CSM Olimpia Satu Mare a renunțat la patru dintre jucătorii aduși de fostul antrenor

Andrei PASCU 19 Dec. 2023, 16:19 Liga 3
CSM Olimpia Satu Mare a renunțat la patru dintre jucătorii aduși de fostul antrenor

CSM Olimpia Satu Mare a renunțat la patru jucători aduși de fostul antrenor, Florin Fabian. Contractul cu fostul ”principal” a fost reziliat la finalul lunii octombrie, iar acum, la final de an, conducerea a hotărât să renunțe la patru fotbaliști care au venit la cerința acestuia.

Echipa din Satu Mare susținută de autoritățile locale are un sezon bun până acum, fiind pe locul 2 în Seria 10 din Liga 3, la șapte puncte de liderul SCM Zalău.

CSM Olimpia Satu Mare a renunțat la patru jucători, toți aduși de fostul antrenor Florin Fabian

CSM Olimpia Satu Mare se va lupta pentru promovarea din Liga 3 în Liga 2, dar asta nu îl împiedică să facă anumite modificări la nivelul lotului de jucători. Așa se face că acum a renunțat la patru fotbaliști, cel puțin unul dintre ei fiind cunoscut celor care urmăresc Liga 2.

Alexandru Mărieș (mijlocaș, 22 de ani, foto articol), Răzvan Lazăr (mijlocaș, 21 de ani), Daniel Vereguț (fundaș, 22 de ani) și Gabriel Mureșan (fundaș, 33 de ani) au reziliat contractele, conform informațiilor oferite de club, iar publicația locală Informația Zilei notează că aceștia au fost aduși la cerința fostului antrenor Florin Fabian.

Alexandru Mărieș, cel mai cunoscut dintre jucătorii la care CSM Olimpia Satu Mare a renunțat

Alexandru Mărieș este cel mai cunoscut, el venind la începutul anului la Satu Mare, de la Minaur Baia Mare. A ajuns la Minaur în vara lui 2022, de la Universitatea Craiova, iar în trecut a mai jucat la fosta Fotbal Comuna Recea, care l-a și vândut la clubul oltean în vara lui 2021, pentru câteva mii de euro.

În sezonul 2021/2022, mijlocașul a fost cedat de Universitatea Craiova în Liga 2, la Poli Iași, sub formă de împrumut. În total, în divizia secundă, Mărieș a prins 44 de meciuri și a marcat de cinci ori.

Răzvan Lazăr a venit tot de la Minaur Baia Mare, dar în vara trecută, Daniel Vereguț a sosit la începutul sezonului de Liga 3, de la FK Miercurea Ciuc, iar Gabriel Mureșan era cel mai vechi la CSM Olimpia Satu Mare dintre cei patru.

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare anunță încetarea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu patru jucători. Astfel, în această iarnă vor părăsi lotul Alexandru Mărieș, Răzvan Lazăr, Daniel Vereguț și Gabriel Mureșan.

Le mulțumim pentru colaborare și pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și le dorim mult succes în viitor”, a anunțat CSM Olimpia Satu Mare pe Facebook.

CSM Olimpia Satu Mare, la șapte puncte de liderul din Seria 10 din Liga 3

CSM Olimpia Satu Mare este pe locul 2 în Seria 10 din Liga 3, cu 29 de puncte, la șapte lungimi de locul 1, SCM Zalău, și cu șase puncte peste locul 3, Lotus Băile Felix. A înregistrat opt victorii, cinci egaluri și două eșecuri, având un golaveraj de 25 de goluri marcate și 17 primite.

În runda a 15-a, ultima din 2023, a învins chiar Lotus Băile Felix, în deplasare, scor 1-0, iar în etapa a 16-a, prima din 2024, va întâlni CSM Victoria Carei, acasă, ocupanta locului 6, cu 20 de puncte.

Foto: CSM Olimpia Satu Mare

https://liga2.prosport.ro/liga-3/inca-un-fotbalist-roman-sanctionat-de-frf-pentru-ca-paria-19296322

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rapid-brodoc-in-pragul-retragerii-din-liga-3-19296320

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cristian-sculici-pleaca-de-la-acb-ineu-19296270

https://liga2.prosport.ro/liga-3/afc-cmpulung-muscel-reziliaza-cu-jucatorii-importanti-19296254

Andrei PASCU 19 Dec. 2023, 16:19 Liga 3
Pe aceeași temă