CSC Ghiroda și Giarmata Vii s-a despărțit de Răzvan Leuca și și-a acontat noul antrenor principal, de la penultima clasată în Seria a 8-a a Ligii 3 | EXCLUSIV

Anda DELIU 17 Sep. 2022, 16:40 Liga 3
CSC Ghiroda și Giarmata Vii s-a despărțit de Răzvan Leuca și și-a acontat noul antrenor principal, de la penultima clasată în Seria a 8-a a Ligii 3 | EXCLUSIV

CSC Ghiroda și Giarmata Vii a decis să schimbe antrenorul după cele două meciuri fără victorie de săptămâna aceasta.

Echipa ce joacă lângă Aeroportul Timișoarei a fost eliminată marți din Cupa României de Ripensia, 0-2 pe teren propriu, iar în campionat, în Liga 3, a înregistrat, vineri, un rezultat de egalitate la Crișul Chișineu Criș (scor 1-1).

Liga2.ro a aflat că înlocuitorul lui Răzvan Leuca este Sorin Bălu, care tocmai s-a despărțit de Avântul Periam, echipă tot din Seria 8 a Ligii 3, învinsă vineri în campionat (0-5 la Șoimii Lipova) și pierzătoare marți, în Cupa României (0-1 acasă cu CSC Dumbrăvița)!

Răzvan Leuca făcea cursuri pentru a obține licența B!

Răzvan Leuca (foto principal) a antrenat mulți ani la Millenium Giarmata, club care a retrogradat de mai mult timp din Liga 3 în al patrulea eșalon. Ghiroda avea mare încredere în el, iar antrenorul era cursant pentru a-și lua licența B. Totuși, se pare că parcursul, cu eliminare din Cupă, plus 7 puncte adunate în patru etape de campionat, i-au fost fatale!

”Deciziile bune sunt, întotdeauna, cele mai greu de luat! E un moment dificil prin care trecem, evoluția și jocul din aceste prime etape nu sunt pe măsura așteptărilor noastre! Tocmai de aceea, am luat decizia înlocuirii lui Răzvan Leuca, o decizie foarte grea pentru că Răzvan este, de departe, cel mai longeviv antrenor pe care clubul l-a avut și antrenorul cu cele mai bune rezultate din istoria noastră!”, a declarat directorul clubului din Ghiroda, Marius Poclid.

Jucătorii de la Ghiroda, prea comozi?

Conducătorul spune că l-a dat afară pe Leuca pentru că a vrut să creeze un șoc și lasă să se înțeleagă că jucători nu aveau destulă ambiție pentru a trage la promovare.

”A fost o decizie pe care mi-o asum în totalitate și prin care trag un semnal de alarmă în rândul jucătorilor (și nu numai), astfel ca toți să înțeleagă că Ghiroda nu este un loc de binefacere, ci un loc în care se dorește performanță! În continuare, cred că ne putem îndeplini obiectivele pe care ni le-am setat înainte de începerea campionatului. Am încrederea că antrenorul pe care îl vom anunța în perioada următoare poate reuși asta! Îi mulțumesc lui Răzvan pentru tot ceea ce a făcut pentru echipă și îi doresc mult succes în carieră!”, a mai transmis Poclid.

De luni, Sorin Bălu e la antrenament

Liga2.ro a aflat că Ghiroda are deja noul antrenor principal acontat, pe Sorin Bălu. El tocmai a părăsit-o pe Avântul Periam, colega de serie a Ghirodei.

Atât directorul Marius Poclid, cât și însuși Bălu ne-au confirmat mutarea. Antrenorul a mai spus că la Periam vor rămâne, deocamdată, antrenori secunzii săi: Radu Popa și Paul Burtic.

Sezonul trecut, CSC Ghiroda și Giarmata Vii a ajuns la barajul de promovare după ce a condus mult timp Seria a 8-a și la final s-a clasat pe locul 2, dar a fost eliminată în faza semifinală de CSM Reșița, echipă care avea să piardă faza finală în fața celor de la CSC Dumbrăvița. Ghiroda și Reșița au fost puse acum de FRF în aceeași serie, a 8-a, iar trupa din Valea Domanului merge perfect până acum, atât în campionat, cât și în Cupa României.

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii ocupă locul 4 în Seria 8, cu 7 puncte, iar Avântul Periam, echipa de care s-a despărțit Sorin Bălu, se află pe poziția a 9-a, penultima, cu doar 3 puncte.

Foto: CSC Ghiroda și Giarmata Vii

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-4-14-meciuri-se-disputa-astazi-la-lipova-se-inaugureaza-noul-stadion-19245685

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ripensia-a-eliminat-fara-probleme-ghiroda-din-cupa-romaniei-chiar-si-fara-adevaratul-antrenor-principal-pe-banca-19245293

Anda DELIU 17 Sep. 2022, 16:40 Liga 3
Pe aceeași temă