VIDEO | Tonto-gol în stil Bănel Nicoliță. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii a reușit scorul zilei în Liga 3, dar și-a dat și un autogol rușinos

Marius ANGHEL 07 Oct. 2023, 15:25 Liga 3
VIDEO | Tonto-gol în stil Bănel Nicoliță. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii a reușit scorul zilei în Liga 3, dar și-a dat și un autogol rușinos

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii a reușit scorul zilei în meciurile disputate vineri, 6 octombrie 2023, în etapa a 7-a a Ligii 3, însă, totodată, a fost și ”victima” unui tonto-gol.

Echipa timișeană a înscris de șapte ori în partida cu nou-promovata CSO Turceni, dar a câștigat cu 6-1.

Tonto-gol în meciul CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – CSO Turceni

Trupa de lângă Timișoara mutată din Seria 8 în Seria 7 a Ligii 3 pentru acest sezon a avut 4-0 contra celor din Turceni încă din minutul 23. Același scor a rezistat până la pauză, dar și câteva minute bune în partea secundă, când a avut loc faza hilară.

În minutul 56, Ion Vasluian, fost la Ripensia, în Liga 2, sau la CSM Reșița, în Liga 3, a trimis din marginea careului înapoi pentru propriul portar, cu latul, lejer, Tudor Ciocan (video) a fost însă surprins de această pasă, a încercat să degajeze din prima cu piciorul stâng, însă a luftat și balonul s-a dus în poartă la prima bară.

  • A fost un tonto-gol care a adus aminte de un autogol aproape asemănător, însă din partea cealaltă a careului, a lui Bănel Nicoliță la Madrid, în grupele Champions League, în urma căruia Steaua pierdea cu scorul de 0-1 în fața Realului, în 2006.

Ulterior, Ghiroda a mai marcat de alte două ori și s-a impus cu scorul de 6-1. Pentru timișeni au înscris Darius Buia (2), David Pop (17, 23), Răzvan Trandu (22), Mircea Stupu (68) și Adrian Dumitru Popa (76), iar Ion Vasluian (56) a fost nefericitul validat cu autogol.

Trei juniori debutați de Bălu la Ghiroda în meciul cu Turceni

Altfel, în meciul cu CSO Turceni, antrenorul Sorin Bălu, profitând de scorul de pe tabelă, a debutat la prima echipă a Ghirodei trei juniori din cadrul academiei clubului.

Fundașul Andrei Lixandru a fost introdus în minutul 72 chiar în locul lui Ion Vasluian. Mijlocașul Alessandro Vaccari a intrat în minutul 78 în locul lui Darius Buia, iar mijlocașul David Gulei a intrat, la 14 ani și 11 luni, în minutul 78, în locul lui Bulza.

”Felicitări pentru debut, Andrei, Alessandro și David! Vă dorim cât mai multe realizări în tricoul echipei de seniori!”, le-a transmis CSC Ghiroda și Giarmata Vii prin intermediul paginii sale de Facebook.

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, la trei puncte în spatele noului lider al Seriei a 7-a a Ligii 3, CSM Deva

Cu acest succes clar din etapa a 7-a a Ligii 3, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii a acumulat 12 puncte și a egalat fostul lider din primele etape Jiul Petroșani, pe care l-a devansat la golaveraj datorită golurilor mai multe marcate, 18-11 față de 16-9. Ghiroda a urcat pe locul 2 și este la trei puncte în spatele noului lider CSM Deva (15 puncte).

Până la finalul etapei, Ghiroda și Jiul mai pot pica în clasament, putând fi depășite de ACSO Filiași și Viitorul Șimian, care joacă sâmbătă.

În runda a 8-a, CSC Ghiroda și Giarmata Vii joacă în deplasare la Jiul Petroșani, sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 15:00.

Video: CSC Ghiroda și Giarmata Vii

https://liga2.prosport.ro/liga-3/scene-ireale-in-minerul-ocna-dej-olimpia-satu-mare-din-liga-3-19287999

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultate-si-marcatori-meciuri-etapa-7-liga-3-19287807

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-a-avut-2-0-dar-a-fost-egalata-de-alexandria-pe-final-19287995

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-castigat-in-extremis-la-dej-19288003

Marius ANGHEL 07 Oct. 2023, 15:25 Liga 3
Pe aceeași temă