Obiectivul sportiv, dat deoparte, momentan, la CFC Argeș! Dănuț Coman: ”Obiectivul nostru este să stabilizăm acest club. Nu vreau să vorbesc de greșelile care s-au făcut”

Marius ANGHEL 19 Jun. 2024, 11:15 Liga 2
Obiectivul sportiv, dat deoparte, momentan, la CFC Argeș! Dănuț Coman: ”Obiectivul nostru este să stabilizăm acest club. Nu vreau să vorbesc de greșelile care s-au făcut”

Dănuț Coman, noul președinte al Consiliului Director al Campionii FC Argeș, a evitat să numească un obiectiv sportiv pe care echipa îl va avea în noul sezon de Liga 2, ediția 2024-2025, prima în care vor lua startul 22 de competitoare, în loc de 20.

Pus la reunirea alb-violeților să numeasă un obiectiv intermediar al echipei antrenate de Nicolae Dică, noul conducător a transmis că, momentan, scopul clubului este să se stabilizeze din toate punctele de vedere, iar, apoi, după formarea lotului, să se decidă ținta pentru finalul sezonului.

Dănuț Coman vrea să facă din CFC Argeș ”un club frumos, corect, de care să ne mândrim”

Prezentat în funcția de președinte în ultimele zile ale lunii mai, Dănuț Coman a constatat că s-au făcut greșeli în trecut la club, dar a preferat să nu arate cu degetul înspre cineva, considerând că acest lucru ar fi treaba altcuiva. Fostul portar și conducător de la Astra și FC Hermannstadt este pornit să facă din CFC Argeș un ”club frumos, corect, de care să ne mândrim”, a transmis acesta după reunirea echipei unde șef al staffului tehnic a fost numit Nicolae Dică.

”Obiectivul nostru este să stabilizăm acest club din toate punctele de vedere, atât la nivel administrativ, cât și din punct de vedere sportiv. După care, în funcție de alcătuirea lotului ne vom propune și alte obiective mai mărețe. Dar, deocamdată, trebuie să înțelegem că trebuie să stabilizăm acest club. Nu vreau să vorbesc de greșelile care s-au făcut, pentru că nu este treaba mea și nu ar fi corect. Atât s-a putut în trecut, dar trebuie să înțelegem că de azi încolo cel mai important aspect este acela de a alcătui un club frumos, un club corect, un club cu care să ne mândrim”, a declarat Dănuț Coman.

”Încercăm să punem prima cărămidă la construcția pe care vrem să o facem la acest club. Nu este ușor, dar mergem cu încredere înainte. Din greșeli și din trecut doar învățăm. Sper să avem rezultatele pe care ni le dorim, să construim un club frumos, un club care să ne ofere posibilitatea de a ne bucura de fiecare meci, de fiecare victorie, de fiecare succes”, a mai spus Coman.

Nu se grăbesc să facă achiziții: ”Analizăm în fiecare zi și vedem care sunt posturile deficitare”

Până la momentul reunirii, CFC Argeș a prezentat patru achiziții: Vlăduț Morar (ex UTA Arad), Costin Ghiocel (foto, ex SC Oțelul Galați), Kevin Doukoure (ex Universitatea Cluj) și Andrei Dima (ex FC Voluntari 2). Alte noutăți au fost Marius Briceag (ex Korona Kielce – Polonia), fiul antrenorului, Marco Dică (ex CS Mioveni), cât și Vlad Popa (FC Hermannstadt) sau Ionuț Zaharia (Flacăra Moreni).

”Mai urmează și alte transferuri, dar nu vrem să aducem cantitate, vrem să aducem calitate. Vrem să aducem jucătorii de care avem nevoie. Împreună cu stafful tehnic, analizăm în fiecare zi și vedem care sunt posturile deficitare și vrem să aducem jucătorii care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele”, a comentat președintele Argeșului despre achiziții, el vorbim și despre cum crede că va fi noul sezon de Liga 2: ”Noul sezon va fi foarte greu, ținând cont că vor veni foarte mulți jucători. Ne ocupăm de întreaga organizare a clubului, știm cu toții că au fost unele probleme în trecut, dar vreau să mă gândesc doar la viitor. Mă gândesc doar la ce facem și am nevoie de încrederea tuturor. Trebuie să înțelegem cu toții că pe parcursul unui meci sunt momente dificile, momente în care jucătorii au nevoie de susținere, în care au nevoie de afecțiunea oamenilor.”

Marius ANGHEL 19 Jun. 2024, 11:15 Liga 2
Pe aceeași temă