FK Miercurea Ciuc începe să lege victoriile în cantonamentul din Turcia. A învins o echipă din prima ligă din Uzbekistan după ce a fost condusă

Andrei PASCU 09 Feb. 2023, 12:17 Liga 2

FK Miercurea Ciuc a disputat și al patrulea meci amical din Turcia, cu formația FC AGMK Olmaliq, din prima ligă din Uzbekistan. Trupa din Liga 2 a reușit să se impună cu scorul de 2-1, chiar dacă a fost condusă din minutul 2.

FK Miercurea Ciuc a trecut de o formație din prima ligă din Uzbekistan

Adversarii formației pregătite de Werner Burger au început în forță și au deschis scorul la prima fază periculoasă, după o inexactitate în propria jumătate, când ciucanii au pierdut posesia.

Potrivit site-ului oficial al FK Miercurea Ciuc, egalitatea s-a restabilit la fel de repede, încă din minutul 6, când a marcat Mickael Panos, în urma unei centrări din corner a lui Paul Pîrvulescu, cu o lovitură bună de cap.

FK Miercurea Ciuc a marcat prin Mickael Panos și Robert Csala 

S-a menținut scorul de 1-1 la pauză, dar, mai mult, meciul părea că se îndreaptă către o remiză. Abia în minutul 90 a reușit FK Miercurea Ciuc să marcheze golul care i-a adus victoria, prin Lorant Kovacs.

Robert Csala a fost faultat în careu de un adversar, iar arbitrul a arătat punctul cu var. A executat de la 11 metri Kovacs și a adus victoria pentru echipa din Liga 2, scor 2-1.

  • FK Miercurea Ciuc, în prima repriză: Gyenge – Mark Kovacs, Kelemen, Apro, Pîrvulescu – Panos, Gheralia –Romeo, Jebari, Bara –Kruzikas
  •  FK Miercurea Ciuc, în repriza a doua: Gyenge – Mark Kovacs, Veres, Vita, Balázs, Csuros, Lorant Kovacs –Ervin, Csala, Stancic – Jelena

FK Miercurea Ciuc, fără eșec în Turcia

FK Miercurea Ciuc a obținut, astfel, a doua victorie în cantonamentul din Turcia, de la Belek, o stațiune din provincia Antalya. A făcut 0-0 cu FK Andijan și 1-1 cu polonezii de la LKS Lodz, după care a trecut de FC Urartu, din Armenia, scor 4-0.

Ciucanii vor mai disputa o partidă de verificare până la revenirea în România de pe 11 februarie. Vineri vor înfrunta o echipă din ligile inferioare din Germania, urmând ca sâmbătă să plece din Turcia.

FK Miercurea Ciuc încă mai speră la play-off-ul de Liga 2

Pe locul 7 se află FK Miercurea Ciuc înaintea reluării Ligii 2, înaintea ultimelor runde din sezonul regular din 2023, având 25 de puncte. E la un punct de Gloria Buzău, locul 6. Ciucanii sunt la diferență de opt puncte de liderul din acest moment, Steaua, și la șase puncte de locul 2, Politehnica Iași.

Până la prima rundă din Liga 2 din 2023, FK Miercurea Ciuc va pleca într-un cantonament în Turcia, sâmbătă, 28 ianuarie, unde va sta până în data de 11 februarie. Acolo va disputa și câteva meciuri amicale.

Foto: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-prima-victorie-in-cantonamentul-din-turcia-19259733

https://liga2.prosport.ro/seria-1/drama-pe-care-o-traieste-raul-sandor-un-tanar-talentat-fotbalist-lansat-de-fk-miercurea-ciuc-a-descoperit-la-18-ani-o-malformatie-congenitala-si-nu-si-mai-poate-continua-cariera-o-sa-lupt-19259189

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cutremur-cu-magnitudinea-de-78-grade-in-turcia-unde-se-afla-in-cantonament-si-sase-echipe-de-fotbal-din-liga-2-sc-otelul-si-unirea-dej-si-au-informat-suporterii-despre-situatia-lor-19259668

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-egala-cu-liderul-ligii-secunde-din-polonia-barna-bajko-a-fost-un-meci-cu-mare-valoare-profesionala-19259484

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 09 Feb. 2023, 12:17 Liga 2
Pe aceeași temă