Ripensia nu se va baza o perioadă îndelungată pe Sokovic, accidentat, și și-a adus un nou atacant. Achiziția a mai jucat în Liga 2 pentru Academica Clinceni

Anda DELIU 04 Aug. 2021, 19:57 Liga 2
Ripensia nu se va baza o perioadă îndelungată pe Sokovic, accidentat, și și-a adus un nou atacant. Achiziția a mai jucat în Liga 2 pentru Academica Clinceni

Ripensia Timișoara a anunțat astăzi, 4 august, un nou transfer. Mihai Ion a jucat ultima dată în Liga 3 și nu are cine știe ce CV. Este atacant, post pe care roș-galbenii au pierdut deja un jucător accidentat serios după prima etapă.

Nemanja Sokovic va lipsi o perioadă mai lungă. Mihai Ion, adus să-i ia locul

Mihai Ion are 23 de ani, e originar din Zărnești (Brașov) și e atacant. S-a format la FC Brașov, de unde a ajuns la Sport Team București, club care l-a împrumutat la Academica Clinceni, în Liga 2, iar apoi la CS Tunari și Progresul Spartac, ambele din Liga 3.

La trupa din Capitală, Progresul Spartac, a marcat 6 goluri în sezonul trecut. Mutarea este importantă pentru ripensiști, după ce Nemanja Sokovic s-a accidentat serios la jocul cu Dunărea Călărași și va lipsi, se pare, vreme îndelungată.

Cel mai sus în cariera sa a jucat în Liga 2, la echipa din Clinceni, în două sezoane. În ediția 2016/2017 a prins 6 meciuri (227 minute) și a marcat 2 goluri, iar în campionatul 2017/2018 a prins 17 partide (907 minute) și a dat 3 goluri.

Mihai Ion a negociat mai multe zile cu clubul

Noul jucător a semnat cu Ripensia după ce se afla de mai multe zile la Timișoara, iar, din informațiile Liga2.ro, mutarea a fost aproape să nu se realizeze.

Atacantul a semnat, până la urmă, pe trei ani cu Ripensia, probabil datorită faptului că echipa l-a pierdut pe Sokovic.

”Este un pas important pentru mine. Primele impresii sunt excelente, am fost primit bine de către colegi. Ripensia este un club serios și pot spune că sunt fericit că am făcut această alegere. Voi ajuta echipa cu tot ce pot pentru a-și îndeplini obiectivele”, a declarat Mihai Ion.

Vara aceasta, cu Ripensia au mai semnat Octavian Mosoarcă, Raul Vidrăsan, Răzvan Morariu, Emmanuel Ernest, Dan Taras, Ionuț Rus, Zoran Mitrov, Robert Stoica sau Răzvan Rotea. Portarul Mark Lupu a fost anunțat oficial în lot, dar nu și pe pagina clubului.

  • Altfel, Ripensia joacă în etapa a 2-a a Ligii 2 tot pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00, cu nou-promovata Unirea Dej.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-reusit-doar-o-remiza-cu-dunarea-calarasi-la-startul-noului-sezon-de-liga-2-cosmin-petruescu-vizibil-suparat-dupa-meci-am-facut-niste-greseli-mai-mult-decat-copilaresti-19193763

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-debuteaza-acasa-in-noul-sezon-de-liga-2-cu-dunarea-calarasi-cosmin-petruescu-suntem-convinsi-ca-ne-asteapta-o-partida-extrem-de-dificila-din-cel-putin-trei-motive-lotul-19193474

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-tudorache-a-lasat-ripensia-si-liga-2-pentru-a-se-intoarce-la-cs-afumati-acum-in-liga-3-imi-dor-doresc-promovarea-19194268

Anda DELIU 04 Aug. 2021, 19:57 Liga 2
Pe aceeași temă