Transferuri pentru promovare la CA Oradea. Liderul Seriei 10 a Ligii a 3-a și-a adus jucători cu experiență în Liga 2

Andrei PASCU 24 Jan. 2022, 20:27 Liga 3
Transferuri pentru promovare la CA Oradea. Liderul Seriei 10 a Ligii a 3-a și-a adus jucători cu experiență în Liga 2

CA Oradea încearcă să promoveze în Liga 2, din Seria 10 a Ligii a 3-a, și la primele antrenamente din acest an, dar și la primul meci amical, la echipă au ajuns șase fotbaliști. Trei dintre ei au experiență la nivelul eșalonului secund, astfel că ar putea fi de mare folos în lupta din a doua parte a campionatului.

Jucători cu prezențe în Liga 2 la CA Oradea 

Sergiu Jurj (atacant, 23 de ani, ex SCM Zalău), Mihai Ion (atacant, 24 de ani, ex Ripensia), Claudiu Petruș (fundaș, 23 de ani, ex Sportul Șimleu Silvaniei), Călin Jurj (fundaș, 21 de ani, ex Poli Timișoara) și David Lupșe (fundaș, 21 de ani, ex Lotus Băile Felix) au semnat cu CA Oradea deja.

În plus, Adrian Popa (mijlocaș, 33 de ani, ex Lotus Băile Felix) se pregătește și el cu echipa din Seria 10 a Ligii a 3-a de câteva zile și are șanse să semneze la rândul său.

Cele mai multe prezențe în Liga 2 le au Sergiu Jurj, Călin Jurj și Adrian Popa.

CA Oradea, victorie cu 10 goluri marcate în primul amical din 2022 

Toți șase au fost pe teren în primul amical jucat de CA Oradea în această iarnă, cu echipa a doua a clubului, pe care a învins-o cu 10-2. În plus, Mihai Ion și Adrian Popa au reușit să marcheze câte un gol.

  • CA Oradea, în amicalul cu CA Oradea 2: R. Bob – C. Jurj, Al. Popa, D. Stan, L. Ioviță – G. Cherman, R. Gunie – Al. Lezeu, P. Chiș-Toie, D. Cîrjan – M. Ion. Din minutul 46: Barabaș – C. Copil, Cl. Petruș, D. Lupșe, Clemeniuc – R. Ardelean, Ad. Popa – D. Marina, Fl. Chitaș, R. Săutiuț – Sg. Jurj.

Următorul meci amical al formației pregătite de Florin Farcaș va avea loc sâmbătă, 29 ianaurie, cu colega de serie CFR Cluj 2, în deplasare.

CA Oradea, liderul Seriei 10 a Ligii a 3-a

CA Oradea este calificată în play-off-ul pentru promovare a Seriei 10 a Ligii a 3-a, având, după 15 etape, 35 de puncte. E pe locul 1, cu două puncte peste locul 2, Minaur Baia Mare, și cu un avans de șase puncte peste locul 3, Someșul Dej.

CA Oradea va juca împotriva formației Sportul Șimleu Silvaniei (locul 6), acasă, în prima rundă din 2022.

Foto: CA Oradea 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 24 Jan. 2022, 20:27 Liga 3
Pe aceeași temă