Mihai Ion a revenit în Liga 2. Golgheterul echipei SR Brașov a semnat cu CSM Slatina, care a numit și un nou ”secund”

Adi MARICA, Andrei PASCU 13 Jul. 2023, 18:04 Liga 2
Mihai Ion a revenit în Liga 2. Golgheterul echipei SR Brașov a semnat cu CSM Slatina, care a numit și un nou ”secund”

Atacantul Mihai Ion (25 de ani) a încheiat contractul cu SR Brașov (Liga 3) și va juca în sezonul viitor în Liga 2, la CSM Slatina. Înțelegerea a fost confirmată de clubul oltean în această săptămână, după ce s-a întors din cantonamentul programat de Daniel Oprescu la munte.

Mihai Ion, noul jucător al echipei CSM Slatina

Mihai Ion este convins că se va impune la gruparea antrenată de Daniel Oprescu și va juca un rol important la echipă, care vrea ceva mai mult decât a reușit sezonul trecut, salvarea de la retrogradare la limită.

Fotbalistul este încântat, în sine, și de faptul că a revenit în divizia a doua după un sezon și jumătate.

Sunt bine pregătit, la Slatina am găsit un lot bun de jucători și condiții foarte bune de pregătire, terenuri de antrenament, totul ca la carte. Sunt convins că voi face față nivelului, sper doar să fiu sănătos.

Important este că voi reveni, după un an și jumătate, la Liga 2”, a spus atacantul brașovean de 25 de ani.

CSM Slatina l-a prezentat pe Mihai Ion

Transferul lui Mihai Ion a fost confirmat de clubul din Slatina. Clubul pregătit de Daniel Oprescu a scos în evidență că, în sezonul trecut, Ion a punctat de 11 ori pentru clubul din județul Braşov.

Echipa noastră a mai perfectat un transfer. Atacantul în vârstă de 25 de ani, care a evoluat pentru SR Braşov, Mihai Ion, este noul jucător al divizionarei secunde slătinene. Mihai Ion a înscris stagiunea trecută 11 goluri, fiind golgheterul formației braşovene. Acesta a mai evoluat în decursul carierei pentru Academica Clinceni în Liga a II-a, după care a jucat la CS Tunari, Cetate Râșnov, Progresul Spartac, Ripensia Timișoara, FC Bihor, Minerul Ocna Dej, iar stagiunea trecută la SR Brașov. Bun venit, Mihai Ion! ”, este anunțul clubului de Liga 2.

Mihai Ion a fost golgheterul echipei SR Brașov

Adus la SR Brașov, în toamna trecută, de antrenorul Florin Dârvăreanu, Mihai Ion a jucat constant și a terminat campionatul cu 11 goluri marcate.

Am avut un sezon bun la SR Brașov, am fost golgheterul echipei cu 11 goluri marcate, am scos și 5 penaltiuri dar, sincer, puteam obține mai mult decât locul 3. M-am simțit bine în colectiv, suporterii ne-au ajutat foarte mult, iar legendarul Ioan Naghi a fost mereu lângă noi.

Atunci când intra dânsul în vestiar era ceva incredibil. Eu am venit la SR Brașov la solicitarea antrenorului Florin Dîrvăreanu cu care aveam o relație foarte bună și am acceptat imediat. Din jucători îi cunoșteam pe Ștefan Răchișan, Carlo Danciu, Horia Popa, apoi în iarnă au venit și Adrian Stoian, Aby și Dragoș Popa, toți jucători de valoare.

Ne doream mult să promovăm, să rămânem la Brașov să fim acasă și să fim apreciați de brașoveni. Din păcate atâta s-a putut. Am încheiat contractul cu SR Brașov pe 30 iunie și nu am primit nicio ofertă de prelungire din partea conducerii“, a mai spus Mihai Ion.

Junioratul la FC Brașov, Ardealul Cluj și Sport Team București

Mihai Ion s-a născut la Zărnești și a început fotbalul la juniorii lui FC Brașov, după care a mai trecut pe la Ardealul Cluj și Sport Team București. La seniori, Mihai Ion a debutat la Academica Clinceni în Liga a 2-a, după care a jucat la CS Tunari, Cetate Râșnov, Progresul Spartac, Ripensia Timișoara, FC Bihor, Minerul Ocna Dej, iar din toamna trecută a jucat la SR Brașov.

CSM Slatina l-a numit ”secund” pe Fănel Țîră

Achiziții numeroase a făcut și CSM Slatina în această vară, la fel ca alte formații din Liga 2. Sub comanda lui Daniel Oprescu au ajuns Mircea DoncaJohn MondragonRaphael Stănescu (toți trei de la Minaur Baia Mare), Florin Răsdan (ex Viitorul Pandurii), acontat încă din iarnăAlin Țegle (ex Viitorul Pandurii), Claudiu Dragu (ex Viitorul Pandurii), Silvian Matei (ex Progresul Spartac), David Dincă (ex Steaua), Alexandru Marin (ex Sporting București), Valentin Alexandru (ex Gloria Buzău) și Călin Toma (ex CSC Dumbrăvița).

Tot în această săptămână, CSM Slatina a anunțat că are un nou antrenor secund. I s-a alăturat lui Daniel Oprescu fostul fotbalist al Rapidului, Fănel Țîră (57 de ani), tatăl atacantului Cătălin Țâră, atacantul echipei Dinamo.

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-victorie-in-amicalul-cu-scm-ramnicu-valcea-19277155

https://liga2.prosport.ro/liga-3/autoritatile-ar-fi-de-vina-pentru-situatia-de-la-ripensia-19277143

https://liga2.prosport.ro/seria-1/grigoriu-mikos-si-bura-kot-si-ei-plecati-de-la-csc-dumbravita-19277147

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-victorie-lejera-in-amicalul-cu-acs-campulung-muscel-19277128

 

 

Adi MARICA, Andrei PASCU 13 Jul. 2023, 18:04 Liga 2
Pe aceeași temă