Cătălin Ștefănescu a coborât în Liga 3 după plecarea de la ”U” Cluj. A semnat pe un sezon și are planuri mari: ”Condițiile sunt foarte bune și vrem să promovăm”

Răzvan STÎNGĂ 25 Jul. 2021, 16:13 Liga 3
Cătălin Ștefănescu a coborât în Liga 3 după plecarea de la ”U” Cluj. A semnat pe un sezon și are planuri mari: ”Condițiile sunt foarte bune și vrem să promovăm”

Plecat de la Universitatea Cluj în această vară, Cătălin Ștefănescu (26 de ani) a ajuns acum în Liga 3, la CSM Ceahlăul. Contractul semnat între club și mijlocaș este valabil pe un sezon, până la finalul stagiunii 2021/2022 a diviziei a treia.

Cătălin Ștefănescu este din Piatra Neamț. A început fotbalul în orașul natal și chiar a debutat în prima ligă la Ceahlăul Piatra Neamț. În urmă cu câțiva ani, era văzut ca un tânăr cu mare potențial. În ianuarie 2016 a fost cumpărat de FCSB, pentru 50.000 de euro, dar de acolo nu a mai dat randament prea bun.

Cătălin Ștefănescu, contract pe un sezon cu CSM Ceahlăul

A fost, pe rând, împrumutat la FC Voluntari și Poli Iași. Apoi, a și fost transferat de clubul din Moldova de la FCSB, iar ulterior a mai trecut pe la Petrolul, până să ajungă la Universitatea Cluj. Ardelenii l-au luat la începutul anului trecut, dar nu a jucat foarte mult.

Ștefănescu a prins numai 20 de meciuri și a marcat de două ori pentru ”U” Cluj. Acum, vrea să își relanseze cariera la CSM Ceahlăul.

Bun venit, Cătălin Ștefănescu!

Cătălin Ștefănescu își va continua cariera la Piatra Neamț, urmând a îmbrăca tricoul echipei noastre, CSM Ceahlăul. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani și-a început cariera la Piatra Neamț, de unde este originar și unde a făcut junioratul. Aici a debutat și în Liga 1, evoluând pentru FC Ceahlăul, iar în ianuarie 2016 a fost transferat la Steaua București. A fost împrumutat la FC Voluntari și Politehnica Iași, după care a jucat la Petrolul Ploiești și Universitatea Cluj Napoca”, a anunțat clubul din Piatra Neamț pe pagina oficială de Facebook, CSM Ceahlăul Piatra Neamț.

Cătălin Ștefănescu: ”Să ne batem la barajul de promovare!”

Cătălin Ștefănescu a venit cu gânduri mari la CSM Ceahlăul. Chiar dacă a semnat pe un singur sezon, vrea să ducă echipa în Liga 2 la finalul anului fotbalistic următor de Liga 3. A fost convins să semneze și de condițiile bune de pregătire de care dispune în acest moment clubul, după cum a declarat.

Îmi doream foarte mult să mă întorc acasă pentru că acum lucrurile stau un pic diferit față de perioada în care am plecat eu de aici, deoarece atunci erau foarte multe probleme financiare. Acum condițiile sunt foarte bune și avem un singur gând: să promovăm. Cred că Liga 3 este un campionat foarte greu.

Ai nevoie de continuitate în rezultate și-n evoluții, dar pas cu pas vom lua meciurile și la final sper că vom fi pe primele două locuri, să ne batem apoi la barajul de promovare”, a spus mijlocașul după semnarea contractului.

CSM Ceahlăul a schimbat semnificativ lotul și a numit un nou antrenor în această vară 

CSM Ceahlăul a schimbat stafful tehnic și o bună parte din lot în această vară. L-a numit, inițial, antrenor pe Constantin Ilie și i-a adus pe Alexandru Barna (portar, revenit după împrumutul la SCM Gloria Buzău), Flavius Dumbrăvean (fundaș, ex Unirea Ungheni), Sorin Tăbăcariu (mijlocaș, ex Mostiștea Ulmu) și Cosmin Nemțanu (atacant, ex Știința Miroslava).

Apoi, la formația din Piatra Neamț au mai venit Adrian Sabin Moldovan (atacant, ex Unirea Slobozia), Cristian Jalbă (mijlocaș, ex SCM Zalău), Andrei Vîlea (atacant, ex Farul U19) și Cristian Ursu (fundaș, ex Șomuz Fălticeni). În același timp, CSM Ceahlăul a și renunțat la anumiți fotbaliști.

În noua formulă, CSM Ceahlăul a început pregătirile pe 5 iulie și a disputat două meciuri amicale, în care nu a pierdut. A învins Poli Iași cu 3-0 și a făcut egal, 2-2, cu Foresta Suceava.

Foto: Flaviu Buboi/ Mediafax Foto și CSM Ceahlăul Piatra Neamț

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-u-cluj-a-trecut-si-de-metalurgistul-cugir-si-are-evolutii-perfecte-in-ultimele-trei-amicale-trei-victorii-si-cate-trei-goluri-marcate-in-fiecare-meci-ardelenii-au-prezentat-19192822

https://liga2.prosport.ro/seria-1/parcurs-impecabil-pentru-unirea-dej-in-meciurile-amicale-ultimul-test-al-verii-cu-cs-gloria-bistrita-nasaud-a-adus-a-sasea-victorie-la-rand-19192861

https://liga2.prosport.ro/liga-3/tiberiu-ghioane-si-robert-elek-sunt-noii-antrenori-ai-echipei-sr-brasov-suporterii-mesaj-pentru-primarul-allen-coliban-si-proiectul-sau-fotbalistic-19192808

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Jul. 2021, 16:13 Liga 3
Pe aceeași temă