S-a oprit ”robinetul” cu goluri la ”FC U” Craiova. După două victorii clare, oltenii au făcut doar 0-0 cu FC Voluntari 2

Andrei PASCU 30 Jan. 2021, 16:39 Liga 2

U Craiova 1948 SA nu a putut să treacă, într-un amical disputat sâmbătă la Buftea, de FC Voluntari 2, echipă din Seria 4 a Ligii a 3-a.

Dacă în precedente partide de verificare oltenii au arătat forță ofensivă, de această dată nu au reușit să marcheze, iar scorul a fost egal la final, 0-0.

Tot 0-0 înregistrase FC Voluntari 2 și zilele trecute, cu Farul Constanța, după ce într-un prim amical între cele două echipe „marinarii” câștigaseră cu 5-0.

Răducanu a ratat o ocazie bună de gol pentru ”FC U” Craiova, în prima repriză 

Formația din Bănie a excelat în meciul cu FC Voluntari 2 la capitolul incursiuni în flancuri, conform Ediție. În prima repriză, Munteanu și Răducanu au încercat să îi surprindă pe ilfoveni, dar în cele din urmă plusul pe care au vrut să îl aducă nu a fost suficient. Tot în zona laterală a venit și ajutorul din partea lui Ispas, potrivit sursei amintite.

Acesta a urcat mult din partea stângă a defensivei, dar în cele din urmă la cabine s-a intrat cu scor alb. Înainte de ultimul fluier al primelor 45 de minute, ”FC U” Craiova a ratat o șansă importantă de gol, prin Răducanu, în urma unui contraatac. În partea a doua, antrenorul Ovidiu Stângă a făcut mai multe schimbări, dar oltenii nu au reușit nici de această dată să marcheze. Stoenac, Raicea și Luboya au intrat bine, dar fără să fie decisivi.

”FC U” Craiova în prima repriză: Rob. Popa – Gâț, Diakite, Diallo, D. Ispas – C. Cristea, Dr. Albu, Baeten – Val. Munteanu, Andr. Ciolacu, Rob. Răducanu  

”FC U” Craiova în repriza a doua: Rob. Popa – R. Negru, Gugu, Diallo, Zanfir – Vl. Pop, Stoenac, Zimța – Luboya, Cl. Bălan, Raicea. Au mai intrat: Taborda și Paramatti.

U Craiova 1948 SA nu a avut la dispoziție tot lotul pentru confruntarea cu FC Voluntari 2. Au absentat șase jucători, Cacheiro, Anghelina, Huyghebaert, Voicu, Compagno și Enache. Cacheiro, Anghelina și Huyghebaert au ceva probleme medicale, în timp ce ultimii trei nu au fost luați în calcule pentru acest joc.

”FC U” Craiova mai are trei meciuri amicale 

U Craiova 1948 SA a disputat până acum alte două meciuri de verificare și le-a câștigat pe ambele la diferențe clare.

Trupa antrenată de Ovidiu Stângă a învins cu 9-0 Kids Tâmpa Brașov și cu 5-2 pe Mostiștea Ulmu.

În locul meciului cu FC Voluntari 2, oltenii aveau programat un test cu Petrolul, dar acesta a fost anulat de ploieșteni. Ulterior, s-a apelat la amicalul cu ilfovenii.

În perioada următoare, ”FC U” Craiova va mai evolua împotriva echipelor CSM Slatina (1 februarie), CSM Reșița (6 februarie) și Pandurii Târgu Jiu (13 februarie).

Foto: Ediție

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-a-reziliat-contractul-cu-fundasul-marius-avram-si-mai-negociaza-inca-o-despartire-meciul-oltenilor-cu-petrolul-anulat-19166969

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-mostistea-ulmu-se-joaca-acum-prima-repriza-a-adus-cinci-goluri-in-amicalul-care-are-loc-la-bucuresti-19166329

https://liga2.prosport.ro/seria-1/90-de-straini-in-prima-parte-a-ligii-2-petrolul-a-utilizat-cei-mai-multi-doua-echipe-n-au-avut-niciunul-56-sunt-debutanti-29-au-marcat-19166324

 

 

 

 

Andrei PASCU 30 Jan. 2021, 16:39 Liga 2
Pe aceeași temă