Viorel Moldovan a vorbit deschis despre șansele Petrolului la promovare: ”E prematur să discutăm, dar normal că îmi doresc asta. Au fost doi ani pierduți din diferite motive, nu vreau să comentez de ce”. Declarațiile antrenorului după eșecul cu Farul

Andrei PASCU 02 Sep. 2020, 12:44 Liga 2

Petrolul este în reconstrucție. A schimbat mai mulți jucători în această vară, iar lipsa unui grup care se cunoaște s-a văzut în partida pierdută în prima etapă din Liga 2, cu Farul, scor 1-2 pe teren propriu. În ciuda acestui aspect, ploieștenii mai așteaptă și alți jucători să se alăture lotului în perioada următoare. Informația a fost comunicată de antrenorul Viorel Moldovan.

Viorel Moldovan: ”Mulți jucători de la Liga 1 ne-au refuzat, pentru că au vrut să rămână în continuare la nivel superior”

Petrolul a încercat să facă anumite transferuri destul de interesante, după cum a afirmat ”principalul”. Au fost ofertați jucători din Liga 1, dar aceștia au refuzat să vină la Ploiești, pentru că nu erau dispuși să coboare un eșalon. Potrivit declarațiilor lui Viorel Moldovan, ofertele financiare au fost destul de bune, în multe cazuri peste ceea ce câștigă jucătorii respectivi în acest moment.

Sperăm să mai vină jucători, să ne mai întărim. Mi-aș fi dorit mai mulți români, dar mulți jucători ne-au refuzat de la Liga 1, pentru că au vrut să rămână în continuare la nivel superior. Pe de o pare îi înțeleg, deși ofeream condiții contractuale mult mai bune ca la Liga 1. Dar asta e. E prematur să discutăm, dar normal că îmi doresc să promovăm. Au fost doi ani pierduți din diferite motive, nu vreau să comentez de ce”, a declarat Viorel Moldovan la DigiSport.

Viorel Moldovan: ”Încercăm să facem cu ce avem la dispoziție, să scot maximum din acești jucători”

Dacă Petrolul nu va mai transfera pe nimeni, antrenorul este pregătit să scoată cât mai mult din jucătorii pe care îi are la dispoziție. Este însă conștient că va fi foarte greu, din moment ce s-au făcut foarte multe schimbări după ratarea promovării sezonul trecut.

E greu când nu ai un nucleu constant, când schimbi garniturile non stop. Ai nevoie de timp. Din păcate nu ai acest timp. Et on fait avec… C’est la vie. Încercăm să facem cu ce avem la dispoziție, să scot maximum din acești jucători”, a mai spus Viorel Moldovan după debutul Petrolului în noul sezon de Liga 2.

Jucătorii transferați în această vară de Petrolul 

Cu Petrolul au semnat în această vară, în primă fază, portarul Paul Cristian Cernat și mijlocașul Alexandru Gabriel Damaschin Baron, ambii născuți în 2003. Alte noi achiziții ale ”lupilor” sunt mijlocașii israelieni Nir Lax (ex Hapoel Tel Aviv) și Ben Levy (ex Hapoel Petah Tikva), atacantul Valentin Balint (ex CS Mioveni), Amidu Salifu (27 de ani, mijlocaș central, ex Al-Salmiya / Kuweit) Joeri Poelmans (25 de ani, fundaș sau mijlocaș stânga, ex Helmond Sport / Olanda) și Eugen Zasavițchi (27 ani, mijlocaș, ex Minaur Baia Mare).

Programul Petrolului în primele 10 etape

Pentru Petrolul, după meciul cu Farul de pe teren propriu, urmează partida cu CSM Reșița din deplasare, de duminică, ora 13:00. Apoi, Petrolul va juca împotriva celor de la Ripensia (etapa 3, acasă), FK Csikszereda (etapa 4, deplasare), Dunărea Călărași (etapa 5, acasă), Viitorul Pandurii (etapa 6, deplsare), CSM Slatina (etapa 7, acasă), Fotbal Comuna Recea (etapa 8, deplasare), U Craiova 1948 SA (etapa 9, acasă). În etapa a 10-a Petrolul va sta.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-a-invins-in-ultimele-minute-petrolul-dar-ianis-zicu-nu-e-surprins-nu-sunt-inca-o-echipa-omogena-si-nu-au-un-nivel-de-pregatire-foarte-bun-ma-bucur-ca-am-castigat-19146382

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-si-a-anuntat-lotul-pentru-sezonul-2020-2021-si-un-nou-transfer-mijlocasul-a-fost-luat-dupa-ce-a-fost-atent-analizat-de-viorel-moldovan-19146184

https://liga2.prosport.ro/seria-1/galeriile-echipelor-de-fotbal-scrisoare-deschisa-catre-guvern-vor-ca-spectatorii-sa-aiba-acces-din-nou-pe-stadioane-la-meciuri-pentru-suporteri-peluza-este-o-familie-19145901

 

 

 

Andrei PASCU 02 Sep. 2020, 12:44 Liga 2
Pe aceeași temă