Viitorul lui Mansour la Pandurii e incert. Bogoi: „Nu știu ce potențial are”. Antrenorul nu e sigur nici că echipa va juca în Liga 2 la Târgu Jiu

Sosit la Târgu Jiu în urmă cu două săptămâni, senegalezul Gueye Mansour (32 de ani) nu a jucat în amicalul pe care Pandurii l-a disputat miercuri la Mioveni (scor 0-0), deoarece acuză unele probleme medicale. Antrenorul Adrian Bogoi nu știe dacă va putea conta în noul sezon pe atacantul care ultima dată a jucat în Liga 3, la ACS Șirineasa.

„Mansour este în programul nostru. Din păcate, nu s-a antrenat deloc. Este accidentat și așteptăm să parcurgă câteva zile de antrenament ca să vedem cum se prezintă, în primul rând, din punct de vedere fizic. Abia după aceea vom lua o hotărâre în cazul lui. Eu îmi doresc la echipă jucători pe anumite posturi. Desigur, avem nevoie de atacanți, dar nu pot să mă exprim în momentul de față pentru că el nu s-a antrenat. Nu știu ce potențial are”, a declarat  Bogoi, citat de gorjeanul.ro.

Varianta Motru reintră în actualitate

Antrenorul oltenilor nu e sigur nici dacă echipa sa va putea juca pe noul teren sintetic de la Târgu Jiu, în sezonul 2018-2019 din Liga 2. „Dacă va fi omologat, bineînțeles că vom juca și pe sintetic. Dacă nu, probabil că vom juca tot la Motru. Nu știu dacă va fi mai bine aici, pe sintetic, însă este o variantă. Oricum, de noul teren sintetic vor beneficia și grupele de juniori ale clubului. Dacă până la data începerii campionatului nu va fi omologat, vom mai petrece o perioadă la Motru”, a afirmat Bogoi.

„Avem nevoie de jucători maturi”

Tehnicianul echipei Pandurii a vorbit și despre primul amical al verii, cu CS Mioveni (scor 0-0), în care a fost nevoit să mizeze și pe câțiva juniori, în lipsa transferurilor mult așteptate.

„A fost un test destul de bun în compania unei echipe mature, cu fotbaliști care joacă împreună de 5 ani de zile. Noi am efectuat multe schimbări în primul 11. Venim după o perioadă de pregătire destul de solicitantă și după un drum de 3-4 ore. Căldura și-a pus amprenta pe evoluți aambelor echipe, dar suntem mulțumiți pentru că a fost un meci destul de bun, cu ocazii multe la ambele porți. Am rulat întreg lotul de jucători. Sunt mulțumit de efortul pe care l-au făcut, dar trebuie să mai lucrăm la relațiile de joc. Sunt mulți jucători tineri. În a doua repriză am jucat și cu fotbaliști născuți în 2002. Au venit jucători tineri interesanți, pe câțiva dintre ei o să-i oprim, pentru că sunt jucători care pot crește foarte mult, dar avem nevoie și de jucători maturi. Așteptăm și decizia Tribunalului și sperăm în perioada următoare să mai vină jucători la echipă”, a precziat Bogoi, în presa gorjeană.

Amicalul cu FC Argeș ar putea fi amânat

Pandurii mai avea programate două amicale, cu Flacăra Horezu (18 iulie) și FC Argeș (25 iulie), însă acestea ar putea fi amânate.

„Aveam un amical cu FC Argeș, dar nimic nu este sigur, pentru că ei și-au schimbat programul. Mai avem două teste cu echipe Liga 3. Am fi vrut și un joc cu formația din Horezu, dar s-ar putea să renunțăm. Mai vrem cel puțin trei amicale, pentru că perioada este una scurtă până la începerea campionatului”, a spus Bogoi.

La Mioveni, Pandurii a jucat în formula: M. Cotolan – Vodă, Ciobanu, Celea, Vasilecu – Cenaj, Raiciu, Popescu – Tudoran, Maxim, D. Pîrvulescu, iar pe parcurs au mai intrat Teodosescu, C. Cotolan, Măicăneanu, Dănescu, Trancă, Unguru și Șchiopu.

Pandurii a pierdut în această vară mai mulți titulari, după ce portarul Mihai Moga, fundașii Cristian Munteanu și Grigore Turda, mijlocașul Adrian Șut, alături de atacanții Brian Lemac și Cosmin Ionică nu și-au mai prelungit contractul și își caută un alt angajament. Ionică ar putea ajunge la nou-promovata în Liga 2 ACS Șirineasa, unde este dorit de noul director sportiv al echipei, Emil Dică, care s-a despărțit și el recent de Pandurii. De altfel, Dică îl adusese în iarnă pe Ionică la Târgu Jiu, de la Național Sebiș, unde cei doi colaboraseră în turul sezonului trecut din Liga 3.  

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă