Gueye Mansour își începe cariera de antrenor, dar nu renunță la cea de fotbalist. Va fi și ”secund” la Sportul Șimleu Silvaniei. Ioan Gurzău: ”Ne bucurăm că are ocazia să înceapă de la noi”

Andrei PASCU 23 Jul. 2021, 16:34 Liga 3
Gueye Mansour își începe cariera de antrenor, dar nu renunță la cea de fotbalist. Va fi și ”secund” la  Sportul Șimleu Silvaniei. Ioan Gurzău: ”Ne bucurăm că are ocazia să înceapă de la noi”

Atacantul Gueye Mansour (35 de ani) este pregătit să înceapă cariera de antrenor. Pentru început, o ia de jos și va fi ”secund” la echipa unde este și jucător, Sportul Șimleu Silvaniei. Va avea, astfel, dublu rol și nu îl va ajuta pe antrenorul principal Dacian Nastai doar de pe teren.

De altfel, Nastai a fost numit ”principal” la Sportul Șimleu Silvaniei în această vară.

Ioan Gurzău: ”Mansour doreşte să devină antrenor şi ne bucurăm că are ocazia să înceapă la Şimleu” 

În ceea ce-l privește pe Gueye Mansour, informația potrivit căreia va avea un nou rol la echipă a fost furnizată chiar de președintele clubului, Ioan Gurzău. Atacantul senegalez se va ocupa de partea fizică a jucătorilor. De partea tehnico-tactică se va ocupa celălalt antrenor secund al lui Dacian Nastai, Vlad Opriş. Acesta din urmă a fost și el fotbalist sezonul trecut la Sportul Șimleu Silvaniei.

A prins însă un singur meci, chiar în ultima etapă a campionatului regular al Ligii a 3-a, întrucât s-a confruntat pentru o bună perioadă de timp, un an și jumătate, cu o accidentare gravă.

Ne-am reorganizat şi din punct de vedere al băncii tehnice. În noul sezon, Dacian Nastai va fi ajutat de Gueye Mansour şi de Vlad Opriş, unul pe partea de pregătire fizică, iar altul pe partea tehnico-tactică.

Mansour doreşte să devină antrenor şi ne bucurăm că are ocazia să înceapă la Şimleu, unde se simte bine. Partea pozitivă că Vlad Opriş a primit ok-ul de la medici şi va putea juca. Ambii pot ajuta echipa şi din teren”, a spus preşedintele Ioan Gurzău, citat de Sportul Sălăjean.

Dacian Nastai: ”Sunt foarte mulţumit de persoanele cu care voi lucra”

Antrenorul principal Dacian Nastai e mulțumit de modul în care i s-a conturat stafful tehnic. Abia așteaptă să înceapă campionatul Ligii a 3-a, să vadă cum se va descurca echipa în această nouă formulă.

Sunt foarte mulţumit de persoanele cu care voi lucra. Vlad Opriş îşi doreşte să înveţe, este implicat şi ne va ajuta şi ca jucător când va fi cazul, iar Mansour vine cu experienţă. Am fost foarte încântat că îşi doreştesă antreneze, iar la un moment dat să pornească această meserie. Şi pentru el va fi o experienţă foarte utilă”, a declarat antrenorul Dacian Nastai, pentru sursa amintită.

Sportul Șimleu Silvaniei debutează în noul sezon în Cupa României 

Sportul Șimleu Silvaniei va debuta în sezonul 2021/2022 cu un meci în turul 1 al Cupei României. A fost împerecheată cu Rapid Jibou, iar partida care va decide calificata în faza următoare va avea loc pe 28 iulie, de la ora 17:30.

Tabloul complet al turului 1 al Cupei României este disponibil AICI.

Sportul Șimleu Silvaniei a jucat două meciuri amicale până acum, pe care le-a pierdut. A cedat cu 0-1 în fața celor de la Lotus Băile Felix, după care s-a recunoscut învinsă de Unirea Dej, scor 0-3.

Până la întâlnirea din turul 1 al Cupei României, Sportul Șimleu Silvaniei va mai juca o partidă de verificare, cu CSM Satu Mare.

Foto: C.S. Sportul „2007” Simleu Silvaniei

https://liga2.prosport.ro/liga-3/victor-astafei-si-a-gasit-echipa-dupa-departirea-de-csm-resita-mijlocasul-a-fost-prezentat-oficial-bine-ai-venit-19192770

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacia-unirea-braila-a-pierdut-categoric-al-doilea-amical-cu-farul-vestea-buna-florentin-petre-a-mai-primit-un-fotbalist-din-liga-3-19192736

https://liga2.prosport.ro/liga-3/acso-filiasi-victorie-neta-intr-un-amical-cu-o-echipa-din-bulgaria-mario-gaman-vom-opri-jucatorii-care-se-pliaza-pe-conceptia-noastra-de-joc-19192706

 

 

 

Andrei PASCU 23 Jul. 2021, 16:34 Liga 3
Pe aceeași temă