Gueye Mansour a schimbat echipa, dar rămâne în România! Unul dintre cei mai cunoscuți străini din fotbalul nostru a semnat contractul și a jucat într-un amical

Andrei PASCU 22 Jul. 2022, 16:26 Liga 3

Gueye Mansour a schimbat echipa, dar va continua în Liga 3. Africanul a lăsat Sportul Șimleu Silvaniei și a semnat cu CSM Satu Mare, așa cum Liga2.ro a scris încă din urmă cu mai bine de o lună. Atacantul de 36 de ani va evolua, astfel, tot în Seria 10 a Ligii 3, dar acum va fi adversarul echipei Sportul Șimleu Silvaniei.

Gueye Mansour a schimbat echipa în Liga 3. A semnat cu CSM Satu Mare

Gueye Mansour a început mai târziu pregătirile cu formația din divizia a treia, pentru că s-a întors zilele trecute din țara natală, din Senegal, acolo unde a mers să își petreacă vacanța de vară. A plecat cu promisiunea că va continua la Sportul Șimleu Silvaniei, unde era jucător și antrenor secund, dar în cele din urmă a luat drumul către Satu Mare, unde, din informațiile noastre, va ajuta doar din teren.

Potrivit surselor Liga2.ro, Gueye Mansour a fost atras de CSM Satu Mare cu un salariu superior sumei pe care o câștiga la Sportul Șimleu Silvaniei. Chiar dacă la Satu Mare nu va fi și ”secund”, Mansour a decis să pună partea financiară mai presus de orice.

Gueye Mansour a jucat în amicalul dintre CSM Satu Mare și Minaur Baia Mare

Mansour chiar a fost pe teren în amicalul jucat joi de CSM Satu Mare, pe teren propriu, cu Minaur Baia Mare, câștigat de noua sa echipă cu scorul de 2-1. Nu a marcat, reușitele au fost semnate de Bogdan Jeler și Denis Baior pentru divizionara a treia. Pentru echipa din Liga 2 a punctat Viorel Chinde.

În viaţa oricărei echipe, unii vin şi alţii pleacă. Vom vedea dacă va fi un plus sau un minus pierderea lui Mansour. Viaţa merge înainte. Noi trebuie să ne completăm lotul de jucători. Îi mulţumim lui Mansour pentru meciurile făcute la Şimleu de care ne-am bucurat împreună.

Îi doresc succes la noua echipă”, a fost reacţia preşedintelui de la Sportul Şimleu Silvaniei, Ioan Gurzău, în privința plecării lui Mansour, potrivit Sportul Sălăjean.

Gueye Mansour, printre cei mai cunoscuți străini din fotbalul românesc

În 2004 a venit prima dată Gueye Mansour în România, la Poli Timișoara, de la Servette FC (Elveția). A părăsit țara noastră opt ani mai târziu, când a semnat cu Ordabasy, dar după ce, în afara formației orașului de pe Bega, a mai evoluat pentru CS Buftea și Gloria Buzău.

A revenit doi ani mai târziu, la ACS Poli Timișoara, iar apoi, după numai trei luni, a plecat în Arabia Saudită. După câteva experiențe în afara României, africanul s-a întors în 2018, când a semnat cu Energeticianul. A evoluat apoi pentru Ripensia și Flacăra Horezu, iar la actuala echipă e din octombrie 2020.

La nivelul primei ligi din România, Gueye Mansour are peste 100 de meciuri și ceva mai mult de 20 de goluri.

Foto: Minaur Baia Mare

Andrei PASCU 22 Jul. 2022, 16:26 Liga 3
Pe aceeași temă