CS Mioveni și Pandurii au remizat într-un amical cu două bare, multe ocazii și penalty ratat

Marius ANGHEL 11 Jul. 2018, 16:05 Pregătiri, amicale

CS Mioveni și Pandurii Târgu Jiu au remizat astăzi la prânz, fără gol, scor 0-0, într-un amical pe care l-au desfășurat pe stadionul Orășenesc din Mioveni. Argeșenii au avut două ratări monumentale în prima repriză, per total, elevii lui Iordan Eftimie trimițând de două ori mingea în bară, ratând din postura de singur cu portarul și irosind un penalty.

Prima repriză a fost la discreția Mioveniului, chiar dacă gorjenii antrenați de Adrian Bogoi au ratat și ei câteva șuturi bune din preajma sau din interiorul careului, fundașii sau portarul Croitoru respingând. Pentru gazde au irosit ocazii singur cu portarul, atacantul Popescu, Năstăsie, Coșereanu și Rădescu. Ultimii doi, de altfel, au trimis și mingea în bara laterală, respectiv transversală din poziții excelente.

Tot în prima repriză, Mioveniului a mai solicitat un 11 metri la Rareș Lazăr, însă arbitrul nu a dat nimic.

După pauză au intervenit schimbările, iar ocaziile au fost mai puține. Totuși, în minutul 52, Ivan a obținut un penalty, însă Ayza l-a ratat, portarul oaspeților apărând. Apoi, Ivan și Balint au ratat din poziții singur cu goalkeeperul advers, primul trecând cu capul pe lângă balon, iar al doilea trimițând milimetric peste.

Ca și în meciul trecut, victoria cu 4-0 cu Daco-Getica București, antrenorul Iordan Eftimie a folosit tot lotul pe care îl are la dispoziție în cantonamentul local, de data aceasta însă, cu o singură excepție, Alexe, care este accidentat. În rest, partida a fost începută cu o partitură distribuită într-un sistem clasic pentru Mioveni, 4-2-3-1, în timp ce după pauză, s-a încercat și altceva, jucându-se în 4-4-2.

CS Mioveni – Pandurii Târgu Jiu 0-0

Mioveni (repriza 1): F. Croitoru (Sima 30) – Kilyen, Rob. Gherghe, Trașcu, Ed. Stoica – R. Lazăr, Calofir – Rădescu, Coșereanu, C. Năstăsie – Al. Popescu
Miveni (repriza 2): Sima (Preda 60) – Mierlea, Trașcu, Burnea, Comănescu – Arsenică, Mîrzeanu, Drugă, Ayza – Val. Balint, Seb. Ivan
Antrenor: Iordan Eftimie

Pandurii: Cotolan – Vodă, D. Ciobanu, Celea, Vasilescu – Cenaj, Raiciu, Popescu – Tudoran, Maxin, D. Pîrvulescu
Au mai jucat: Teodosescu, N. Cotolan, Măicăneanu, Dănescu, Trancă, Unguru, Șchiopu
Antrenor: Adrian Bogoi

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: fb CS Mioveni

Marius ANGHEL 11 Jul. 2018, 16:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă