Turris a câștigat amicalul cu Progresul Spartac. Una dintre ultimele două nouțăti din lotul lui Lincar, un bosniac, a reușit o „dublă”

Turris a câștigat amicalul cu Progresul Spartac.** Una dintre ultimele două nouțăti din lotul lui Lincar, un bosniac, a reușit o

Turris Oltul Turnu Măgurele a desfășurat miercuri, pe teren propriu, un nou amical în această perioadă de pregătire. Nou-promovata în Liga 2 a întâlnit-o pe Progresul Spartac, echipă din Liga 3, pe care a învins-o cu 3-1. Erik Lincar a avut la dispoziție și alți câțiva jucători noi.

După un început în care cele două echipe s-au tatonat, Turris a reușit să deschidă scorul în minutul 11 dintr-o fază fixă. Bogdan Matei a transformat în gol o minge centrată dintr-un corner de pe dreapta. Desprinderea a venit tocmai în minutul 82, când, după o acțiune personală pe stânga a lui Cristian Ciobanu și o centrare în fața porții, bosniacul Nedo Turkovic a marcat simplu.

Bucureștenii au revenit imediat în meci, în minutul 85, după ce Claudiu Juncănaru a gafat, iar Alexandru Stroe a profitat și a redus din diferență. Însă teleormănenii au mai punctat o dată prin același Turkovic, în minutul 89, după o centrare excelentă venită din piciorul lui Acolatse.

Turris: Duțu – Juncănaru, Ct. Pîrvulescu, Bg. Matei (cpt.), D. Ispas, Mitrea, Savin, Acolatze, Ion Marin, Fl. Radu, Bud
Au mai intrat: Păun, Călințaru, Sălcianu, Cr. Ciobanu, Turkovic, Vidrăsan
Antrenor: Erik Lincar

Spartac: Răduță – Parfeon, Leafu, Lolescu – Vlad, Stanciu (cpt.), Donca, Grigore – Curt, Ispas, Șandru
Au mai intrat: Acasandrei, Boiangiu, E. Radu, Lixandru, Geană, Dorobanțu, Dav. Ionescu, Stroe, Iordan, Precup
Antrenor: Andrei Eremia

Doi noi jucători sub comanda lui Erik Lincar

În acest amical, antrenorul Turrisului, Erik Lincar a avut și doi noi jucători în lot: Nedo Turkovic și Raul Vidrăsan.

Nedo TurkoviÇ este un atacant de 29 de ani din Bosnia și Herțegovina și care în ultima dată a fost legitimat la Qormi, echipă din Malta pentru care a evoluat în doar trei meciuri.

În cariera sa a jucat pentru mai multe cluburi din mai multe țări: Travnik, ŽeljezniÍar, Olimpik Sarajevo (toate trei din Bosnia), LovÇen (Muntenegru), Akzhayik (Kazakhstan), ȘüvÉ™lan (Azerbaijan), Brežice (Slovenia) și Neroca (India).

Raul Vidrăsan este mijlocaș, are 20 de ani, iar în sezonul recent încheiat a fost împrumutat de Viitorul, clubul de care aparține, la ASU Politehnica Timișoara, pentru care a evoluat în 28 de meciuri, în 20 dintre ele ca titular.

Până acum, Turris i-a prezentat oficial ca achiziții pe: portarii David Duțu (19 ani, ex SC Popești Leordeni), Aurelian Păun (18 ani) și Ionuț Rus (19 ani, ex Luceafărul Oradea), fundașii Cătălin Pîrvulescu (28 de ani, ex FC Hermannstadt) și Denis Ispas (25 de ani, ex SSC Farul), mijlocașii Charles Acolatse (24 de ani, ex FK Sileks / Liga 1 Macedonia), Silviu Pană (27 de ani, ex Dunărea Călărași), Alexandru Mitracu (18 ani, ex CS Tunari), George Călințaru (30 de ani, ex Daco-Getica) și Florin Haită (18 ani, împrumut de la Viitorul) și atacanții Cristian Bud (34 de ani, ex CFR Cluj) și Geoffrey Chinedu Charles (21 de ani, ex RabotniÍki – Macedonia).

Foto: Progresul Spartac

Pe aceeași temă