Rezultat de moral pentru CSM Slatina, în meciul amical cu Universitatea Craiova. Antrenorul Daniel Oprescu, mulțumit de defensivă: ”Ne-am închis foarte bine”

Răzvan STÎNGĂ 25 Mar. 2023, 16:55 Liga 2

CSM Slatina și Universitatea Craiova s-au întâlnit într-un meci de tip test, pe un teren de antrenament al echipei din Bănie. S-a înregistrat o remiză albă la final, 0-0, însă Daniel Oprescu a fost mulțumit de cum s-au mișcat jucătorii săi, după cum a declarat la finalul întâlnirii.

CSM Slatina, 0-0 într-un meci amical cu Universitatea Craiova

CSM Slatina nu a fost singura echipă din Liga 2 care a disputat partidă de verificare, sâmbătă, contra unei formații din prima divizie, pentru că și Dinamo, Steaua și Minaur Baia Mare au reușit să programeze întâlniri cu Petrolul, Campionii FC Argeș, respectiv Universitatea Cluj.

S-a ținut bine trupa pregătită de Daniel Oprescu, mai ales că Universitatea Craiova a mizat pe jucătorii pe care i-a avut la dispoziție, cu excepția celor care sunt plecați la loturile echipelor naționale, pentru acțiunile din această perioadă.

CSM Slatina, fără experimentații Cătălin Doman şi Marian Anghelina în amicalul cu Universitatea Craiova

CSM Slatina a avut, totuși, câteva absențe, după cum a anunțat pe Facebook la finalul întâlnirii. Pe lângă Ionuţ Mitran, care e în lotul naționalei României sub 20 de ani, Cătălin Doman şi Marian Anghelina au fost menajați din cauza unor probleme de ordin medical:

Universitatea Craiova-CSM Slatina, scor 0-0, într-un joc de pregătire

Echipa noastră a susţinut, astăzi, în deplasare, un joc de pregătitre în compania formaţiei din SuperLigă.

Tehnicianul grupării slătinene, Daniel Oprescu, nu i-a putut folosi în acest joc pe Ionuţ Mitran, care se află la lotul naţional Under 20, căpitanul de echipă Cătălin Doman, care a acuzat ceva probleme medicale înaintea jocului, şi Marian Anghelina, de asemenea cu probleme medicale”.

Daniel Oprescu, analiza amicalului disputat de CSM Slatina cu Universitatea Craiova 

Daniel Oprescu a tras concluziile la finalul întâlnii și a remarcat siguranța din defensivă, evoluția jucătorilor din zona respectivă fiind pe placul său. Ar fi vrut, ce-i drept, o mai bună interpretare a fazelor de atac, poate ca Slatina să reușească să marcheze cel puțin un gol cu Universitatea Craiova:

Un joc foarte bun, băieţii au avut încredere şi au jucat, am avut şi câteva situaţii, şuturi din marginea careului, pe lângă bară. Din păcate, nu am marcat.

De fapt asta ne lipseşte, mai mult curaj pe faza ofensivă, să finalizăm, pentru că defensiv ne-am închis foarte bine şi nu le-am permis adversarilor să-şi creeze ocazii”.

  • Universitatea Craiova, în prima repriză: Popescu – Vlădoiu, Silva, Mendy, Vînă, Căpățînă, Hanca, Cîmpanu, Roguljic, Barbu, Koljic.
    Universitatea Craiova, în a doua repriză: Lazar – Hanca, Găman, Badelj, Vînă, Roguljic (Mendy 80’), Mateiu, Tomasec, Stana, Cîmpanu, Rivaldinho.
  • CSM Slatina, în prima repriză: Pop, Constantin Radu, Smirnov, Marian Manea, Pisăru, Traşcu, Dorin Toma, David Oprescu, Marian Danciu, George Leaţă, Plokhotnyuk.
    CSM Slatina, în a doua repriză: Silveanu, Abel Stan, Gherghe, Sălcianu, Alexandru Dinu, Şerban, Ciocâlteu, Luis Niţu, Adrian Niţă, Cristinel Dinu, Palade (Hagiu 70’).

CSM Slatina a coborât un loc în Grupa A de play-out a Ligii 2

CSM Slatina a coborât o poziție în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, în urma primei runde, după eșecul cu FK Miercurea Ciuc, scor 0-2. Acum se află pe locul 4, la egalitate cu locul 3, CS Comunal Șelimbăr, ambele cu 27 de puncte. Sibienii au urcat peste olteni în urma victoriei cu Unirea Slobozia, scor 3-2.

În runda a 2-a, peste două săptămâni, CSM Slatina va întâlni Unirea Slobozia, liderul Grupei A, pe teren propriu.

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-baia-mare-invinsa-de-universitatea-cluj-intr-un-amical-19264458

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-esec-categoric-in-amicalul-cu-campionii-fc-arges-19264452

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-remiza-cu-petrolul-intr-un-amical-19264445

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nocturna-stadionului-din-brasov-a-fost-refacuta-19264420

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nocturna-stadionului-din-brasov-a-fost-refacuta-19264420

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Mar. 2023, 16:55 Liga 2
Pe aceeași temă