VIDEO | ”U” Cluj, un adversar prea puternic pentru Minaur Baia Mare. Divizionara secundă a pierdut întâlnirea amicală cu ”studenții”

Răzvan STÎNGĂ 25 Mar. 2023, 16:12 Liga 2
VIDEO | ”U” Cluj, un adversar prea puternic pentru Minaur Baia Mare. Divizionara secundă a pierdut întâlnirea amicală cu ”studenții”

Minaur Baia Mare nu a avut ce face în fața uneia dintre cele mai în formă formații din prima divizie, Universitatea Cluj, într-un amical disputat sâmbătă, pe un teren din cadrul Parcului Sportiv Universitar ”Dr. Iuliu Hațieganu” din Cluj. A pierdut la două goluri echipa antrenată de Vasile Miriuță.

Minaur Baia Mare, învinsă de Universitatea Cluj într-un amical

Minaur Baia Mare a reușit, în cele din urmă, să programeze partida de verificare cu ”studenții”, după cum anunța Miriuță încă de la finalul confruntării din Liga 2 de săptămâna trecută, cu Poli Timișoara. A disputat testul cu echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău, important în vederea finalului de sezon din campionatul diviziei a doua, în care speră să se salveze de la retrogradare.

Universitatea Cluj și-a respectat statutul de favorită și faptul că a arătat bine în ultimele runde din SuperLiga României și a avut două goluri avantaj pe tabelă la pauză, în urma reușitelor lui Dragoș Tescan și Martin Remacle, din minutele 20 și 42.

Sergiu Ciocan, gol în Universitatea Cluj – Minaur Baia Mare

În partea secundă s-au mai marcat două goluri, de ambele părți, dar pe final, în ultimele 10 minute ale meciului. Tot Universitatea Cluj a modificat tabela în primă fază, prin Ely Fernandes, în minutul 80, iar Minaur Baia Mare a punctat în ultimul minut regulamentar. A reușit golul de onoare Sergiu Ciocan.

  • Universitatea Cluj, în prima repriză: Iliev, Martic, Miron, Ispas, Chipciu (cpt.), Bic, Simion, Remacle, Haită, Tescan, Bălan.
  • Universitatea Cluj, după pauză: Iliev, Oancea, Ispas, Ilie, Goranov, Horșia, Simion, Haită, Trif, Bălan, Tescan.
  • Minaur Baia Mare, în prima repriză: Avram – Lazăr, Stoian, Simion, Iacob, Dandea (cpt.), Donca, Ivanovici, Chinde, Stănescu, Jarovic
    Rezerve: Băilă, Alexe, Potcoavă, Matei, Horj, Ciocan, Chitaș, Rotar, Văsălie.

Minaur Baia Mare, meci important în etapa a 2-a a play-out-ului de Liga 2

Minaur Baia Mare ocupă locul 6 în Grupa A a play-out-ului de Liga 2. E la două puncte de locul 5, Metaloglobus, poziție care duce în barajul de menținere în Liga 2, dar bucureștenii nu au evoluat în prima etapă din play-out, fiind desemnați să stea.

În plus, cele două echipe chiar se vor întâlni în partidă direct în runda următoare, pe terenul bucureștenilor.

În sezonul regular, în etapa a 4-a, care a avut loc la finalul lunii august 2022, Minaur Baia Mare a învins cu 1-0 Metaloglobus, în deplasare.

Pregătim cealaltă «finală», cu Metaloglobus, de la București! Presiunea apasă pe umerii jucătorilor cu experiență, cum e Dandea, care a venit să nu retrogradăm, facem tot ce putem. Eu sunt pe bancă, îmi place ce fac, adrenalina o am în mine și sper să ajut echipa să se salveze”, afirma Vasile Miriuță despre partida cu Metaloglobus, zilele trecute.

Partida amicală dintre Universitatea Cluj și Minaur Baia Mare

https://www.youtube.com/watch?v=Ul0WEs8gkfg

Foto: Minaur Baia Mare și Universitatea Cluj
Video: Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-esec-categoric-in-amicalul-cu-campionii-fc-arges-19264452

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-remiza-cu-petrolul-intr-un-amical-19264445

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nocturna-stadionului-din-brasov-a-fost-refacuta-19264420

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-un-nou-termen-in-dosarul-falimentului-19264436

https://liga2.prosport.ro/nationale/golgheter-in-amicale-la-poli-iasi-alexandru-mogos-a-recidivat-la-nationala-u20-a-romaniei-cu-un-gol-spectaculos-cum-l-a-marcat-perioada-petrecuta-in-italia-leo-grozavu-acest-gol-nu-este-i-19264404

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Mar. 2023, 16:12 Liga 2
Pe aceeași temă