Un atacant nigerian cu prezențe în Europa League, ultima noutate în lotul nou-promovatei Turris

Nou-promovata Turris Turnu Măgurele este una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor dintre cele care vor activa în noul sezon al Ligii 2. Formația antrenată de Erik Lincar a perfectat, zilele trecute, o nouă achiziție, ajungând la zece fotbaliști transferați în această vară.

Cel mai nou nume din lotul echipei din Teleorman este al lui Geoffrey Chinedu Charles (21 de ani), un atacant nigerian.

Charles va fi un adevărat pericol pentru apărările adverse în special la fazele fixe, fiindcă măsoare 1.92 m. Totuși, în ultimul sezon nu s-a lipit de gol. În cele 30 de meciuri jucate pentru RabotniÍki, în prima ligă din Macedonia, dintre care în doar nouă a început ca titular, a marcat un singur gol.

Nigerianul a jucat până acum în Albania, la Skënderbeu B și Besa Kavajë, și în Macedonia, la RabotniÍki. Pentru această din urmă echipă a evoluat în ultimele două sezooane, totalizând 58 de meciuri și 12 goluri în campionat. Cu macedonenii a avut două prezențe în preliminariile Europa League, strângând 31 de minute în două jocuri.

Până acum, Turris i-a mai achiziționat și pe portarii David Duțu (19 ani, ex SC Popești Leordeni) și Aurelian Păun (18 ani), fundașii Cătălin Pîrvulescu (28 de ani, ex FC Hermannstadt) și Denis Ispas (25 de ani, ex SSC Farul), mijlocașii Charles Acolatse (24 de ani, ex FK Sileks / Liga 1 Macedonia), Silviu Pană (27 de ani, ex Dunărea Călărași), Alexandru Mitracu (18 ani, ex CS Tunari) și George Călințaru (30 de ani, ex Daco-Getica) și atacantul Cristian Bud (34 de ani, ex CFR Cluj). Echipa din Teleorman l-a adus și pe Florin Matache (36 de ani, ex Flacăra Horezu), pe acesta ca antrenor cu portarii, însă va putea fi utilizat ca jucător și în situații extreme.

Pe aceeași temă