Frații Herea, coechipieri la CS Balotești. Ovidiu se pregătește cu ilfovenii și miercuri a jucat în amicalul cu CS Afumați

Marius ANGHEL 04 Feb. 2016, 10:00 Pregătiri, amicale
Frații Herea, coechipieri la CS Balotești.** Ovidiu se pregătește cu ilfovenii și miercuri a jucat în amicalul cu CS Afumați

În cel de-al patrulea amical din această iarnă, CS Balotești a avut în primul unsprezece un jucător surpriză. Ovidiu Herea (30 ani, foto), fostul mijlocaș al Rapidului, în prezent sub contract cu Xanthi Skoda, se pregătește în această perioadă cu echipa ilfoveană din Liga 2 și miercuri a evoluat în prima repriză a meciului test cu CS Afumați, încheiat la egalitate, scor 2-2. Fratele lui Ovidiu, Claudiu (25 ani), joacă la Balotești de două sezoane și ieri a înscris unul dintre golurile amicalului.

Amicalul de miercuri dintre CS Balotești și CS Afumați, desfășurat pe terenul lui Metaloglobus din complexul Granitul, s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Paul Antoche și Claudiu Herea au înscris golurile formației antrenate de Marius Oprea și Emil Stanca, informează IlfovSport. În prima repriză a acestui joc, în echipa Baloteștiului a evoluat și Ovidiu Herea. Fostul rapidist, în prezent jucător la echipa din Grecia unde antrenează Răzvan Lucescu, se recuperează după o accidentare, dar a putut evolua timp de 45 de minute.

CS Balotești a început amicalul cu CS Afumați în formula: Fulga – Dedu, Marciuc, Albu, Mirescu – Antoche, Sandu – Tofan, Ov. Herea, Cl. Herea – Bâtfoi. În a doua repriză au evoluat restul jucătorilor din lot, dar și alții care sunt în probe.

Până acum, echipa ilfoveană din Liga 2 a disputat patru amicale: 4-0 cu juniorii clubului, 2-0 cu Viitorul Domnești, 0-0 cu FC Academica Clinceni și 2-2 cu CS Afumați. Vineri, pe sinteticul din Colentina, au programat un nou test, cu Juventus București.

Marius ANGHEL 04 Feb. 2016, 10:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă