Sportul Snagov nu se va prezenta nici la meciul din etapa 23 și va ajunge la excludere. Metaloglobus a decis ce va face după ce brigada de arbitri va dicta victorie la „masa verde”

Marius ANGHEL 25 Feb. 2020, 15:48 Campionat
Sportul Snagov nu se va prezenta nici la meciul din etapa 23 și va ajunge la excludere.** Metaloglobus a decis ce va face după ce brigada de arbitri va dicta victorie la

Sportul Snagov nu s-a prezentat la primul meci oficial din 2020, programat de FRF sâmbăta trecută, la Ghermănești, cu SCM Gloria Buzău, în etapa a 22-a a Ligii 2, astfel că echipa ilfoveană a pierdut la „masa verde”, cu 3-0. La finalul aceastei săptămâni, sâmbătă, de la ora 11:00, clubul lui Ovidiu Onosă ar trebui să joace la București, cu Metaloglobus, în runda a 23-a, însă nu se va prezenta nici de această dată, astfel că federația va aplica sacțiunea cu excluderea din campionat. Din acel moment, campionatul Liga 2 va continua oficial cu două echipe în minus, iar cine ar fi trebuit să o întâlnească pe Sportul Snagov în acest retur va câștiga meciul din oficiu.

Neprezentarea Sportului Snagov la meciul de sâmbătă cu Metaloglobus, lucru care se va întâmpla cu certitudine, având în vedere că echipa ilfoveană nu mai are jucători, bani, și-a întrerupt activitatea și în curând i se va declara falimentul, va însemna excluderea formației din campionatul Liga 2. Motivele pentru care conducătorul Ovidiu Onosă nu a dorit să își retragă echipa din competiție le poți citi aici.

Metaloglobus, amical cu Astra 2 după constatarea neprezentării Snagovului

Dacă SCM Gloria Buzău a scăpat mai ușor, doar cu timpul pierdut și banii cheltuiți cu deplasarea până la Ghermănești, pentru a fi la fața locului când brigada de arbitri constată neprezentarea gazdelor, Metaloglobus e nevoită să organizeze meciul cu Sportul Snagov, cu toate că știe că acesta nu va avea loc. Echipa bucureșteană trebuie să plătească observatorii, arbitrii, să asigure paza și asistența medicală, exact ca la un meci normal, totul pentru a fi în regulă, iar brigada de arbitri să dicteze victoria la „masa verde” prin neprezentarea adversarului.

Totuși, pentru a nu avea aceste cheltuieli și a rămâne și fără un meci, conducerea clubului Metaloglobus a decis ca după cele 15 minute de așteptare, pentru ca arbitrii să constante lipsa Sportului Snagov, să organizeze un amical. Astfel, pe terenul din cartierul Pantelimon va ajunge AFC Astra 2, echipă din Liga 3. Marius Măldărășanu își va testa jucătorii în acest joc contra „satelitului” clubului unde a antrenat în Liga 1. Partida va începe la 11:30.

Metaloglobus vine după eșecul drastic suferit weekendul trecut la Timișoara, 0-3 cu Ripensia, și cu cele 31 de puncte pe care le are în clasament se află pe locul 10.

Încă o neprezentare la meciul cu Metaloglobus și Snagovul e out din Liga 2

Cât privește a doua prezentare la un meci a echipei Sportul Snagov, această faptă îi va atrage automat excluderea din campionat. Din acel moment, Liga 2 va continua oficial cu două echipe în minus, după ce Daco-Getica a abandonat competiția după 13 etape.

Ulterior, toate echipele care ar fi trebuit să întâlnească Snagovul vor câștiga, din oficiul, meciul cu 3-0. Rezultatele înregistrate de ilfoveni în prima parte a sezonului vor rămâne aceleași, nu vor fi transformate în 3-0 pentru adversari sau anulate.

Marius ANGHEL 25 Feb. 2020, 15:48 Campionat
Pe aceeași temă