Metaloglobus a câștigat și al treilea amical, printr-o dublă a fraților Herea. Adversara, Progresul Spartac, și-a luat la revedere de la mai mulți jucători ”emblematici” și anunță schimbări majore pentru noul sezon

Marius ANGHEL 16 Aug. 2020, 11:49 Liga 2
Metaloglobus a câștigat și al treilea amical, printr-o dublă a fraților Herea. Adversara, Progresul Spartac, și-a luat la revedere de la mai mulți jucători ”emblematici” și anunță schimbări majore pentru noul sezon

Metaloglobus și-a câștigat și al treilea meci amical desfășurat în această perioadă de pregătire de vară. După victoriile cu Concordia Chiajna (scor 1-0, gol Andrei Lungu) și FC Voluntari 2 (scor 3-1, au înscris Alexandru Ciocâlteu, Vadim Covalciuc și Mino Sota), trupa preluată de Gabriel Manu a trecut cu 2-0 și de Progresul Spartac. Pentru echipa bucureșteană din Liga 3 care a pierdut promovarea la barajul cu CSM Slatina a fost ultimul meci în care a avut la dispoziție jucătorii din lotul cu care a încheiat sezonul trecut, fiindcă vor urma schimbări majore.

Deși inițial trebuia să întâlnească SC Popești Leordeni, pe terenul acesteia, ilfovenii și-au schimbat planul și au dorit să rămână în cantonament, astfel că Metaloglobus a jucat, sâmbătă, amical cu Progresul Spartac, la Cornetu, în Ilfov.

Partida arbitrată de Florin Negru (București), Marcel Marin și Bogdan Ciocoiu (ambii din Ploiești) a fost adjudecată de echipa bucureșteană din Liga 2 cu 2-0, prin golurile marcate de Ovidiu Herea și Claudiu Herea, fiecare cu câte o reușită în debutul de repriză.

Metaloglobus merge perfect în meciurile amicale, în trei jocuri având tot atâtea victorii, dar rămâne atentă și pe piața transferurilor, fiindcă își mai dorește trei-patru jucători pentru a dubla posturile și a crește concurența.

Metaloglobus: Gavrilaș – Ciubotaru, D. Lung, Caramalău, Sava – Mino Sota, Andr. Lungu – Ciocâlteu, Andr. Ionescu, Covalciuc – Ov. Herea
Au mai jucat: Nedelcovici – L. Cazan, Al. Coman, Ct. Ion, Cl. Herea, Gafaru, Ed. Vraciu, Tălmaciu
Antrenor: Gabriel Manu

Progresul Spartac: Voican – Vlad, Parfeon, Leafu, Sandru – Matei, Milea, Donca, Petcu – Dorobantu, Stanciu
Au mai jucat: Jipa, Cazaciuc, Lolescu, Ditu, Lixandru, Geana, Brocea
Antrenor: Andrei Erimia

Progresul Spartac va trata următorul sezon de Liga 3 cu ”numeroși juniori”

De partea cealaltă, Progresul Spartac a anunțat pe site-ul oficial că meciul cu Metaloglobus, desfășurat la o zi distanță de cel cu Concordia Chiajna, ”a dat ocazia pentru o ultima apariție în tricoul progresist pentru mai mulți jucători care ne-au încântat weekendurile în ultimii ani și care se vor despărți în zilele următoare de clubul nostru.

Printre jucătorii emblematici care sunt în tratative mai mult sau mai puțin avansate cu alte cluburi și cărora trebuie să le mulțumim pentru toate bucuriile pe care ni le-au oferit în ultimii ani sunt Mircea Donca, Leonard Boiangiu și Ionuț Tudorache”.

Trupa antrenată de Andrei Erimia ”va aborda sezonul de liga a treia viitor cu un lot remaniat, în care vor fi incluși numeroși juniori”.

Pentru Metaloglobus urmează amicale cu FC Voluntari (19 august, la Voluntari) și SC Popești Leordeni (22 august, la Popești Leordeni).

Marius ANGHEL 16 Aug. 2020, 11:49 Liga 2
Pe aceeași temă