Metaloglobus s-a recunoscut învinsă în cel de-al patrulea amical al verii, după ce a condus de două ori FC Voluntari. Următorul test e cu Steaua

Marius ANGHEL 20 Aug. 2020, 13:49 Liga 2
Metaloglobus s-a recunoscut învinsă în cel de-al patrulea amical al verii, după ce a condus de două ori FC Voluntari. Următorul test e cu Steaua

Metaloglobus a pierdut, miercuri, amicalul desfășurat cu echipa de Liga 1 FC Voluntari, scor 4-2, după ce la pauză rezultatul era unul de egalitate, deși divizionara secundă a condus de două ori. Pentru bucureșteni, ambele goluri au fost marcate de Andrei Ionescu.

În cel mai important amical desfășurat în această vară de Metaloglobus, echipa preluată de Gabriel Manu a condus de două ori. Mijlocașul Andrei Ionescu a înscris pentru 1-0, cât și pentru 2-1, după ce Răzvan Grădinaru reușise egalarea. Până la pauză însă, pentru ilfoveni a punctat și Ionuț Stoica, atacantul readus de la Farul. În partea secundă, pe final, pentru FC Voluntari au înscris Alexandru Ilie, un mijlocaș de 20 de ani cu meciuri în Liga 1 și Liga 2 la Juventus/Daco-Getica, și Adrian Popa, mijlocașul care s-a despărțit în această vară de FCSB. Popa se antrenează cu trupa lui Mihai Teja.

Astfel, partida arbitrată de Florin Negru (București), Marcel Marin și Bogdan Ciocoiu (ambii din Ploiești) a fost adjudecată de FC Voluntari cu scorul de 4-2.

Metaloglobus: Nedelcovici – Ciubotaru, L. Cazan, D. Lung, Sava – Mino Sota, Al. Coman – Cl. Herea, Andr. Ionescu, Ct. Ion – Ov. Herea
Au mai jucat: Oct. Ivan (junior) – Caramalău, Andr. Lungu, Ciocâlteu, Gafaru, Ed. Vraciu
Antrenor: Gabriel Manu

Vadim Covalciuc și David Tălmaciu, ambii juniori veniți de la Kids Tâmpa Brașov și testați în ultima perioadă, s-au întors la Brașov.

Amical cu Steaua pentru Metaloglobus, în loc de SC Popești Leordeni

Metaloglobus ar fi trebuit să joace următorul amical sâmbătă cu SC Popești Leordeni, însă ilfovenii au transmis și de această dată că nu pot evoluat, astfel că echipa bucureșteană și-a găsit rapid un nou adversar. Tot sâmbătă, de la ora 11:00, Metaloglobus o întâlnește în Ghencea pe Steaua, nou-promovată în Liga 3. Meciul va fi transmis în direct pe canalul de youtube Steaua TV.

În precedentele trei amicale, Metaloglobus a câștigat cu Concordia Chiajna (scor 1-0, gol Andrei Lungu), FC Voluntari 2 (scor 3-1, au înscris Alexandru Ciocâlteu, Vadim Covalciuc și Mino Sota) și Progresul Spartac (scor 2-0, goluri Ovidiu Herea și Claudiu Herea).

Foto: Florin Buboi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-editia-2020-2021-de-liga-2-are-loc-intr-o-varianta-inedita-doar-cu-o-mansa-in-sezonul-regular-apoi-cu-o-grupa-de-play-off-si-doua-de-play-out-campionatul-incepe-la-29-august-momentan-far-19144643

Marius ANGHEL 20 Aug. 2020, 13:49 Liga 2
Pe aceeași temă