Super-transfer realizat de „U” Cluj. Laszlo Sepsi a semnat cu echipa lui Adrian Falub

Super-transfer realizat de

Universitatea Cluj a realizat în această dimineață transferul verii în Liga 2. Clubul manageriat de Ioan Ovidiu Sabău a semnat cu fostul internațional Laszlo Sepsi (31 de ani). Discuțiile cu fundașul se purtau de mai bine de o lună, Liga2.ro scriind de interesul „Șepcilor roșii” pentru jucător încă de la începutul lunii iulie.

Sepsi a jucat ultima dată în Germania, la Nurenberg, dar a bifat doar trei meciuri în sezonul în care echipa germană a promovat în prima ligă. 47 de meciuri a evoluat în total fostul internațional la formația unde a evoluat în ultimii trei ani. Cu Universitatea Cluj a semnat pe un sezon.

„Fostul jucător al celor de la Benfica Lisabona, Racing Santander sau Poli Timișoara, Laszlo Sepsi, este cel de-al 11-lea jucător care semnează cu Universitatea Cluj în această vară.

Născut la Luduș, pe 7 iunie 1987, Sepsi a debutat în fotbalul mare la Gaz Metan Mediaș, iar apoi a făcut pasul la Rennes, în Franța, ochit de Ladislau Bölöni. Avea doar 18 ani. Ioan Ovidiu Sabău l-a „repatriat” la Gloria Bistrița, iar de acolo Sepsi a făcut din nou pasul în fotbalul din Occident, jucând pentru Benfica Lisabona și Racing Santander. A revenit în România, la Poli Timișoara, iar apoi a mai bifat meciuri pentru ASA Târgu Mureș și CFR 1907. În ultimele două sezoane a jucat în 47 de partide pentru una dintre echipele de tradiție ale Germaniei, 1.FC Nürnberg. Pentru echipa națională a bifat 4 prezențe.

Începând de azi, omul care poate evolua atât ca fundaș stânga, dar și ca și mijlocaș central, este fotbalistul Universității Cluj.

Mult succes în alb-negru, Laszlo Sepsi!”, a anunțat „U” Cluj pe site-ul oficial.

Managerul Ioan Ovidiu Sabău a avut un rol principal în aducerea lui Laszlo Sepsi la Universitatea Cluj. Cei doi au lucrat împreună la Gloria Bistrița, Poli Timișoara și ASA Târgu Mureș.

Laszlo Sepsi a fost legitimat în cariera sa la echipele: Gaz Metan Mediaș, Rennes, Gloria Bistrița, Benfica Lisabona, Racind Santander, Politehnica Timișoara, FCM Târgu Mureș, CFR Cluj, ASA Târgu Mureș și FC Nürnberg.

În această vară, Universitatea Cluj i-a mai achiziționat pe: Cosmin Dur-Bozoancă, Carol Taub, Jevrem Kosnic, Tiberiu Căpușă, Doru Dumitrescu, Kofi Twumasi, Marius Coman, Cristian Gavra, Florin Burghele și Dan Berci.

Miercuri, de la ora 17:30, Universitatea cluj joacă la Bistrița, cu ACS Unu Fotbal Club Gloria, în turul 3 al Cupei României. În campionat, în etapa a 5-a, „U” Cluj are meci programat luni, 3 septembrie, de la ora 18:00, acasă, cu Luceafărul Oradea.

Pe aceeași temă