Atacant de la CFR Cluj pentru Craiova lui Mititelu. Achiziția făcută după revenirea din cantonamentul din Antalya

Atacant de la CFR Cluj pentru Craiova lui Mititelu.** Achiziția făcută după revenirea din cantonamentul din Antalya

Revenită miercuri dimineață din cantonamentul din Antalya, U Craiova 1948 SA a perfectat a doua zi un nou transfer. Echipa finanțată de Adrian Mititelu a semnat astăzi cu un atacant băimărean care ultima dată a fost în curtea campioanei CFR Cluj, însă unde a jucat pentru echipa secundă, în Liga 3. 

Adrian Șter (20 de ani), noul jucător al Craiovei, are experiența Ligii 2, acolo unde speră să promoveze în acest an formația antrenată de Nicolo Napoli. Atacantul a jucat în sezonul 2015-2016 în 10 meciuri pentru FCM Baia Mare. Ulterior, a ajuns la ACS Fotbal Comuna Recea, iar apoi la CFR Cluj, iar în această iarnă s-a pregătit o perioadă cu Ripensia Timișoara, însă nu l-a convins pe Alexandru Pelici să-l păstreze în lot.

U Craiova 1948 SA i-a mai achiziționat în această iarnă pe mijlocașii Claudiu Codoban (30 ani, ex Luceafărul Oradea) și Ionuț Tănase (21 ani, ex Gloria Lunca Teuz Cermei) și atacanții Robert Răducanu (22 ani, ex Viitorul), Alexandru Avram (27 ani, ex SR Brașov) și Vlad Boția (23 ani, ex SR Brașov).

Șter va debuta la noua sa echipă sâmbătă, de la ora 12:00, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, în amicalul cu Pandurii. Craiova mai are programat un amical și pe 23 februarie, cu CSM Slatina, pe teren echipei din Liga 4.

U Craiova SA ocupă locul 3 în Seria 3 la jumătatea campionatului Ligii 3, cu 30 de puncte, la patru în spatele liderului Turris Oltul Turnu Măgurele. Oltenii vor debuta în retur pe 2 martie, în deplasarea la Atletic Bradu.

Pe aceeași temă