Contract reziliat între FC Hermannstadt și Adrian Șter. Atacantul a preferat să plece pentru că nu juca și a ajuns la un acord verbal cu alt club din Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 27 Jul. 2021, 14:40 Liga 2
Contract reziliat între FC Hermannstadt și Adrian Șter. Atacantul a preferat să plece pentru că nu juca și a ajuns la un acord verbal cu alt club din Liga 2

Cu doar câteva zile înaintea startului Ligii 2, FC Hermannstadt a mai reziliat un contract cu un fotbalist, cu atacantul Adrian Șter (23 de ani).  Acesta venise la echipă în noiembrie anul trecut, când sibienii se aflau în Liga 1.

Șter a fost adus pentru că se încadra în regula U21 impusă în prima divizie, dar acum, după retrogradare și după ce a făcut pregătirea cu FC Hermannstadt, a fost pus pe liber.

Adrian Șter, golgheterul Seriei 7 a Ligii a 3-a pentru ”satelitul” sibienilor 

Campionatul trecut, când FC Hermannstadt a jucat în Liga 1, Adrian Șter nu a făcut parte din jucătorii care au prins multe meciuri. A bifat doar patru partide (52 de minute), toate în sezonul regular. A jucat mai mult la echipa a doua a FC Hermannstadt, unde a fost golgheterul Seriei 7 din Liga 3, cu nouă goluri.

În plus, a marcat alte două goluri în barajul de menținere-promovare în Liga 3, cu Frontiera Curtici, cedat de ”satelitul” sibienilor cu 4-5 la general.

Mult succes în carieră, Adi Șter!

FCH & tânărul atacant au reziliat astăzi înțelegerea contractuală în condiții amiabile”, este anunțul scurt al FC Hermannstadt, cu privire la încetarea colaborării cu Adrian Șter.

  • FCM Baia Mare, Fotbal Comuna Recea, CFR Cluj 2, ”FC U” Craiova, Minaur Baia Mare sunt echipele pe la care a mai evoluat Adrian Șter.

Adrian Șter, acord verbal cu un alt club din Liga 2 

Din informațiile Liga2.ro, Adrian Șter și-a dorit să plece de la FC Hermannstadt, pentru a juca mai mult. Este foarte aproape să semneze cu un club din Liga 2, în acest moment existând chiar un acord verbal. Nu a dus lipsă de oferte, fiind dorit, printre alte cluburi, și de Dunărea Călărași și CSM Reșița. La echipa din Valea Domanului era dorit chiar de antrenorul Dan Alexa, dar atacantul a preferat să intre în negocieri avansate cu o echipă de divizia a doua.

Propunerea de la Dunărea Călărași nu a fost pe placul său, întrucât clubul e într-o situație mai puțin bună la capitolul finanțe, cerând chiar intrarea în insolvență.

Marius Măldărășanu mai vrea un atacant la FC Hermannstadt 

Este de așteptat ca FC Hermannstadt să transfere încă un atacant în această perioadă de mercato. Antrenorul Marius Măldărășanu declara zilele trecute, după meciul cu FC Brașov Steagul Renaște, din 23 iulie, că mai are nevoie de un vârf.

În altă ordine de idei, Adrian Șter nici nu a fost utilizat în partida respectivă, terminată cu victoria echipei lui Ilie Stan, scor 1-0.

Ne mai dorim un atacant. E posibil să mai vină un atacant. Așteptăm, vom vedea, pentru că perioada de transferuri durează până la începutul lui septembrie și atunci e posibil. Să sperăm că se va întâmpla lucrul ăsta. Avem nevoie și nu neapărat că aș fi dezamăgit de atacanții noștri. Nu, pentru că, până la urmă, e o perioadă de pregătire, dar e campionatul lung, e un campionat atipic și avem nevoie de jucători care să ne ajute pentru acest obiectiv.

Poate jucătorii au înțeles greșit ceea ce am spus eu după primul meci, cu Gaz Metan, că nu mă interesează rezultatele, de fapt, că nu sunt o prioritate pentru mine, și poate i-am influențat pe chestia asta. Sper să nu. Dar, sincer, mi-aș și dorit ca astăzi, și avem și jocul de sâmbătă, o victorie în primul rând pentru moralul lor. Vom vedea”, spunea Marius Măldărășanu la finalul confruntării cu FC Brașov Steagul Renaște.

Din șirul lung de transferuri parafat de FC Hermannstadt în această vară, în dreptul atacanților e trecut un singur nume, Cosmin Bucuroiu (ex Unirea Bascov). În acest moment, sibienii mai au alți doi atacanți în lot, pe Valentin Buhăcianu și Stjepan Plazonja.

Foto: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/liga-3/exclusiv-cele-sase-echipe-care-nu-s-au-inscris-in-noul-sezon-de-liga-3-desi-isi-castigasera-dreptul-sa-joace-in-campionat-cand-va-fi-anuntata-componenta-celor-zece-serii-19193088

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-fc-hermannstadt-si-cs-comunal-selimbar-au-remizat-intr-o-partida-disputata-pe-municipalul-din-sibiu-golurile-s-au-marcat-in-repriza-a-doua-19192897

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-noul-sezon-regular-de-liga-2-nu-se-joaca-in-trei-weekenduri-motivul-pentru-care-campionatul-se-opreste-odata-cu-cel-din-liga-1-exclusiv-19192821

 

 

Răzvan STÎNGĂ 27 Jul. 2021, 14:40 Liga 2
Pe aceeași temă