Vasile Miriuță a refuzat să preia ”FC U” Craiova pentru a rămâne la Minaur Baia Mare. Dialog inedit în direct cu Adrian Mititelu. Ce salariu ar fi primit

Vlad MĂCICĂȘAN 08 Nov. 2022, 12:56 Liga 2
Vasile Miriuță a refuzat să preia ”FC U” Craiova pentru a rămâne la Minaur Baia Mare. Dialog inedit în direct cu Adrian Mititelu. Ce salariu ar fi primit

Adrian Mititelu caută în continuare un antrenor pentru ”FC U” Craiova, clasata pe locul 14 din 16 în SuperLigă după 17 etape. La fel a făcut și în vară, înainte să-l numească pe Marius Croitoru. Atunci l-a ofertat pe Vasile Miriuță, actualul director tehnic al divizionarei secunde Minaur Baia Mare.

Cei doi au vorbit despre asta în direct, după ce Adrian Mititelu a intrat prin telefon în emisiunea unde Miriuță era invitat în platou, la PrimaSport.

Vasile Miriuță a refuzat să preia ”FC U” Craiova

Din informațiile ProSport, oferta oltenilor pentru Miriuță a fost un salariu de 10.000 de euro pe lună și 20.000 de euro primă de instalare. Antrenorul a refuzat, preferând să rămână la Baia Mare, unde este în al treilea sezon consecutiv în această funcție.

Vasile Miriuță: Aveți un lot extraordinar. Vă trebuie un antrenor bun. Aveți lot de play-off. Aveți jucători de primele patru locuri.
Adrian Mititelu: N-ai vrut să vii la noi.
Vasile Miriuță: N-am vrut să vin pentru că am zis că nu mai vreau să antrenez o perioadă.
Adrian Mititelu: Dacă m-a refuzat o dată e greu să-i mai fac ofertă a doua oară.
Vasile Miriuță: Corect, m-ai chemat să vin și nu m-am dus.
Adrian Mititelu: E singurul antrenor care m-a refuzat și care era disponibil la ora aia, putea să vină.
Vasile Miriuță: Corect, dar eu sunt cu inima la Baia Mare acuma.

Miriuță e director tehnic la Minaur Baia Mare

Vasile Miriuță activează din 2020 la Minaur, mai întâi fiind numit antrenor principal, când echipa era în Liga 3. Cu el ”principal”, trupa din Baia Mare rata promovarea în Liga 2 după ce pierdea în dublă manșă contra Unirii Dej, încă din faza semifinală a barajului.

Ulterior, Miriuță a trecut ca director tehnic la Minaur, iar antrenor a fost numit Ciprian Danciu. Cu amândoi în stafful tehnic, echipa reușea promovarea în Liga 2 în această vară, după baraje cu Metalurgistul Cugir (4-0 în deplasare și 3-2 acasă) și CS Hunedoara (1-2 în deplasare și 4-1 acasă).

După 10 etape din actualul sezon de Liga 2, Ciprian Danciu a fost demis, iar în locul său a fost numit Mihai Iosif. Vasile Miriuță este în continuare director tehnic.

După 13 etape, Minaur ocupă locul 15 din 20 în clasamentul Ligii 2, cu 14 puncte, iar echipa este calificată și în faza grupelor Cupei României.

Foto: Minaur Baia Mare

https://liga2.prosport.ro/seria-1/remiza-spectaculoasa-intre-minaur-baia-mare-si-progresul-spartac-formatia-lui-mihai-iosif-a-revenit-si-putea-chiar-castiga-jucatorii-au-dat-dovada-de-caracter-dupa-minutul-20-19252314

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-a-pierdut-pe-mana-ei-o-victorie-si-trei-puncte-extrem-de-importante-andrei-erimia-impresiile-partidei-cu-minaur-baia-mare-si-analiza-ultimelor-etape-19252549

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-13-sase-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-printre-care-si-derby-ul-timisoarei-19252215

Vlad MĂCICĂȘAN 08 Nov. 2022, 12:56 Liga 2
Pe aceeași temă