Răzvan Grădinaru nici nu se gândește să continue cu Dinamo în Liga 2 și spune că clubul nu mai are bani! Gică Mihali șterge pe jos cu mijlocașul: ”Cine ești, mă, tu și pe unde ai jucat tu să te crezi mare fotbalist? Pe unde ai jucat s-au dus echipele una după alta în Liga 2”

George CONSTANTIN, Daniel VLAD 04 Jun. 2022, 14:53 Liga 2
Răzvan Grădinaru nici nu se gândește să continue cu Dinamo în Liga 2 și spune că clubul nu mai are bani! Gică Mihali șterge pe jos cu mijlocașul: ”Cine ești, mă, tu și pe unde ai jucat tu să te crezi mare fotbalist? Pe unde ai jucat s-au dus echipele una după alta în Liga 2”

Dinamo a retrogradat în Liga 2 pentru prima dată în istoria de 74 de ani a sa, iar viitorul echipei este unul incert din orice punct de vedere. Inclusiv al jucătorilor care mai rămân alături de club după ce l-au adus în această situație rușinoasă.

Următorul pe lista plecărilor este Răzvan Grădinaru, jucătorul adus în iarna trecută de la Gaz Metan Mediaș, căruia îi expiră contractul la sfârșitul acestei luni.

Răzvan Grădinaru nu mai vrea să continue cu Dinamo

După ce Cosmin Matei a ales Sepsi OSK, iar Gabriel Torje a semnat cu Farul Constanța, a venit rândul lui Răzvan Grădinaru să prăsească ”Groapa”.

Mijlocașul care în meciul tur al barajului cu ”U” Cluj (scor 0-2) nu a fost în lot, iar la retur (scor 1-1) a fost titular, dar aproape inexistent pe teren a anunțat că nu dorește să evolueze în liga secundă, deci nu vrea să continue cu Dinamo. Jucătorul fost la FCSB a vorbit și despre situația financiară a clubului din ”Ștefan cel Mare”, declarând că fondurile sunt pe terminate.

”Am vorbit cu domnul Zăvăleanu. Eu m-am înțeles să reziliez contractul, care expiră la 30 iunie, dar încă nu ne-am înțeles la reziliere. Ei (n.r. – Dinamo) ar dori să renunț la toți banii, eu aș vrea să primesc măcar o lună din trei. Trebuie să cădem de acord.
Din ce știu eu, nu mai sunt bani. Eu am un salariu pe care nu îl pot suporta cei de la Dinamo la Liga a 2-a și nici nu am discutat de acest aspect. Eu cred că am avut o echipă bună, nu una de retrogradare.
Au fost anumite schimbări și probleme care, cred eu, au apăsat jucătorii. Noi am avut un lot bun. Au fost probleme financiare anul acesta la Dinamo, la Gaz Metan și Clinceni și până nu se va rezolva acest aspect, va fi foarte dificil.
Eu, spre exemplu, am luat doar 3 luni de salariu din 12 anul acesta competițional”, a Răzvan Grădinaru, pentru playsport.ro.

  • Grădinaru nu este la prima retrogradare din cariera sa. A mai trăit acest eșec și cu Oțelul, în 2015, cât și cu Concordia Chiajna, în 2019.

Gică Mihali îl distruge pe Răzvan Grădinaru: ”Un jucător ca Grădinaru nici măcar 1 minut nu mai are ce să caute la Dinamo!”

Declarațiile date de Grădinaru l-au înfuriat pe Gheorghe Mihali, o legendă a lui Dinamo, antrenor în cadrul clubului și unul dintre cei pe care administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu i-a rugat să facă un program echipei după ce antrenorul Dusan Uhrin și-a făcut bagajele și a plecat acasă la nici 24 de ore după retrogradarea în Liga 2.

Mihali a mărturisit pentru ProSport că fotbaliști precum Răzvan Grădinaru nu au ce să mai caute la Dinamo din sezonul următor.

”Am făcut un program, iar reunirea lui Dinamo este pe 20 și ne vom pregăti la Săftica. Alte informații de lot, conducere, etc nu prea le știu nici eu, că încă nu este nimic clarificat în totalitate. Însă, vreau să vă semnalez ceva. Eu cu astfel de caractere nu vreau să lucrez în viața mea. Mă refer la acest băiat Grădinaru. Am văzut că a dat un interviu, iar el părea surprins de faptul că s-a spus că el nu ar putea să joace în Liga 2 la Dinamo. Însă, el nici nu se gândește la așa ceva. Du-te, bă, băiatule, cât mai repede de la Dinamo unde vezi tu cu ochii?

Păi tu te simți jignit dacă rămâi să dai o mână de ajutor la Dinamo în Liga 2? Păi cine ești, mă, tu și pe unde ai jucat tu să te crezi mare fotbalist? Pe unde ai jucat s-au dus echipele una după alta în Liga 2. Ți-a cântat și imnul de zeci de ori pe la națională și nu știm noi? Am jucat și eu la Dinamo alături de Prunea, Lupescu, dar noi nu am dat niciodată peste jucători cu caracter din ăsta.

Pe timpul meu erau jucători crescuți în spiritul lui Dinamo, Giani Kiriță, Petre etc, nu mai dăm nume. Păi voi vă comparați vreodată cu acești jucători? Du-te, tată, cât mai repede de la Dinamo și lasă-ne în plata Domnului. Ne vom descurca noi cum vom putea. Însă, Dinamo are nevoie în primul rând de caractere. De aia a ajuns Dinamo acum unde a ajuns.

Pentru tine, domnule Grădinaru, trebuia să fie o onoare că ți s-a oferit șansa să joci la un club de talia lui Dinamo, dar ce ai jucat? Ai jucat ceva? Du-te și lasă-ne! Ați retrogradat Dinamo și ar trebuie să băgați capul în pământ de rușine, nu să tot dați interviuri”, a spus Mihali pentru ProSport.

Răzvan Grădinaru a semnat cu Dinamo în februarie 2022 și a evoluat în 11 meciuri pentru echipă în Liga 1, 10 ca titular, în cinci dintre ele fiind înlocuit și totalizând 846 de minute pe teren. A mai prins un meci, 90 de minute, și în returul barajului cu ”U” Cluj.

În cariera sa a evoluat pentru FCSB 2, FCSB (pe când se numeau Steaua 2, respectiv Steaua), Oțelul Galați, Concordia Chiajna, Poli Iași, FC Voluntari, Viitorul Constanța și Gaz Metan Mediaș. În Liga 2 a jucat pentru FCSB 2 și Concordia.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/zavaleanu-in-fata-membrilor-ddb-despre-o-posibila-revenirea-la-club-a-lui-mircea-rednic-as-sta-la-masa-cu-oricine-ar-fi-interesat-si-ar-putea-ajuta-la-modul-real-dinamo-cu-cash-19233982

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/dinamo-in-2023-din-nou-in-liga-1-florin-prunea-pune-presiune-fara-bugetul-asta-nu-ai-ce-sa-cauti-e-cel-mai-usor-an-de-promovat-video-exclusiv-prosport-live-19467650

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/25-de-transferuri-pentru-dinamo-in-liga-2-incepe-revolutia-la-echipa-avem-doua-liste-19467712

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/noul-patron-de-la-dinamo-va-fi-un-strain-milionar-a-facut-un-pas-inapoi-mai-sunt-doi-investitori-interesati-sa-bage-bani-in-club-19467759

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-retrogradat-cosmin-matei-continua-in-liga-1-mijlocasul-si-a-luat-bagajul-a-plecat-si-deja-a-fost-prezentat-de-nou-echipa-19233854

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/rusinos-razboinicul-razvan-gradinaru-a-fost-un-simplu-catelus-in-barajul-cu-u-cluj-ce-declaratii-dadea-inaintea-dublei-special-19466011

George CONSTANTIN, Daniel VLAD 04 Jun. 2022, 14:53 Liga 2
Pe aceeași temă