Viitorul Pandurii se întoarce pe Municipalul din Târgu Jiu. Confruntarea cu CSC Șelimbăr va avea loc ”acasă”, iar Călin Cojocaru e entuziasmat: ”Ne bucură, e un lucru bun”

Andrei PASCU 20 Feb. 2024, 14:34 Liga 2
Viitorul Pandurii se întoarce pe Municipalul din Târgu Jiu. Confruntarea cu CSC Șelimbăr va avea loc ”acasă”, iar Călin Cojocaru e entuziasmat: ”Ne bucură, e un lucru bun”

Viitorul Pandurii a plecat din oraș la finalul anului trecut și a schimbat stadionul pentru ultimele partide programate pe teren propriu. Formația din Târgu Jiu a luat această decizie după ce a fost anunțat faptul că la suprafața de joc de ”acasă” vor avea loc anumite lucrări. Astfel, din această cauză, clubul a fost nevoit să joace la Turnu Severin.

Au fost trei partide la rând pe care Viitorul Pandurii le-a disputat la Severin, dar în prima rundă din 2024 se va întoarce pe Municipalul din Târgu Jiu. Este vorba de confruntarea cu CSC Şelimbăr, programată duminică, de la ora 17:00, în cadrul etapei a 16- a sezonului regular.

Revine pe Municipalul din Târgu Jiu

În primă fază, se părea că Viitorul Pandurii va reveni repede la Târgu Jiu, dar gazonul nu a fost utilizabil, aspect confirmat pentru Liga2.ro de Călin Vladimirescu, administratorul special al Viitorului Pandurii, în luna decembrie a anului trecut.

Acum, gorjenii au anunțat pe pagina de Facebook că partida cu CSC Șelimbăr va avea loc la Târgu Jiu, iar antrenorul Călin Cojocaru așteaptă ca tribunele să fie pline, spectatorii să vină în număr mare la stadion.

Băieții așteaptă cu încredere începerea campionatului. Ne așteaptă un meci dificil, ne gândim doar la meciul cu Șelimbăr de duminică. Eu consider că putem să câștigăm. Ne bucură că jucăm iar la Târgu Jiu, e un lucru bun, băieții au primit cu bucurie vestea.

E clar că publicul ne va ajuta, sper să vină în număr cât mai mare și să fie alături de băieți, e foarte important pentru noi să câștigăm acest meci”, a spus Călin Cojocaru, citat de Radio Accent.

Viitorul Pandurii, parcurs solid în ultimele 12 etape din Liga 2 

Viitorul Pandurii are 11 rezultate pozitive în ultimele 12 meciuri, astfel că are moral bun înainte de reluarea Ligii 2: 1-1 cu CSC Dumbrăvița, 1-1 cu FK Miercurea Ciuc, 2-1 cu Progresul Spartac, 2-1 cu Corvinul Hunedoara, 1-1 cu CSM Reșița, 2-2 cu Concordia Chiajna, 1-0 cu CS Mioveni, 0-0 cu CS Tunari, 0-0 cu Chindia Târgoviște, 1-2 cu Metaloglobus, 2-1 cu Unirea Dej și 1-0 cu CSM Alexandria.

În perioada de pregătire, Viitorul Pandurii a înregistrat următoarele rezultate în amicale: 3-0 cu CSO Turceni (locul 10 în Seria 7 a Ligii 3), 1-0 cu OFK Vrsac (liga a doua sârbă), 0-2 cu FK Zeleznicar Pancevo (locul 14 în prima ligă sârbă), 4-1 cu OFK Becej (locul 11 în liga a treia sârbă, seria Vojvodina), 1-1 cu FK Vozdovac (locul 6 în prima ligă sârbă), 1-0 cu FK Naftagas (locul 5 în liga a treia sârbă, seria Vojvodina) și 4-0 cu CSO Turceni (locul 10 în Seria 7 a Ligii 3).

Reia campionatul de pe poziție de play-off

Viitorul Pandurii se află pe poziția a 6-a în Liga 2 după 15 etape, cu 23 puncte, cu un punct peste locul 7, Steaua, dar cu două puncte sub locul 5, Gloria Buzău.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Viitorul Pandurii

Andrei PASCU 20 Feb. 2024, 14:34 Liga 2
Pe aceeași temă