Viitorul Pandurii și-a închis seria amicalelor cu același adversar cu care o și deschidea. A fost obținută o nouă victorie la scor

Marius ANGHEL 19 Feb. 2024, 13:33 Liga 2
Viitorul Pandurii și-a închis seria amicalelor cu același adversar cu care o și deschidea. A fost obținută o nouă victorie la scor

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a închis seria amicalelor din această iarnă cu adversarul cu care o și deschidea, deși ar fi trebuit să întâlnească alt oponent, conform programului inițial.

Trupa antrenată de Călin Cojocaru începea în data de 24 ianuarie jocurile test din 2024, la Târgu Jiu, când trecea cu scorul de 3-0 de CSO Turceni, iar la data de 18 februarie le-a terminat în urma unei noi întâlniri cu formația din Liga 3, pe care acum a învins-o cu scorul de 4-0.

Viitorul Pandurii a început și terminat seria amicalelor iernii cu CSO Turceni

După revenirea din cantonamentul din Turcia, Viitorul Pandurii urma să mai întâlnească în amicale CSC Dumbrăvița (14 februarie) și CSM Deva (17 februarie). Ambele meciuri au picat, iar Călin Cojocaru a acceptat un nou duel cu CSO Turceni, chiar adversarul cu care trupa gorjeană își începea seria amicalelor din acest nou an.

Și de această dată s-a obținut o victorie contra ultimei clasate în Seria 7 a Ligii 3, cea mai slabă formație din toată Liga 3 în acest sezon, cu doar 2 puncte acumulate în primele 15 etape. Dacă prima dată a învins-o cu scorul de 3-0, la Târgu Jiu, acum a depășit-o cu 4-0.

Întâlnirea a avut loc, de această dată, pe stadionul Minerul din Motru, duminică, iar golurile au fost marcate de Davide Jozic (12′), cu un șut de la 16 metri, Răzvan Vulpe (80′), cu un șut deviat la colțul scurt, după o pasă a lui Voinea, Denis Brînzan (88′), cu o lovitură de cap după un corner executat de Vulpe, și Albert Voinea (89′), cu o execuție după o pasă a lui Brînzan.

Călin Cojocaru i-a utilizat în acest ultim test pe Rob. Geantă – Godja, M. Savu, Bîrzu, Jozic – Tiihonen, Acolatse – Gîrbiță, Nikpalj, Andreaș – Alb. Voinea. După pauză au mai intrat: Lupescu – Toure, Ed. Croitoru, Brînzan, Dr. Popa, Vulpe, Moisie, Lupulescu, Ed. Cojocaru și Nic. Geană.

Șapte amicale jucate de gorjeni înainte de meciul oficial cu CSC Șelimbăr

Astfel, echipa din Târgu Jiu și-a încheiat amicalele din această iarnă cu o victorie la scor, ridicându-și încrederea înainte de primul joc oficial din 2024, unul important și dificil în vederea menținerii pe locurile calificabile în play-off. Gorjenii joacă duminică, 25 februarie, de la ora 17:00, pe teren propriu, cu CSC Șelimbăr, liderul clasamentului. Meciul contează pentru etapa a 16-a din cele 19 ale sezonului regular.

În perioada de pregătire, clasata pe locul 6 în Liga 2, cu 23 de puncte strânse în 15 etape, a obținut următoarele rezultate în amicale: 3-0 cu CSO Turceni (locul 10 în Seria 7 a Ligii 3 / la Târgu Jiu), 1-0 cu OFK Vrsac (liga a doua sârbă), 0-2 cu FK Zeleznicar Pancevo (locul 14 în prima ligă sârbă), 4-1 cu OFK Becej (locul 11 în liga a treia sârbă, seria Vojvodina), 1-1 cu FK Vozdovac (locul 6 în prima ligă sârbă), 1-0 cu FK Naftagas (locul 5 în liga a treia sârbă, seria Vojvodina) și 4-0 cu CSO Turceni (la Motru).

Cele cinci teste contra echipelor din Serbia au fost desfășurate în perioada cantonamentului efectuat în țara vecină.

Foto: Viitorul Pandurii Târgu Jiu

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/statul-la-stat-editorial-de-catalin-muresanu-19300074

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-16-si-17-din-liga-2-primele-din-2024-19299764

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-castigat-amicalul-cu-fk-naftagas-19299203

Marius ANGHEL 19 Feb. 2024, 13:33 Liga 2
Pe aceeași temă