Viitorul Pandurii, despărțită de încă doi jucători, se mută în Serbia! Gorjenii se cantonează în Banatul sârbesc

Mircea OGLINDOIU 02 Jul. 2023, 00:32 Liga 2
Viitorul Pandurii, despărțită de încă doi jucători, se mută în Serbia! Gorjenii se cantonează în Banatul sârbesc

Reunită de aproape două săptămâni, Viitorul Pandurii a disputat deja un prim amical, iar luni pleacă în cantonament la Zrenjanin (Becicherecu Mare în română), în Serbia.

Vitorul Pandurii a câștigat amicalul cu Jiul Rovinari

Zilele trecute, joi, pe terenul 3 al bazei de la Târgu Jiu, gorjenii antrenați de Călin Cojocaru au jucat un amical cu echipa din Liga 4 Gorj, Jiul Rovinari, de care au dispus cu scorul de 4-1.

Au marcat pentru alb-albaștri Robert Dănescu, Vlad Buțurcă, Denis Brînzan și Vlad Toma. Antrenorul Cojocaru a fost mulțumit de randament, dar asteaptă întăriri la nivelul lotului, mai ales că a pierdut majoritatea titularilor! Ultimul este portarul Răzvan Udrea, întors la FCSB după împrumutul din acest an în Oltenia.

În prima repriză au jucat: Geantă – M. Cristea, Core, Savu, Pîrcălabu – Brînzan, Geană, Dănescu – Vulpe, Buțurcă, Dr. Popa. În partea secundă au fost utilizați: Krupenschi – Croitoru, Băican, Murgu (Bărăitaru), Chirițoiu – Chelariu, Bălă, Andreaș – R. Cristea, Vl. Toma, Pirici.

Adrian Godja, Alex Gîrbiță și Raul Cojocaru sunt ușor accidentați, astfel că nu au fost utilizați.

Echipa merge în cantonament în Serbia

Luni, Viitorul Pandurii va pleca într-un cantonament în Serbia, la Zrenjanin, unde va sta până în data de 13 iulie și unde va întâlni echipe din regiune.

”A fost primul test, un antrenament bun. Am și văzut câțiva jucători tineri la treabă și am reușit să marcăm patru goluri. Ne-am mai creat numeroase ocazii, am ratat foarte mult pe parcursul jocului, dar pentru primul meci, având în vedere și lotul pe care îl avem la dispoziție în acest moment, a fost un antrenament ok. Cu siguranță ne mai trebuie patru-cinci jucători cu experiență și în aceste zile vor sosi zilele acestea! Luni vom pleca într-un cantonament în Serbia. Acolo vom sta zece zile. Vor veni și jucători noi în acest stagiu de pregătire. Obiectivul nostru este să câștigăm fiecare meci și să ne luptăm pentru fiecare punct”, a declarat Călin Cojocaru, conform Gorjeanul.

Viitorul Pandurii va disputa cel puțin trei jocuri amical în Serbia, cu Radnicki Novi Belgrad (5 iulie), FK Varsac (8 iulie) și OFK Beograd (13 iulie).

Răzvan Udrea nu mai continuă cu Viitorul Pandurii. La fel și Radu Rogac

Revenind la despărțiri, la Viitorul Pandurii nu va mai continua nici Răzvan Udrea, portar achiziționat la începutul anului sub formă de împrumut de la FCSB, clubul de care aparține. Acesta a apărat în toate cele 9 jocuri ale echipei disputate în 2023. În prima parte a sezonului a activat la Unirea Constanța, unde a fost utilizat în 15 jocuri.

”Răzvan Udrea s-a întors la FCSB, formație de la care a fost împrumutat în iarnă.
Portarul în vârstă de 21 de ani a evoluat în toate cele nouă partide din campionat disputate de echipa noastră în 2023, purtând și banderola de căpitan în jocul din ultima etapă, cu Progresul Spartac.
Mulțumim , Răzvan!
Mult succes pe mai departe!!”, a transmis Viitorul Pandurii.

Din informațiile Liga2.ro, cu echipa gorjeană nu va continua nici fundașul Radu Rogac (28 de ani). Basarabeanul l-a urmat pe fostul său antrenor de la Viitorul Pandurii, Florin Stîngă, la nou-promovata în Liga 2 CS Tunari.

Viitorul Pandurii s-a despărțit deja de un număr important de jucători: Florin Răsdan, Gabriel Dodoi, Paulian Banu, Valeryi Stepanenko, Alexandru Raicea, Alexandru Dulca. Alin Țegle și Claudiu Dragu. Toți aceștia au fost anunțat oficial de către club. Și francezii Charles Acolatse și Philippe Nsiah au plecat de la echipă.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-doua-achizitii-pentru-chindia-anuntate-cu-o-zi-inaintea-reunirii-schimbare-de-situatie-capitanul-dinu-in-carti-pentru-un-nou-sezon-la-targoviste-19276017

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-cojocaru-a-sunat-adunarea-la-viitorul-pandurii-ce-transmite-clubul-despre-lotul-de-jucatori-si-adversarii-stabiliti-pentru-amicale-19275583

Mircea OGLINDOIU 02 Jul. 2023, 00:32 Liga 2
Pe aceeași temă