Viitorul Pandurii are cel puțin două variante pentru înlocuirea lui Flavius Stoican. Un fost antrenor al gorjenilor pare că i-a luat fața lui Erik Lincar, pentru că discuțiile sunt avansate

Autor: Andrei PASCU Publicat: 01 Apr. 2021, 13:40 Actualizat: 01 Apr. 2021, 13:47 Liga 2
Viitorul Pandurii are cel puțin două variante pentru înlocuirea lui Flavius Stoican. Un fost antrenor al gorjenilor pare că i-a luat fața lui Erik Lincar, pentru că discuțiile sunt avansate

Încep să se caute variante la Viitorul Pandurii, după ce Flavius Stoican a demisionat. Conducerea îl are în vedere pe un fost antrenor, Cristian Lupuț, care s-a despărțit de echipa din Târgu Jiu chiar înaintea startului actualului sezon de Liga 2.

Viitorul Pandurii, în negocieri avansate cu Cristian Lupuț 

Au fost anumite neînțelegeri la acel timp, între cei care hotărăsc totul la nivel de conducere și Lupuț, dar se pare că s-a trecut peste disensiunile de la momentul respectiv. Cert este faptul că discuțiile sunt avansate, iar antrenorul a recunoscut acest lucru. A declarat, pentru Radio Accent, că așa stă situația.

Erik Lincar, altă variantă pentru Viitorul Pandurii 

El nu este singura variantă pentru Viitorul Pandurii. Pe lista gorjenilor se mai află un alt ”principal” care a antrenat în Liga 2. Este vorba de Erik Lincar, despre care s-a scris și zilele trecute, când s-a aflat de relația tensionată dintre Flavius Stoican și conducere, înainte ca echipa să rateze play-off-ul Ligii 2.

Erik Lincar a fost ultima dată antrenor la Turris Oltul, cu care a semnat rezilierea contractuală înainte ca echipa să își anunțe retragerea din campionat. Acolo a avut sezonul trecut un parcurs foarte bun, fiind chiar foarte aproape să promoveze trupa din Turnu Măgurele în Liga 1.

În ceea ce îl privește pe Cristian Lupuț, el a mai antrenat în această perioadă, la Aerostar Bacău, echipă promovată în Liga 2 la finalul stagiunii trecute de Liga 3, unde nu a stat prea mult și unde nu a avut rezultate prea bune. Din acest motiv, înțelegerea dintre el și moldoveni s-a rupt destul de repede.

Viitorul Pandurii, ca și salvată de la retrogradare 

În perioada următoare va fi luată și o decizie, pentru că Viitorul Pandurii debutează relativ repede în play-out-ul Ligii 2. Ea face parte din Grupa B în lupta pentru evitarea retrogradării, alături de Petrolul, SCM Gloria Buzău, Concordia Chiajna, Unirea Slobozia, CSM Reșița și Aerostar Bacău.

Gorjenii au șanse mari să se salveze de la retrogradare, pentru că vor începe grupa cu 32 de puncte, de pe primul loc, în timp ce echipa clasată pe poziția a 5-a, care duce la barajul de menținere, are 19 puncte. Locul respectiv este ocupat acum de Unirea Slobozia. În play-out se va juca doar în sistem tur, adică șase meciuri pentru fiecare echipă, iar Viitorul Pandurii pornește sâmbătă în această a doua parte a campionatului, de la ora 11:00, pe teren propriu cu SCM Gloria Buzău.

Foto: Sebastian Tătaru și Justinel Stăvaru/ Mediafax Foto

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 01 Apr. 2021, 13:40 Actualizat: 01 Apr. 2021, 13:47 Liga 2
Pe aceeași temă