Situația devine critică la Viitorul Pandurii. Conducerea ar avea un acord verbal cu Erik Lincar, iar jucătorii au fost ”interogați” cu privire la înlocuirea lui Flavius Stoican

Răzvan STÎNGĂ 19 Mar. 2021, 16:50 Liga 2
Situația devine critică la Viitorul Pandurii. Conducerea ar avea un acord verbal cu Erik Lincar, iar jucătorii au fost ”interogați” cu privire la înlocuirea lui Flavius Stoican

Tot ce s-a construit în acest sezon la Viitorul Pandurii se poate dărâma ca un castel de cărți. Aflată într-o situație favorabilă, în care poate fi una dintre surprizele plăcute ale acestui campionat, echipa gorjeană a început să se clatine, din pricina unor neînțelegeri care au la bază conducerea și pe antrenorul Flavius Stoican.

După ce s-a aflat că a fost demis pentru câteva ore, acum apar în prim-plan informații care ar putea destabiliza și mai mult echipa, iar obiectivul, care părea unul realizabil zilele trecute, poate fi pus sub semnul întrebării.

Este vorba de anumite mișcări pe care conducerea clubului le-ar fi făcut, atenție, pentru numirea unui nou antrenor.

Erik Lincar, acord verbal cu Viitorul Pandurii?! Jucătorii, vot de încredere pentru Flavius Stoican 

După ce Flavius Stoican și-a exprimat la virgulă toate nemulțumirile față de oamenii din conducere, aceștia ar fi decis să contacteze un alt antrenor, pe Erik Lincar, potrivit Radio Accent, care e liber de contract de luni bune, după ce a fost demis de la Turris Oltul. Negocierile au mers atât de departe, încât, potrivit sursei amintite, Lincar are o înțelegere de ordin verbal cu formația patronată de Nicolae Sarcină.

În momentul de față, jucătorii sunt printre cei care îl țin pe post pe Flavius Stoican. Au fost ”interogați”, joi, dacă vor să fie în continuare antrenați de Stoican și și-au arătat atașamentul față de omul care a dus Viitorul Pandurii pe o poziție neașteptată, de mulți, la începutul campionatului. Vor să termine sezonul alături de el.

  • Contactat telefonic de Liga2.ro, Erik Lincar nu a răspuns pentru a vorbi despre acest subiect.

Flavius Stoican și conducerea clubului, dispută de la distanță

Starea de neliniște este accentuată și de faptul că Flavius Stoican nu poate discuta personal cu patronatul clubului, fiind în acest moment izolat la domiciliu, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Însă, asta nu l-a făcut pe Stoican să nu aibă o poziție fermă cu privire la relația și starea de spirit nu foarte bună din cadrul echipei. Pe lângă faptul că a fost demis pentru câteva ore din poziția de antrenor, clubul a preferat să spună că toate informațiile apărute în presă, cu privire la acest episod, sunt unele eronate. Declarații date apoi de Stoican distrug însă credibilitatea clubului din Târgu Jiu.

Surse din cadrul clubului Viitorul Pandurii au declarat pentru Liga2.ro că în momentul de față, gorjenii ar avea și ceva datorii financiare către jucători, dar nu foarte mari, și că situația ar urma să se regleze în câteva zile.

Viitorul Pandurii, meci cu FK Csikszereda în etapa 20 

Starea de tensiune vizibilă în cadrul echipei se poate reflecta și asupra situației din clasamentul Ligii 2. Viitorul Pandurii este printre favoritele certe la play-off, dar în etapa a 20-a va avea parte de un meci extrem de complicat, cu FK Csikszereda, luni de la ora 19:30. Ciucanii sunt la rândul lor în lupta pentru grupa de promovare.

Înainte de startul etapei a 20-a, Viitorul Pandurii e pe locul 3, cu 31 de puncte în 17 meciuri, la egalitate cu formația de pe locul 2, U Craiova 1948 SA, și la un punct de liderul ASU Poli, care are și un meci mai mult, 18.

FK Csikszereda e pe 8, cu 28 de puncte în 17 partide, la un punct de poziția a 6-a, ”U” Cluj, 29 de puncte în 18 meciuri.

Mai mult, Viitorul Pandurii este și calificată în semifinalele Cupei României, unde urmează să întâlnească în dublă manșă prim-divizionara Universitatea Craiova.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-recunoaste-ca-a-fost-demis-pentru-cateva-ore-de-la-viitorul-pandurii-si-distruge-credibilitatea-propriului-club-antrenorul-trece-peste-lovitura-de-imagine-primita-chiar-dac-19175013

https://liga2.prosport.ro/seria-1/soc-la-targu-jiu-flavius-stoican-scos-din-sarcina-de-la-viitorul-pandurii-pentru-cateva-ore-antrenorul-a-fost-demis-si-apoi-anuntat-ca-ramane-in-functie-ce-la-ce-a-pornit-scandal-19174943

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-20-a-a-ligii-2-are-patru-meciuri-in-care-se-intalnesc-intre-ele-echipe-implicate-in-lupta-pentru-play-off-rapid-are-sabia-deasupra-capului-programul-penultimei-runde-a-sezonului-regular-19174909

Răzvan STÎNGĂ 19 Mar. 2021, 16:50 Liga 2
Pe aceeași temă