Viitorul Pandurii, umilită de ACSO Filiași și înfrântă la scor și de U Craiova

Andrei PASCU 12 Sep. 2023, 00:27 Liga 2
Viitorul Pandurii, umilită de ACSO Filiași și înfrântă la scor și de U Craiova

Viitorul Pandurii a disputat două meciuri amicale în pauza competițională de Liga 2, pricinuită de partidele formațiilor naționale. Gorjenii au întâlnit o echipă din Liga 3, ACSO Filiași, și una din SuperLiga României, Universitatea Craiova, înregistrând două eșecuri.

Echipa antrenată de Călin Cojocaru a fost spulberată cu 7-1 de ACSO Filiași, din Liga 3, dar a cedat la scor de neprezentare, 0-3, în testul cu prim-divizionara Universitatea Craiova.

Viitorul Pandurii, două eșecuri în amicalele disputate în pauza din campionat

Gorjenii au avut, în primă fază, vineri, 8 septembrie, amicalul cu ACSO Filiași, la Filiași, obținând un eșec drastic. Pe bancă a stat, după cum a anunțat Viitorul Pandurii pe Facebook, Constantin Andriucă, nu ”principalul” Călin Cojocaru, iar mulți dintre jucătorii utilizați au provenit de la formația sub 19 ani a clubului.

7-1 pentru echipa din Liga 3 a fost scorul, după ce Filiașiul jucase marți în campionat.

În prima parte au punctat Alexandru Fotescu, minutul 5, Alexandru Vulpe, minutul 13, Daniel Rogoveanu, minutul 22, și Robert Oprea, minutul 29, din penalty.

În repriza a doua diferența de scor a fost și mai mare, 6-0, după ce au punctat și Cătălin Albu, minutul 51, și Robert Petre, minutul 54. Apoi, s-a făcut 6-1 după golul marcat de Decebal Răgman, minutul 67, pentru Viitroul Pandurii. Însă, scorul final a fost stabilit de același Robert Petre, autor al unei reușite în minutul 87, care a făcut astfel ”dubla”.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a pierdut 1-7 (0-4) amicalul disputat astăzi la Filiași. Trebuie menționat că au fost utilizați fotbaliști care nu au jucat ca titulari în meciurile disputate în Liga 2 – sezonul 2023/2024 (excepție : Acolatse, Dănescu și Andreaș) . La acest meci amical echipa a fost condusă de antrenorul, Constantin Andriucă, deoarece majoritatea fotbaliștilor au provenit de la echipa U19”, a comunicat Viitorul Pandurii.

  • Viitorul Pandurii: Krupe – Dănescu, Chelarus, Raul, Pîrcălabu – Acolase, Geană – Vodă, Lupulescu, Vespe – Andreas.
    Au mai intrat: Pirici, Pirici, Murgu, Purdescu, Giorgio, Sandu, Decebal Răgman, Dacian Răgman.
  • ACSO Filiași: Găgeanu – Calu, Dina, Dobre, Scuturoiu – Oprea, Armășelu, Rogoveanu, Stăiculescu, Vulpe, Fotescu.
    Au mai intrat: Constantinescu – Tudorescu, Udrea, Gugu, Tudor, Popa, Florea, Albu, Petre, Badea, Vicenzo.

Viitorul Pandurii, înfrângere la scor de neprezentare cu Universitatea Craiova

Ulterior, sâmbătă, 9 septembrie, Viitorul Pandurii a întâlnit Universitatea Craiova, în fața căreia a cedat cu scorul de 0-3. De această dată, gorjenii nu au mai comunicat jucătorii utilizați, ci doar marcatorii formației din SuperLiga României, copiați de la echipa din prima ligă.

Au punctat Alexandru Mitriță, minutul 40, Jovan Markovic, minutul 52, și Andrei Ivan, minutul 68.

Universitatea Craiova a început cu: L. Popescu – Vlădoiu, Lăpădătescu, Badelj, Borța – Căpățînă, Mateiu – Houri, Ișfan, Mitriță – Koljic. Au mai intrat în repriza secundă: Lazar – Sala, Roguljic, Crețu, Ivan, Markovic, Stana, Tomasec, Ninaci, Bană, Gașpăr, Neață.

Viitorul Pandurii, meci cu Progresul Spartac în etapa a 6-a de Liga 2 

În etapa a 5-a din Liga 2, înainte de pauza competițională, Viitorul Pandurii a remizat, scor 1-1, pe teren propriu, cu FK Miercurea Ciuc, și a bifat al patrulea rezultat de egalitate al sezonului.

Viitorul Pandurii mai remizase, în ordine cronologică, cu FC Argeș  (0-0), Unirea Slobozia (1-1) și CSC Dumbrăvița (1-1), iar în etapa a 3-a suferise prima și singura înfrângere stagională, scor 0-2, în deplasare, la Ceahlăul Piatra Neamț.

În acest moment, Viitorul Pandurii este pe locul 15 din 20 de echipe în clasamentul de Liga 2, cu 4 puncte, precum CSM Alexandria și Campionii FC Argeș, dar pe care le devansează la golaveraj. În etapa a 6-a de Liga 2, Viitorul Pandurii va întâlni Progresul Spartac, în deplasare.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-antrenor-principal-la-metaloglobus-19284466

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-joaca-marti-restanta-cu-progresul-spartac-19284451

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-leca-a-fost-la-un-pas-sa-joace-in-asia-dar-sa-si-revina-in-ucraina-19284447

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/romania-u18-a-pierdut-la-buftea-amicalul-cu-moldova-u18-19284444

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-si-cs-tunari-au-avut-amicale-tari-cu-fcsb-si-dinamo-19284438

Andrei PASCU 12 Sep. 2023, 00:27 Liga 2
Pe aceeași temă