Jucătorii sunt respectați doar când pun presiune! Viitorul Pandurii a găsit bani peste noapte după ce vestiarul a intrat în grevă

Răzvan STÎNGĂ 13 Jan. 2023, 14:48 Liga 2
Jucătorii sunt respectați doar când pun presiune! Viitorul Pandurii a găsit bani peste noapte după ce vestiarul a intrat în grevă

Situația de la Viitorul Pandurii s-a reglat într-o oarecare măsură, dar doar după ce jucătorii au intrat în grevă și au refuzat să se antreneze. După ce marți ”principalul” Florin Stîngă s-a prezentat singur la ședința de pregătire, miercuri au participat și jucătorii, după ce au pus presiune pe conducere, care și-a achitat datoriile.

Jucătorii echipei Viitorul Pandurii au pus presiune, iar conducerea a găsit bani peste noapte

Astfel, miercuri antrenamentul s-a desfășurat în condiții normale. Fotbaliștii și-au primit salariile restante, conform Gorjeanul, demonstrând că în cazul unor decizii conducerea (nefiind vorba neapărat de cazul gorjenilor), găsește variante pentru respectarea termenelor contractuale.

Elevii lui Florin Stîngă au făcut sărbătorile cu conturile goale, dar au primit, în cele din urmă, în urma poziției luate marți, banii pentru care au muncit și pentru care conducerea formației gorjene și-a asumat răspunderea în momentul în care au fost semnate contractele.

În mod normal, lucrurile ar trebui să fie liniștite în perioada următoare, fiind o oarecare stare de benefică la nivel intern.

Viitorul Pandurii a pierdut doi jucători importanți, unul din această iarnă, altul va pleca în vară

Oricum, Viitorul Pandurii a primit o lovitură zilele trecute, căpitanul Florin Răsdan semnând cu CSM Slatina, aflat fiind în ultimele șase luni de contract. Va ajunge la formația olteană din vară, după ce îi expiră înțelegerea cu Viitorul Pandurii.

Din această iarnă însă, gruparea din Târgu Jiu l-a pierdut pe Paul Mitrică, acestuia expirându-i contractul, jucător aflat acum în căutarea unui nou angajament.

Viitorul Pandurii a terminat 2022 cu două victorii la rând

Viitorul Pandurii e pe locul 13 în Liga 2, cu 21 de puncte, la egalitate cu poziția a 12-a, CS Comunal Șelimbăr, și la două puncte peste poziția a 14-a, CSC Dumbrăvița. În ultima rundă din 2022, a 16-a a sezonului regular, Viitorul Pandurii a trecut cu 3-1 de Ripensia.

Viitorul Pandurii a terminat anul trecut într-o notă pozitivă, reușind să câștige ultimele două etape din Liga 2, a 15-a și a 16-a, 2-1 cu Minaur Baia Mare și 3-1 cu Ripensia. La acel moment venea, ce-i drept, după două eșecuri la rând, 1-3 cu Gloria Buzău și 0-4 cu Unirea Slobozia.

În 2023, Viitorul Pandurii le va mai întâlni pe Metaloglobus (în deplasare), CSM Slatina (pe teren propriu) și pe FK Miercurea Ciuc (în deplasare).

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-rasdan-se-desparte-de-viitorul-pandurii-in-vara-19257752

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-de-la-viitorul-pandurii-in-greva-19257633

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

https://liga2.prosport.ro/seria-1/paul-mitrica-si-a-incheiat-conturile-cu-viitorul-pandurii-e-momentul-sa-fac-o-schimbare-majora-mijlocasul-era-unul-dintre-cei-mai-vechi-jucatori-din-lotul-gorjenilor-19257124

Răzvan STÎNGĂ 13 Jan. 2023, 14:48 Liga 2
Pe aceeași temă