Viitorul Pandurii a disputat un amical la o zi după eșecul cu ”U” Cluj. Clubul ține secret acest joc câștigat la limită

Mircea OGLINDOIU 20 Feb. 2021, 18:49 Liga 2

La nici 24 de ore de la eșecul de joi după-amiaza cu Universitatea Cluj, scor 1-2, la Târgu Jiu, în etapa a 16-a din Liga 2, Viitorul Pandurii s-a deplasat la Bumbești-Jiu pentru a juca un amical cu Gilortul Târgu Cărbunești, ocupanta locului 3 în Seria 7 a Ligii 3.

Echipa cu aspirații la Liga 1 s-a impus, vineri, cu scorul de 1-0, prin golul izbutit de Răzvan Vulpe, în minutul 80. Mijlocașul adus în iarnă de la ACSO Filiași jucase doar în minutele de prelungiri ale meciului cu ”U” Cluj.

Amical secret între Gilortul și Viitorul Pandurii, pentru trupa lui Flavius Stoican

De altfel, antrenorul Flavius Stoican a mizat, în mare parte, cu Gilortul, pe jucătorii care n-au evoluat în campionat, cu o zi înainte, dar și pe ultimele achiziții Steve Beleck (ex – Petrolul) și Andrei Sin (ex Dinamo).

”Meci de pregătire: Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Gilortul 1-0 (0-0)
A marcat: Răzvan Vulpe (80′).
Gilortul a cedat la limită, scor 0-1, în fața formației de Liga 2, Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Unicul gol al partidei a fost reușit de Răzvan Vulpe, cu 10 minute înainte de finalul jocului, printr-un șut din interiorul careului.
În ultimele 12 minute, în echipa antrenată de Florin Popete au evoluat 7 jucători sub 21 de ani, printre care s-au aflat Căldăraru și Lipianu, ambii născuți în 2005. Astăzi nu au putut evolua portarul Constantinescu și Filip, cei doi acuzând ușoare accidentări. De asemenea, nu au făcut deplasarea cu lotul Buzurin și Cocioabă, în timp ce Berescu și-a exprimat dorința de a nu mai continua la Gilortul.
A fost al treilea test al formației noastre din actuala perioadă de pregătire. Rezultate înregistrate de Gilortul: 2-2 cu Jiul Petroșani, 3-1 cu Jiul Rovinari și 0-1 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.
Mâine, Gilortul va întâlni în cel de-al patrulea joc de pregătire colega de serie, Flacăra Horezu. Meciul se va disputa la Bărbătești (Vâlcea) cu începere de la ora 12:00 (n.r – gorjenii au fost învinși în această după-amiază cu scorul de 3-2).
Gilortul: Voinea – Afrim, Dolcescu, Popa (60′ Safta), Miroiu (60′ Bărăitaru) – Oprișa (60′ Gheorghe), Avrămescu (78′ Lipianu) – Bubuioc (60′ Căldăraru), Unguru (60′ Dănăricu), Stăniloiu (60′ Almăjanu) – Cocină (60′ Roncea)”, a scris Gilortul, pe pagina oficială de Facebook, una foarte activă, care dă clasă multor echipe din Liga 2, inclusiv Viitorului Pandurii.

Viitorul Pandurii, nicio informație nici măcar după meciul cu ”U” Cluj

În schimb, divizionara secundă antrenată de Flavius Stoican n-a amintit, nici măcar a doua zi după finalul jocului de la Târgu Cărbunești, nimic despre amicalul menționat.

De altfel, pagina oficială a clubului Viitorul Pandurii n-a mai scris nimic nici despre meciul pierdut cu ”U” Cluj. Ultima postare este cu echipa de start a jocului cu ardelenii.

”Orice jucător care e important și despre care eu cred că ne poate aduce un plus, e binevenit, dar eu sunt foarte atent la forța grupului. Andrei Sin nu a jucat de foarte mult timp și trebuie să-și regăsească ritmul. Trebuie să-l integrez cât mai repede în angrenajul echipei. La fel și Steve. Ei vor continua alături de noi și vedem când vor debuta. Mă bucur pentru Vulpe”, a spus Stoican după jocul cu Universitatea Cluj.

Viitorul Pandurii aspiră la Liga 1, însă la nivel de comunicare nu joacă nici măcar în Liga 3. Pe Facebook, clubul condus din umbră de Nicolae Sarcină susține că are un site oficial (http://www.viitorulpandurii.ro/), însă acesta n-a fost niciodată funcțional.

Etapa viitoare, Viitorul Pandurii, echipă care, cel puțin până mâine, a căzut pe locul 3 și mai poate pica o poziție, va juca la Constanța, cu Farul. Meciul din runda a 17-a a Ligii 2 e programată pentru duminică, 28 februarie, de la ora 11:30.

Dacă n-a ascuns și alte meciuri amicale desfășurate în această iarnă, despre care să nu află, Viitorul Pandurii a înregistrat următoarele rezultate în jocurile test: 4-0 cu Minerul Costești, 1-0 cu Crișul Chișineu Criș, 2-3 cu ASU Poli Timișoara, 3-0 cu Luceafărul Oradea, 3-0 cu CA Oradea, 3-2 cu ACSO Filiași și 0-2 cu CSM Slatina.

Iată cum își informează Gilortul Târgu Cărbunești suporterii despre activitatea echipei:

Meci de pregătire

Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Gilortul 1-0 (0-0)
A marcat: Răzvan Vulpe (80′).

Publicată de Gilortul Târgu Cărbunești pe Vineri, 19 februarie 2021

Foto: Gilortul Târgu Cărbunești

Mircea OGLINDOIU 20 Feb. 2021, 18:49 Liga 2
Pe aceeași temă