Viitorul Pandurii a disputat încă un amical cu Viitorul Dăești. Jucătorii lui Cojocaru și-au luat revanșa în fața echipei din Liga 3

Marius ANGHEL 15 Mar. 2023, 17:17 Liga 2
Viitorul Pandurii a disputat încă un amical cu Viitorul Dăești. Jucătorii lui Cojocaru și-au luat revanșa în fața echipei din Liga 3

Din campionatul Ligii 2 au trecut trei etape în acest an, ultimele din sezonul regular, însă Viitorul Pandurii continuă să dispute și meciuri amicale. Pentru a doua săptămână la rând, trupa din Târgu Jiu și-a măsurat forțele cu divizionara terță Viitorul Dăești. Acum și-a luat revanșa, după înfrângerea din testul desfășurat marțea trecută.

Viitorul Pandurii și-a luat revanșa într-un nou amical cu Viitorul Dăești

Antrenorii celor două echipe și-au folosit jucătorii utilizați mai puțin sau deloc în meciul desfășurat în etapa din weekend.

Dacă marțea trecută, Dăeștiul s-a impus cu scorul de 3-1 pe terenul sintetic de lângă stadionul ”Municipal – 1 Mai” din Râmnicu Vâlcea, în ultimul ei test înainte de reluarea Ligii 3, marțea aceasta Viitorul Pandurii a ieșit victorioasă din amicalul revanșă. De această dată, partida a avut loc la Târgu Jiu, iar jucătorii utilizați de Călin Cojocaru au câștigat cu scorul de 4-1.

Pentru divizionara secundă au marcat Philippe Nsiah, de două ori, Alexandru Gîrbiță și Alexandru Raicea. La pauză scorul a fost 3-0.

  • În weekendul trecut, Viitorul Pandurii a câștigat cu 2-1 în deplasare la FK Miercurea Ciuc, în etapa a 19-a a Ligii 2, iar Viitorul Dăești a obținut o remiză pe teren propriu cu Cetatea Turnu Măgurele, scor 1-1, în runda a 16-a a Ligii 3, Seria 6.
  • Viitorul Pandurii și Viitorul Dăești s-au mai întâlnit o dată, într-un amical, și la începutul acestui an. În data de 11 februarie, Viitorul Pandurii câștiga cu 2-1 testul disputat la Râmnicu Vâlcea.

Cinci dintre jucătorii utilizați în acest test de Cojocaru au evoluat cu FK Miercurea Ciuc

În amicalul de ieri, Călin Cojocaru i-a utilizat pe Robert Geantă – Robert Dănescu, Alexandru Băican, Raul Cojocaru, Sebastian Chelariu – Denis Brînzan (Nicholas Geană 58′), Paulian Banu, Alexandru Raicea, Vlad Toma (Vlad Buțurcă 70′) – Alexandru Gîrbiță (Răzvan Vespe 62′), Philippe Nsiah.

Dintre cei utilizați acum, în meciul de sâmbătă cu FK Miercurea Ciuc au evoluat doar Toma, Panu, Nsiah, Raicea și Gîrbiță, toți introduși pe final.

Viitorul Pandurii începe play-out-ul Ligii 2 la Brașov

Viitorul Pandurii a încehiat sezonul regular al Ligii 2 pe locul 12, cu 25 de puncte, astfel că a fost repartizată în Grupa B a play-out-ului.

În prima etapă din play-out, echipa gorjeană evoluează la FC Brașov (28 puncte), sâmbătă, de la ora 11:00.

Antrenorul Călin Cojocaru a vorbit despre ceea ce urmărește în play-out și poți citi aici.

Foto: Viitorul Dăești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-incepe-play-out-ul-cu-fc-brasov-19263247

https://liga2.prosport.ro/program-tv/play-off-ul-incepe-joi-cu-steaua-ca-gazda-iar-prima-etapa-se-incheie-tot-la-bucuresti-jocurile-din-prima-runda-a-play-out-ului-se-disputa-toate-in-acelasi-timp-19263225

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-victorie-pe-terenul-formatiei-fk-miercurea-ciuc-19263180

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-invinsa-de-viitorul-daesti-intr-un-meci-amical-calin-cojocaru-a-testat-un-fundas-finlandez-19262587

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astazi-se-trage-la-sorti-programul-play-off-ului-si-play-out-ului-din-liga-2-componenta-grupelor-si-numarul-de-puncte-cu-care-echipele-incep-noua-faza-a-campionatului-19263138

Marius ANGHEL 15 Mar. 2023, 17:17 Liga 2
Pe aceeași temă