Viitorul Pandurii nu se mulțumește doar cu salvarea de la retrogradare în acest sezon. Călin Cojocaru: ”N-am realizat nimic până acum. E important să legăm rezultate pozitive în play-out”

Răzvan STÎNGĂ 14 Mar. 2023, 14:36 Liga 2
Viitorul Pandurii nu se mulțumește doar cu salvarea de la retrogradare în acest sezon. Călin Cojocaru: ”N-am realizat nimic până acum. E important să legăm rezultate pozitive în play-out”

Viitorul Pandurii, repartizată în Grupa B a play-out-ului de Liga 2, va debuta pe terenul formației FC Brașov, sâmbătă, de la ora 11:00. Un meci complicat pentru gorjeni, dar care pot egala formația lui Dan Alexa în clasament, dacă vor învinge.

Viitorul Pandurii începe play-out-ul cu FC Brașov. Reacția lui Călin Cojocaru

Chiar dacă Viitorul Pandurii nu are mari emoții în privința retrogradării, Călin Cojocaru vrea să lege rezultatele pozitive, pentru clasarea pe un loc cât mai sus la finalul întrecerii.

Acum, Viitorul Pandurii este la patru puncte de primul loc din Grupa B, Concordia Chiajna.

Călin Cojocaru, după ce Viitorul Pandurii a aflat programul din play-out: ”Toate meciurile sunt foarte grele”

Cojocaru speră să nu vadă relaxare din partea jucătorilor săi, dorind formarea unei echipe solide pentru sezonul următor de Liga 2, când ar putea fi atacat play-off-ul. Vrea atitudine încă de la partida de la Brașov, chiar dacă a recunoscut că adversarii de sâmbătă s-au bătut până aproape de ultimul moment la un loc în play-off și vor pune probleme.

În plus, Viitorul Pandurii are un meci teoretic facil ulterior, în etapa a 2-a, cu Unirea Constanța, pe teren propriu, la Târgu Jiu, iar un succes sâmbătă ar crește considerabil moralul, putând fi bifate trei victorii la rând.

În ultima rundă a sezonului regular, formația din Gorj a trecut cu 2-1 de FK Miercurea Ciuc, pe teren advers.

Am văzut programul, toate meciurile sunt foarte grele, trebuie să tratăm foarte serios. Ne așteaptă un meci foarte greu la Brașov, cu o echipă bună, care s-a bătut și la play-off. Nu trebuie să ne relaxăm, pentru că nu am realizat nimic până acum. E foarte important să legăm rezultate pozitive.

Sperăm să terminăm cât mai bine, să terminăm cât mai sus, avem potențial și trebuie să avem atitudinea corectă”, a spus Călin Cojocaru, conform Radio Accent.

Viitorul Pandurii, locul 3 în Grupa B a play-out-ului de Liga 2

Viitorul Pandurii intră în play-out cu 25 de puncte, de pe locul 3 în Grupa B, acolo unde a fost repartizată luni, când a avut loc și tragerea la sorți pentru stabilirea țintarului. E la opt puncte de locul 5, care duce la barajul de menținere, astfel că rămânerea în Liga 2 e ca și asigurată.

Primele locuri în Grupa B ale play-out-ului sunt ocupate de Concordia Chiajna și FC Brașov, cu 29, respectiv 28 de puncte, iar în prima rundă Viitorul Pandurii va întâlni chiar FC Brașov, în deplasare.

După duelul de la Brașov, Viitorul Pandurii va primi vizita formației Unirea Constanța.

Foto: Justinel Stăvaru (Mediafax Foto) și FK Miercurea Ciuc

Răzvan STÎNGĂ 14 Mar. 2023, 14:36 Liga 2
Pe aceeași temă