Viitorul Pandurii a anunțat încă două despărțiri. ”A venit momentul să ne luăm rămas bun de la doi dintre cei mai buni jucători care au îmbrăcat tricoul echipei noastre”

Marius ANGHEL 09 Jun. 2023, 16:16 Liga 2

Viitorul Pandurii Târgu Jiu mărește numărul jucătorilor de care se desparte în această vară. Ultimii doi pretestatari excluși din lot și reprimiți la scurt timp nu vor mai continua nici ei cu echipa gorjeană.

Alin Țegle (27 de ani) și Alexandru Dulca (25 de ani) nu vor mai continua pe același drum cu Viitorul Pandurii.

Alin Țegle și Alexandru Dulca nu mai continuă nici ei cu Viitorul Pandurii

Echipa olteană anunța, oficial, la începutul lunii iunie primele plecări din lot, ale lui Florin Răsdan, Gabriel Dodoi, Paulian Banu, Valeryi Stepanenko și Alexandru Raicea. Între timp, Viitorul Pandurii a comunicat și faptul că mijlocașii Alexandru Dulca și Alin Țegle nu vor mai continua la Târgu Jiu.

”A venit momentul să ne luăm rămas bun de la doi dintre cei mai buni jucători care au îmbrăcat tricoul echipei noastre, Alex Dulca și Alin Țegle. Cei doi și-au reziliat amiabil contractele cu Viitorul”, a transmis Viitorul Pandurii în această săptămână.

Alături de Dodoi, Țegle și Dulca erau excluși din lot o scurtă perioadă de timp spre final de sezon, după greva dinaintea meciului de la Dumbrăvița. Dodoi își rezilia mai devreme contractul scadent în vară, iar ceilalți doi erau reprimiți în lot înaintea ultimul joc din play-out și utilizați din postura de rezervă. Acum, și aceștia sunt anunțați printre cei plecați.

Alin Țegle a fost căpitan la Viitorul Pandurii în ultimele două sezoane

Alin Țegle se desparte după două sezoane și jumătate de Viitorul Pandurii. A ajuns la echipa din Târgu Jiu în ianuarie 2021, iar în Liga 2 a evoluat pentru ea în 56 de meciuri (12+22+22) și a marcat 11 goluri (5+1+5). În acest sezon a prins 22 de partide din totalul de 25 și a marcat 5 goluri.

El era primul căpitan al echipei, iar în cariera sa a mai evoluat pentru Gloria Bistrița, Luceafărul Oradea, CSM Reșița și Turris Oltul Turnu Măgurele.

”Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor pe care i-am avut în acești doi ani și jumătate la Târgu Jiu! Bineînțeles, ca la orice echipă au fost și momente mai puțin bune, dar am reușit să fim un grup unit și să trecem peste. Vă urez mult succes în continuare!”, a spus Alin Țegle la despărțirea de Viitorul Pandurii.

Alexandru Dulca a jucat pentru echipa din Târgu Jiu în ultimele două sezoane

Alexandru Dulca a încheiat acum al doilea sezon petrecut la Viitorul Pandurii, la care a ajuns în iulie 2021.

În ediția trecută a Ligii 2 a prins 23 de meciuri și a marcat un gol, iar în cea recent încheiată a avut toate jocurile bifate, 25, de 19 ori a intrat ca titular și a înscris de 2 ori.

Mijlocașul clujean a mai evoluat în cariera sa pentru ”U” Cluj, Luceafărul Oradea, Rapid și CSM Reșița.

”Am cunoscut niște caractere deosebite la Târgu Jiu. Mă bucur că am putut ajuta această echipă și vă mulțumesc pentru acești doi ani petrecuți împreună”, a fost mesajul lui Alex Dulca transmis prin intermediul clubului.

Dragoș Militaru, contactat să preia Viitorul Pandurii!

Pe lângă cei șapte jucători enumerați mai sus, Liga2.ro a scris în exclusivitate, în data de 11 mai, că francezii Charles Acolatse și Philippe Nsiah s-au despărțit și ei de Viitorul Pandurii, încă, momentan, clubul încă nu a anunțat oficial plecarea lor.

Rămâne de văzut dacă echipa din Târgu Jiu va schimba și la nivelul băncii tehnice, acolo unde antrenor este Călin Cojocaru.

”Siguranță nu există nici la nivelul băncii tehnice, unde sunt surse care susțin că a fost contactat fostul antrenor de la Pandurii Dragoș Militaru, recent plecat de la Unirea Dej, acesta refuzând însă revenirea la Târgu Jiu”, a scris site-ul local pandurul.ro.

Echipa din Târgu Jiu a încheiat sezonul de Liga 2 pe locul 4 în Grupa B a play-out-ului, cu 32 de puncte, salvându-se și la finalul acestei ediții de campionat de la retrogradare, cu toate că și de această dată a începutul cu gândul de a evolua în play-off.

Foto: Justinel Stăvaru și Flaviu Buboi / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 09 Jun. 2023, 16:16 Liga 2
Pe aceeași temă