Viitorul Dăești a împrumutat un jucător de la CS Mioveni, în procesul de întărire a lotului pentru lupta la promovare

Adrian MUJEA 30 Jan. 2022, 14:26 Liga 2
Viitorul Dăești a împrumutat un jucător de la CS Mioveni, în procesul de întărire a lotului pentru lupta la promovare

Viitorul Dăești și-a mai completat zilele trecute lotul cu un jucător ”under”. Liderul Seriei a 6-a din Liga 3 l-a luat pe fundașul stânga Constantin Alin Șerban (19 ani) de la echipa de prim-eșalon CS Mioveni.

”Este un copil foarte bun și un jucător care poate ajuta la Dăești”, spune despre Șerban antrenorul de la Mioveni, Alexandru Pelici.

Constantin Alin Șerban este originar din Pitești și în actualul sezon nu a jucat în niciun meci pentru CS Mioveni. În sezonul 2020-2021 de Liga 2 a prins 8 meciuri (317 minute) în echipa antrenată de Alexandru Pelici. În cariera sa a mai fost împrumutat în Liga 3, la ACSO Filiași.

În această iarnă, la echipa care joacă acasă la Fedeleșoiu i-a mai achiziționat pe brazilianul Thiago Garcia Cardoso (23 ani) și atacantul Alin Călin (20 de ani), acesta din urmă de la Sporting Roșiori.

De astăzi, Viitorul Dăești este în cantonament la Olănești

În perioada 30 ianuarie – 5 februarie, echipa vâlceană va efectua un cantonament centralizat la Hotel Livadia din Olănești. Viitorul s-a despărțit de Mihai Deaconescu (34 ani), care a renunțat la cariera de jucător și va continua studiile la IEFS Sibiu, dar și de Marian Roșianu, care a ajuns la Minerul Costești.

Viitorul Dăești și-a stabilit cinci amicale, urmând să întâlnească echipele: Cozia Călimănești (9 februarie), CS Afumați (12 februarie), Pandurii Târgu Jiu (16 februarie), Sporting Roșiori (26 februarie) și Flacăra Horezu (5 martie).

Dăeștiul are 37 de puncte acumulate din 15 meciuri și este matematic calificată în play-off, acolo unde acced primele patru clasate, cu punctajul acumulat. În Seria a 6-a, și CSM Slatina (36 puncte), clasata pe locul 2, este matematic în play-off. Aceste două echipe sunt mari favorite la accederea în barajele de promovare.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/liga-3/un-brazilian-si-un-jucator-de-la-cs-mioveni-primele-achizitii-alte-viitorului-daesti-liderul-din-seria-a-6-a-a-ligii-3-si-a-stabilit-adversarii-din-amicale-si-locatia-cantonamentului-19217332

https://liga2.prosport.ro/liga-3/analiza-echipele-care-vor-evolua-in-play-off-ul-ligii-3-cunoscute-pe-jumatate-cu-trei-etape-inainte-de-finalul-sezonului-regular-raportul-este-asemanator-si-in-privinta-cluburilor-care-vor-juca-in-19214968

https://liga2.prosport.ro/liga-3/florin-costea-arma-secreta-din-repriza-a-doua-pentru-viitorul-daesti-echipa-valceana-este-lider-in-seria-a-6-a-a-ligii-3-si-calificata-matematic-in-play-off-este-devreme-sa-discutam-de-pro-19211984

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-daesti-are-imn-echipa-la-care-joaca-florin-costea-este-liderul-surpriza-al-seriei-a-6-a-a-ligii-3-19204287

Adrian MUJEA 30 Jan. 2022, 14:26 Liga 2
Pe aceeași temă