Un brazilian și un jucător de la CS Mioveni, primele achiziții alte Viitorului Dăești! Liderul din Seria a 6-a a Ligii 3 și-a stabilit adversarii din amicale și locația cantonamentului

Adrian MUJEA 24 Jan. 2022, 12:45 Liga 3
Un brazilian și un jucător de la CS Mioveni, primele achiziții alte Viitorului Dăești! Liderul din Seria a 6-a a Ligii 3 și-a stabilit adversarii din amicale și locația cantonamentului

Liderul Seriei a 6-a a Ligii 3, Viitorul Dăești, s-a reunit de săptămâna trecută, la stadionul de la Fedeleșoiu, și a anunțat primele două achiziții, brazilianul Thiago Garcia Cardoso (foto – alături de Marian Deaconescu, antrenorul cu licență al echipei) și Alin Călin.

Două transferuri pentru Viitorul Dăești

Brazilianul Thiago Garcia Cardoso (23 ani) a dat probe la finalul sezonului, a convins și acum este așteptat pentru a semna contractul. Acesta evoluează în spatele vârfului și provine din Serie B Paulista (Brazilia), de la Atletico Assisense, pentru care a marcat 7 goluri în prima parte a sezonului. Thiago Garcia este cel de-al doilea stranier din lotul vâlcenilor, după nigerianul Samson Nwabueze.

Atacantul Alin Călin (20 de ani) este junior Under 20, provine de la Sporting Roșiori și a marcat 8 goluri în prima parte a sezonului. Călin este sub contract cu CS Mioveni, pentru care a jucat însă rareori și este împrumutat la Dăești.

Cinci adversari stabiliți pentru amicale și cantonament la Olănești

Deocamdată, au fost stabilite cinci amicale, cu: Cozia Călimănești (9 februarie), CS Afumați (12 februarie), Pandurii Târgu Jiu (16 februarie), Sporting Roșiori (26 februarie) și Flacăra Horezu (5 martie).

Cantonamentul va fi la Olănești, în perioada 30 ianuarie – 5 februarie.

Dăeștiul are 37 de puncte acumulate din 15 meciuri și este matematic calificată în play-off, acolo unde acced primele patru clasate, cu punctajul acumulat. În Seria a 6-a, și CSM Slatina (36 puncte), clasata pe locul 2, este matematic în play-off.

Stadionul de la Fedeleșoiu va fi renovat

Altfel, primarul din Dăești, George Popolan, a anunțat că stadionul de la Fedeleșoiu, unde activează în Liga 3 echipa Viitorul va fi îmbunătățit substanțial prin fonduri CNI.

”Vom renova și stadionul de la Dăești, vom construi prin fonduri de la CNI bazin, saună, o cantină și 10 camere, iar vestiarele vor fi renovate. Astfel, la Fedeleșoiu va fi practic un Centru Sportiv, cu stadion, sală de sport și toate facilitățile pentru refacere”, a declarat George Popolan.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/analiza-echipele-care-vor-evolua-in-play-off-ul-ligii-3-cunoscute-pe-jumatate-cu-trei-etape-inainte-de-finalul-sezonului-regular-raportul-este-asemanator-si-in-privinta-cluburilor-care-vor-juca-in-19214968

 

 

Adrian MUJEA 24 Jan. 2022, 12:45 Liga 3
Pe aceeași temă