VIDEO | Remus Chipirliu a salvat Steaua în amicalul cu CS Afumați. Atacantul a fost din nou erou și a făcut diferența în ultimele 10 minute

Andrei PASCU 28 Jan. 2022, 17:47 Liga 2

Steaua a început anul în forță și a arătat bine la capitolul goluri marcate în primele meciuri amicale din 2022. Același lucru s-a întâmplat și în partida de verificare de vineri, cu CS Afumați (liderul Seriei 3 a Ligii a 3-a), în care s-a impus cu 3-1.

Toate golurile duelului ce a avut loc pe terenul 5 al Complexului Sportiv Steaua s-au marcat în partea a doua.

Steaua, victorie pe final cu CS Afumați 

Scorul pauzei a fost egal, 0-0, iar Daniel Oprița, așa cum se obișnuiește în această perioadă, de pregătire, a rulat întreg lotul valid. Steaua a început într-o formulă, iar cele mai multe schimbări au fost făcute la pauză.

Varianta trimisă de antrenor în repriza a doua a fost cea bună, probabil jucătorii care l-au mulțumit cel mai mult, dat fiind modul în care au decurs lucrurile. Darius Oroian a deschis scorul pentru Steaua, în minutul 56. A primit o pasă la marginea careului, ușor lateral dreapta, a făcut câțiva pași în careu și a marcat cu un șut pe jos.

Surprinzător, apoi CS Afumați a egalat. Robert Buduroi a reușit golul amicalului, cu o execuție de la aproximativ 25 de metri, în minutul 75. Afumațiul a dus bine o fază de atac, începută de la portar, după o serie de pase mingea a ajuns la Buduroi, care a marcat cu un șut aproape de vinclu.

Remus Chipirliu a adus victoria Stelei, cu o dublă în ultimele minute 

În ultimele 10 minute, când meciul părea că se îndreaptă către un rezultat de egalitate, Steaua a marcat de două ori. Golgheterul Remus Chipirliu a înscris în minutul 84 cu un șut din careu, după o lipsă de marcaj în apărarea Afumațiului.

Același Chipirliu a marcat și golul de 3-1, de la 11 metri, în minutul 89, iar Steaua a câștigat în al treilea meci de verificare al iernii. În primul a făcut 2-2 cu Progresul Spartac, iar apoi a trecut de CS Tunari cu 3-1.

  • Primul 11 al Stelei: Bălbărău, Stoian, Beța, Bactăr, Ilie, Bustea, Șt. Pacionel, Popa, Răsdan, Em. Pacionel, Buhăescu. Au mai jucat: Enceanu, Oroian, Neacșu, Donose, Drăghici, Huiban, Chipirliu, Petreacă.

Mai pleacă Steaua în Turcia? 

În februarie, Steaua a mai programat amicale cu Astra și Concordia Chiajna. Deși nu a făcut precizări exacte în ceea ce privește cantonamentul din Turcia, foarte probabil acesta a fost anulat. Chiar Daniel Oprița afirma zilele trecute că sunt șanse ca stagiul de pregătire să aibă loc, în cele din urmă, pe plan local, în foarte mare măsură în cadrul clubului s-a decis deja această măsură.

Meciul Steaua – CS Afumați 

Foto și video: Steaua

 

 

 

Andrei PASCU 28 Jan. 2022, 17:47 Liga 2
Pe aceeași temă