VIDEO | Al doilea amical, prima victorie pentru Steaua în perioada de pregătire. Succes lejer al ”militarilor” în testul cu CS Tunari

Răzvan STÎNGĂ 22 Jan. 2022, 15:22 Liga 2
VIDEO | Al doilea amical, prima victorie pentru Steaua în perioada de pregătire. Succes lejer al ”militarilor” în testul cu CS Tunari

Steaua a câștigat al doilea amical al perioadei de pregătire, disputat sâmbătă, cu CS Tunari, pe terenul 5 al Complexului Sportiv Steaua. Echipa lui Daniel Oprița s-a impus cu 3-1, iar în primele secvențe ale reprizei a doua conducea deja cu 3-0.

Steaua a învins CS Tunari cu 3-1 

Steaua a dominat încă din startul amicalului și la numai cinci minute de la începerea partidei Remus Chipirliu a trecut pe lângă gol. Portarul Izvoranu a scos în corner din duel unu la unu cu atacantul ”militarilor”. Faza fixă a adus o nouă șansă mare pentru Steaua, dar reluarea de cap a lui Adrian Ilie, cadrată bine, a fost respinsă în corner de același Izvoranu.

Tot un corner a adus și deschiderea scorului, în minutul 12. Adrian Popa a bătut din partea dreaptă, iar Dean Beța a punctat din plonjon, cu capul. După alte câteva incursiuni periculoase ale Stelei a venit și desprinderea. S-a făcut 2-0 în minutul 35, prin golgheterul Remus Chipirliu, care a înscris din lovitură liberă, din marginea careului de 16 metri.

În minutele de prelungire ale primei părți CS Tunari putea reduce din diferență, dar șutul lui Răzvan Mirea, din preajma marginii careului mare, a fost prins ușor de Horia Iancu.

La două minute de la reluarea părții a doua, formația din Ghencea a făcut 3-0. Florin Răsdan a centrat din partea dreaptă, iar Vasile Buhăescu a marcat cu capul dintre doi fundași ai Tunariului.

CS Tunari a reușit golul amicalului 

Chiar dacă la pauză Daniel Oprița a făcut mai multe schimbări, Steaua a continuat să atace și să aibă ocaziile periculoase. A fost practic un antrenament mai intens, iar Buhăescu a avut șansa să facă dubla în minutul 60. A fost însă blocat în ultimul moment de un apărător.

Ulterior, Steaua s-a mai relaxat, iar CS Tunari a marcat golul de onoare. De altfel, divizionara a treia a reușit golul amicalului, în minutul 69, în urma șutului de la peste 30 de metri al lui Mihai Vasile, nu foarte bine plasat, dar care l-a surprins pe tânărul Mihai Afrim, introdus la pauză.

Cristian Bustea și Răzvan Andronic au debutat pentru Steaua 

Steaua a folosit și cele mai recente achiziții, pe Cristian Bustea și Răzvan Andronic. Primul a jucat în prima repriză, iar Andronic a fost trimis de Daniel Oprița la joc în partea a doua. Tot în partea secundă, Steaua a mizat și pe doi jucători tineri, portarul Mihai Afrim, de la Academia Gică Popescu, și fundașul Antonio Stoian, venit în probe de la Sport Team București.

  • Primul 11 al Stelei: Iancu – Oroian, Beța, Ilie, Năstase, Bărbulescu, Bustea, Drăghici, Popa, Chipirliu, Huiban.
    Steaua în repriza a doua: Afrim – Stoian, Bactăr, Mihăescu, Neacșu, Șt. Pacionel, Enceanu, Andronic, Răsdan, Buhăescu, Em. Pacionel.
  • Primul 11 al Tunariului: Izvoranu – Gheorghe, Tudose, Androne, Oșca, Oancă, Danciu, Badea, Milea, Mihai, Ionică.

Emilian Pacionel: ”Antrenamentele sunt foarte grele în cantonament, câte două pe zi” 

Reacția lui Emilian Pacionel, în urma victoriei cu CS Tunari:

A fost un meci de pregătire, cu o echipă foarte bună, suntem bucuroși că am câștigat. Antrenamentele sunt foarte grele în cantonament, câte două pe zi, ne pregătim pentru că știm ce urmează. Play-off-ul e obiectivul nostru. Au venit jucători super ok, sperăm să ne ajute pentru obiectivul nostru.

Nu mă sperie concurența, acesta e un lucru foarte bun, să avem concurență, să avem cel puțin doi jucători pe post”.

A fost al doilea meci amical al Stelei, iar precedentul a avut loc tot împotriva unei echipe de Liga 3, Progresul Spartac. Jocul, disputat săptămâna trecută, s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

Steaua va avea următorul test tot cu o echipă din Liga 3, CS Afumați, la 28 ianuarie.

Meciul integral dintre Steaua și CS Tunari

Foto: AS47
Video: Steaua TV 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Jan. 2022, 15:22 Liga 2
Pe aceeași temă