Steaua, în pericol să anuleze cantonamentul din Antalya. Planul perioadei de pregătire a suferit modificări, dar sunt negocieri avansate pentru două transferuri importante. Daniel Oprița: ”Ne-am cam înțeles”

Andrei PASCU 16 Jan. 2022, 11:47 Liga 2
Steaua, în pericol să anuleze cantonamentul din Antalya. Planul perioadei de pregătire a suferit modificări, dar sunt negocieri avansate pentru două transferuri importante. Daniel Oprița: ”Ne-am cam înțeles”

Steaua intenționa să plece în Antalya la început de februarie, pentru stagiul de pregătire din această iarnă, dar se pare că sunt șanse mari ca planul să fie anulat. Deocamdată, potrivit antrenorului Daniel Oprița, deplasarea a fost amânată, astfel că pregătirea în localitate se va prelungi.

Steaua poate anula cantonamentul din Antalya 

Din cauza contextului pandemic, Steaua riscă să facă în București întreaga perioadă de pregătire. Cazurile de COVID-19 continuă să crească, nu doar în România, astfel că o plecare în Turcia ar putea face probleme, în special în cazul schimbării legislației de la noi din țară sau din Turcia, putând apărea dificultăți și în privința carantinării.

Astfel, din acest motiv, Steaua mai caută meciuri amicale pe care să le dispute în țară, în locul celor care în mod normal ar fi trebuit să aibă loc în Antalya. Va fi greu ca formația din Ghencea să găsească variante printre formațiile din Liga 2, pentru că acestea au agenda încărcată.

Steaua, încă două amicale pe lângă cele stabilite inițial, cu Astra și Concordia Chiajna

Steaua va intra în cantonament după amicalul de sâmbătă (2-2 cu Progreul Spartac), în perioada 17-30 ianuarie, la baza proprie, din Ghencea. În acest stagiu de pregătire mai sunt stabilite două meciuri amicale, tot cu echipe din Liga 3, cu CS Tunari (22 ianuarie) și CS Afumați (28 ianuarie). În februarie, Steaua a mai programat și amicale cu Astra și Concordia Chiajna.

”Deocamdată, programul nu mai e clar, pentru că am amânat plecarea în Antalya și trebuie să căutăm jocuri amicale aici, în România, în datele care ne-au rămas libere, dar o să fie destul de greu. Erau echipe de Liga 2 cu care voiam să jucăm, dar care și-au ocupat deja datele respective.

Încercăm să vedem ce putem să găsim, dar avem deja patru amicale pe care le-am stabilit. Următorul joc o să fie cu Tunari, după aceea cu Afumați și după mai vedem. Mai avem și un amical cu Chiajna, la 19 februarie, înainte de începerea campionatului, dar și cu Astra”, a declarat Daniel Oprița, la Metropola TV.

Steaua, în negocieri avansate cu doi fotbaliști cu experiență 

În ceea ce privește transferurile, Steaua este aproape să ajungă la un acord cu doi fotbaliști, detaliu oferit tot de Daniel Oprița. Sunt discuții avansate, iar antrenorul a afirmat că este vorba de jucători cu experiență, care ar putea aduce un plus în jocul ”militarilor”.

”Aș vrea să mai vină jucători, pentru că sunt câțiva la care am renunțat. Doi (n.r. – Mario Enache și Cezar Gherghiceanu) și-au reziliat contractele, cu ceilalți patru (n.r. – Alexandru Zaharia, George Călințaru, Liviu Băjenaru și Ovidiu Morariu) încercăm să reziliem. Suntem în discuții pentru alte veniri, cu doi jucători ne-am cam înțeles, dar sperăm ca luni să se rezolve, a mai spus Daniel Oprița.

Foto: Steaua

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cum-vrea-steaua-sa-scape-de-jucatorii-pe-care-nu-i-mai-doreste-antrenamente-ca-pentru-maraton-si-scaderi-salariale-19216401

https://liga2.prosport.ro/seria-1/conducerea-csa-steaua-vrea-mai-degraba-schimbarea-legii-sportului-si-a-regulamentului-frf-decat-privatizarea-echipei-de-fotbal-propunerea-facuta-ministerului-sportului-si-asigurarea-19216333

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-poli-iasi-in-cursa-pentru-un-tanar-jucator-de-la-cetate-rasnov-mijlocasul-tocmai-s-a-intors-din-spania-unde-a-fost-in-probe-la-villarreal-si-i-s-a-facut-o-oferta-19216143

Andrei PASCU 16 Jan. 2022, 11:47 Liga 2
Pe aceeași temă