VIDEO | Rapid a câștigat iar în partidele de verificare, Nicolae Grigore e mulțumit: ”Îi responsabilizez pe jucători, dar le ofer și libertate”. Antrenorul, laude pentru căpitanul meciului cu Mostiștea Ulmu: ”Merită să poarte banderola”

Răzvan STÎNGĂ 30 Jan. 2021, 19:53 Liga 2

Rapid a câștigat amicalul cu Mostiștea Ulmu, cu 4-1. Antrenorul Nicolae Grigore a vorbit pe seama celui de-al patrulea amical din 2021, în care giuleștenii au ieșit învingători de pe teren și a fost mulțumit de cele întâmplate.

Nicolae Grigore: ”Un joc bun, un meci de antrenament din punctul meu de vedere bun” 

Grigore a început să schimbe strategia și modul în care abordează amicalele în această perioadă, după câteva săptămâni de pregătire. Le tratează ca pe partide oficiale, încercând să dea din ce în ce mai multe minute anumitor jucători. În amicalul cu Mostiștea Ulmu, Nicolae Grigore a ținut pe teren jucătorii până cel puțin în minutul 60.

Un joc bun, un meci de antrenament din punctul meu de vedere bun. Am dorit să oferim mai mult de 45 de minute jucătorilor. De aceea anumiți jucători au jucat 60. Vom schimba asta data viitoare, cei care au jucat azi 30, vor juca 60. A fost un meci bun, cu o echipă bună de Liga 3. Trage la promovare. Sper să avem cât mai multe meciuri, iar din punctul meu de vedere jucătorii sunt ok.

(N.r. – Referitor la golul marcat din lovitură liberă de Alexandru Ioniță) ”Băieții rămân după fiecare antrenament și mai încearcă loviturile libere, penalty-urile. Sunt jucători cu calitate, care pot să facă diferența în anumite meciuri cu aceste execuții și din punctul meu de vedere e un câștig și pentru noi ca echipă, dar și pentru ei”, a declarat Nicolae Grigore, la finalul meciului.

Nicolae Grigore: ”Ioniță știe ce înseamnă Rapid”

Rapid a avut un alt căpitan în partida cu Mostiștea Ulmu. Dat fiind faptul că jucătorii care trebuie să poarte banderola au absentat, căpitan a fost desemnat Alexandru Ioniță. Grigore a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului revenit în această iarnă în Giulești.

Ioniță a venit foarte motivat. El și-a dorit foarte mult să vină, noi l-am dorit și a ajuns. E normal să știe ce înseamnă Rapid, a mai jucat aici. Nu știu dacă a mai fost căpitan, dar a fost într-o perioadă bună aici. Cred că merită banderola și cred că e normal să o poarte când lipsesc alți jucători, care sunt căpitanii unu și doi”, a mai declarat antrenorul.

Rapid nu a mai plecat în cantomanet în Turcia. Nicolae Grigore: ”Sunt mulțumit de condițiile pe care le avem” 

Rapid avea programat un cantonament în Turcia în această iarnă, unde din Liga 2 au ajuns doar FK Csikszereda și Metaloglobus. Nicolae Grigore e mulțumit de cele întâmplate în perioada de pregătire până acum, chiar dacă Rapid nu a mai plecat în străinătate.

Am văzut că au fost probleme și acolo, cu vremea. Am văzut că echipele au avut probleme în a se antrena. Suntem ok ca nivel de pregătire, avem condiții bune. Avem și la Snagov un teren cu iarbă, pot să spun că suntem mulțumiți de condițiile pe care le avem, în măsura în care suntem în România și avem aceste temperaturi și zăpadă.

Încerc să fac cantonamentul cât mai lejer. Încerc să îi responsabilizez pe jucători, dar să le ofer și o oarecare libertate. Eu pe jucători îi evaluez cum sunt a doua zi la antrenament. Dacă îi văd obosiți, o să-i întreb la ce oră dorm. Dar dacă ei se prezintă bine, nu am o problemă cu programul lor, cu ora la care dorm. Au responsabilitatea să fie foarte bine la antrenamente.

Visul meu e să promovăm la finalul acestui sezon”, a încheiat Grigore.

Foto și video: FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/patru-din-patru-pentru-rapid-a-castigat-si-meciul-amical-cu-mostistea-ulmu-dar-a-avut-probleme-in-prima-repriza-19167261

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-se-pregateste-sa-mai-renunte-la-cel-putin-doi-jucatori-pe-unul-l-a-dat-accidentat-dar-negociza-rezilierea-pe-cale-amiabila-19167074

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-grigore-si-octavian-ursu-au-tras-concluziile-dupa-amicalul-rapid-u-cluj-1-0-autorul-golului-pe-unde-i-am-prins-am-cam-marcat-contra-lor-19166851

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Jan. 2021, 19:53 Liga 2
Pe aceeași temă