Patru din patru pentru Rapid! A câștigat și meciul amical cu Mostiștea Ulmu, dar a avut probleme în prima repriză

Andrei PASCU 30 Jan. 2021, 13:48 Liga 2

Rapid a avut emoții o repriză în amicalul disputat sâmbătă, cu Mostiștea Ulmu, clasata pe locul 2 în Seria 3 a Ligii 3. După primele 45 de minute scorul a fost egal, 1-1, dar în cele din urmă giuleștenii au câștigat cu 4-1. Rapidiștii au avut marcatori diferiți.

Rapid a marcat de trei ori în repriza a doua 

Rapid a înscris pentru 1-0 încă din startul meciului, din minutul 5, grație unei acțiuni personale a lui Adrian Bălan. Mostiștea Ulmu a restabilit egalitatea 21 de minute mai târziu, când a beneficiat de o lovitură de la 11 metri. A executat și a transformat Saron Chirică.

Echipa lui Nicolae Grigore a venit mai motivată de la cabine și asta s-a simțit imediat pe tabelă. La 11 minute de la reluare a făcut 2-1 grație lui Octavian Ursu. Scorul final, 4-1, a fost stabilit de Alexandru Ioniță, care a înscris din lovitură liberă de la 20 de metri în minutul 73, și Ștefan Pănoiu, care și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 83, din pasa lui Cătălin Hlistei.

Rapid: H. Moldovan (Devenish-Meares 46) – I. Voicu (Leasă 60), Cr. Ignat, Nastos (Dandea 60), Finica (Florică 60) – Bg. Barbu (R. Lazăr 60), Jorza – Oct. Ursu (Ernest 60), R. Ilie (Pănoiu 60), Goge (Hlistei 60) – Ad. Bălan (Al. Ioniță 48)
Antrenor: Nicolae Grigore

Mostiștea Ulmu: Meilă – Al. Gheorghe, Acasandrei, Leafu, Val. Andrei – S. Chirică, Tăbăcariu, C. Roșu, Milea, Al. Mihai – C. Ionică
Rezerve: Răduță – Măd. Dinu, Ed. Dogaru, Val. Niculae, C. Mihai, Sil. Radu, Iul. Ilie, D. Stoian, Lixandru
Antrenor: Vlad Stef

Patru din patru pentru Rapid. A câștigat și precedentele trei meciuri amicale 

Rapid s-a aflat la al patrulea meci amical și, totodată, la a patra victorie. În perioada de pregătire efectuată până acum, formația antrenată de Nicolae Grigore a mai disputat trei meciuri amicale, cu AFC Odorheiu Secuiesc (Liga 3), pe care a învins-o cu 4-1, cu Progresul Spartac (Liga 3), de care a trecut cu 2-0, și cu Universitatea Cluj (Liga 2), de care a dispus cu 1-0.

Rapid a începul pe 25 ianuarie un cantonament la Snagov. Va sta acolo timp de zece zile, până la 5 februarie.

Foto: FC Rapid 1923

 

Andrei PASCU 30 Jan. 2021, 13:48 Liga 2
Pe aceeași temă