VIDEO | Marcel Pușcaș, despre lupta din Liga 2 pentru play-off: ”Vor toți să fie în față. Din punctul de vedere al emulației, e pozitiv.” Ce spune despre ”FC U” Craiova, echipă unde a fost președinte

Autor: Andreea VISU Publicat: 17 Mar. 2021, 12:56 Liga 2

Marcel Pușcaș (60 de ani), ultima dată președinte la ”FC U” Craiova, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport LIVE, despre lupta la promovare în Liga 1 și situația fostei sale echipe.

U Craiova 1948 SA ocupă locul 2 în Liga 2, cu 31 de puncte, la un punct distanță de liderul ASU Poli Timișoara, dar având un meci mai puțin disputat față de bănățeni și fiind la egalitate de puncte cu următoarele trei clasate: Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Farul Constanța și Dunărea Călărași.

Marcel Pușcaș, despre lupta la promovare în Liga 1

”FC U” Craiova nu a reușit să câștige ultimele trei meciuri din campionat, primele desfășurate în 2021, înregistrând un egal cu Concordia Chiajna, scor 0-0, un eșec cu CS Mioveni, scor 1-2 pe ”Ion Oblemenco”, și înfrângerea cu ”U” Cluj, scor 0-1, fapt ce a dus la demiterea antrenorului Ovidiu Stângă și numirea lui Eugen Trică pe banca tehnică.

”E bine că e o luptă și vor toți să fie în față. E bine că vor să ajungă 10-11 echipe în primele șase, în play-off. Din punctul de vedere al emulației, e pozitiv. Dar am constatat fluctuații de formă, există momente în care parcă se sperie de locul 1 și de ce li s-ar putea întâmpla.

De exemplu, FC U Craiova a condus autoritar în 15 etape. De fiecare dată când echipa de pe locul 2 au 3 avea șanse să se apropie la un punct sau să treacă pe primul loc, s-au panicat și au pierdut meciuri. La Pandurii trebuia să câștigi dacă vrei să emiți pretenții. E prea generală situația, nu privește o singură echipă. Înseamnă că jucătorii și antrenorii nu sunt pregătiți pentru miza care ar putea să fie, se sperie”, a spus Marcel Pușcaș la ProSport LIVE.

Întrebat despre înlocuirea lui Ovidiu Stângă cu Eugen Trică, Marcel Pușcaș a răspuns scurt: ”Dacă așa a considerat patronul clubului că așa e indicat și e util, așa e bine și înseamnă că merg înainte cu obiectivul de a promova, pentru că altul nu e.”

În ultimele două etape din sezonul regular, ”FC U” Craiova are meciuri de disputat cu Farul Constanța (acasă) și CSM Reșița (deplasare). Pentru play-off se luptă 11 echipe în acest moment.

Ediția ProSport LIVE cu Marcel Pușcaș invitat:

Autor: Andreea VISU Publicat: 17 Mar. 2021, 12:56 Liga 2
Pe aceeași temă