Ovidiu Stângă, demis de la ”FC U” Craiova, după doar trei meciuri. Oltenii au picat de pe locul 1 și tremură pentru play-off

Marius ANGHEL 13 Mar. 2021, 19:46 Liga 2
Ovidiu Stângă, demis de la ”FC U” Craiova, după doar trei meciuri. Oltenii au picat de pe locul 1 și tremură pentru play-off

Fără victorie în cele trei meciuri oficiale disputate de ”FC U” Craiova în campionatul Ligii 2 și cu doar un punct obținut, antrenorul Ovidiu Stângă (48 de ani) a fost demis de conducerea clubului.

Eșecul de vineri seară cu ”U” Cluj, scor 0-1, a dus la pierderea primei poziții în clasament de către ”FC U” Craiova, în detrimentul echipei ASU Poli, dar și la teama că poate rata accederea în play-off.

Ovidiu Stângă, demis de la ”FC U” Craiova

În consecință, Adrian Mititelu junior a decis demiterea lui Ovidiu Stângă. Clubul anunță că va numit un nou antrenor până cel târziu luni, 15 martie.

”Fotbal Club Universitatea 1948 și Ovidiu Stângă au reziliat contractul de comun acord. Îi mulțumim antrenorului pentru efortul depus și îi urăm succes pentru provocările urmatoare!
Un nou antrenor va fi numit cel târziu până luni!”, a anunțat clubul oltean pe pagina sa de Facebook.

Un egal și două eșecuri, rezultatele Craiovei cu Stângă antrenor. Echipa a pierdut primul loc

Ovidiu Stângă a preluat ”FC U” Craiova la finalul anului 2020, în pauza competițională, a pregătit echipa în iarnă, iar în cele trei meciuri oficiale din 2021 a înregistrat o remiză, 0-0 la Concordia Chaijna, și două eșecuri, 1-2 cu CS Mioveni la debutul în campionat pe noul ”Ion Oblemenco” și 0-1 la ”U” Cluj.

”FC U” Craiova i-a mai avut antrenori în acest sezon pe Nicolo Napoli (etapele 1-7) și Dan Vasilică (9-15). În rundele 8 și 16 s-a stat.

În etapa a 19-a, ”FC U” Craiova pierdut prima poziție în Liga 2, pe care se afla din runda a 4-a. Cu 31 de puncte e pe locul 2, la egalitate cu Viitorul Pandurii și Farul, care au un golaveraj inferior. Noul lider este ASU Poli, cu 32 de puncte. În ultimele etape din sezonul regular, echipa olteană mai are meciuri cu Farul (23 martie, ora 19:30, acasă) și CSM Reșița (deplasare).

Marius ANGHEL 13 Mar. 2021, 19:46 Liga 2
Pe aceeași temă