VIDEO | Fotbaliștii Petrolului l-au mulțumit pe Nae Constantin. Impresiile antrenorului, după succesul categoric din primul meci din cantonamentul din Antalya

Andrei PASCU 06 Feb. 2022, 15:01 Liga 2
VIDEO | Fotbaliștii Petrolului l-au mulțumit pe Nae Constantin. Impresiile antrenorului, după succesul categoric din primul meci din cantonamentul din Antalya

Nicolae Constantin s-a declarat mulțumit de modul în care a arătat Petrolul în prima partidă de verificare din Turcia, în care a trecut cu 5-1 de formația rusă SKA Rostov. Antrenorul ploieștenilor a remarcat multe plusuri, dar și câteva minusuri, pe care speră să le rezolve până la reluarea Ligii a 2-a.

Nicolae Constantin: ”Mai sunt lucruri pe care trebuie să le îmbunătățim, dar mai avem timp” 

În privința punctelor pozitive, Constantin a remarcat, în primul rând, numărul mare de goluri înscrise de Petrolul, dar și că o reușită i-a aparținut lui Marius Coman, care încearcă să revină într-o formă cât mai apropiată de sezonul trecut după ce a suferit o accidentare gravă.

În privința minusurilor, unul dintre ele a fost golul marcat de SKA Rostov, ”principalul” fiind nemulțumit de modul în care a arătat echipa în defensivă la faza respectivă.

Mă bucur că am reușit să ducem meciul la sfârșit (n.r. – primul meci al Petrolului din Turcia a fost întrerupt din cauza condițiilor meteo), am profitat și de vremea bună, și de un teren bun. Un meci de antrenament bun, am utilizat aproape toți jucătorii pe care i-am avut la momentul acesta.

Mai sunt lucruri pe care trebuie să le îmbunătățim, dar mai avem timp. Avem și multe lucruri bune și o să vreau să le facem în continuare. Una peste alta, e un rezultat bun.

(N.r. – Despre golurile marcate și cel primit) E un lucru la care lucrăm, pentru că o să fie nevoie să înscriem, să câștigăm. Pe de altă parte, mă nemulțumește și faptul că am luat un gol foarte ușor. O să îl analizăm. Am pierdut posesia destul de repede și am luat gol. Dar acestea sunt lucrurile la care lucrăm și sunt sigur că în meciurile oficiale vom fi mai bine.

(N.r. – Despre Marius Coman) Mă bucur pentru el, pentru că își dorește de foarte mult timp golul acesta și mă bucur că a venit azi. Sper să marcheze cât mai mult”, a declarat Nicolae Constantin.

Nicolae Constantin: ”Ne-am antrenat foarte bine și sper să o facem și de acum înainte așa” 

Antrenorul Petrolului a analizat și modul în care a decurs pregătirea până acum, după ce ploieștenii au plecat în Turcia. E mulțumit de ce s-a întâmplat până în acest moment:

Ne-am antrenat foarte bine și sper să o facem și de acum înainte așa, indiferent de vreme. Sper să jucăm meciuri, pentru că e nevoie, dar în rest ne-am făcut programul așa cum ne-am dorit și ne bucurăm de cantonametul acesta”.

Peste numai câteva zile, marți, 8 februarie, Petrolul va avea al doilea amical din Turcia, cu Metalist Harkov (Ucraina), dar ulterior va mai juca alte două partide de verificare. Vor mai urma teste la 9 și 10 februarie, dar adversarii nu au fost deocamdată stabiliți.

Petrolul începe 2022, în Liga 2, la Timișoara, cu Politehnica

În 2022, în sezonul regular, cu prezența în play-off deja asigurată, ploieștenii le vor mai întâlni pe Politehnica Timișoara (deplasare), FC Buzău (acasă) și Unirea Constanța (deplasare).

Ploieștenii au un avans de nouă puncte față de locul 3, Concordia Chiajna, o diferență care și în play-off va cântări mult, mai ales pentru faptul că punctele nu se înjumătățesc, iar primele șase intră în grupa pentru promovare cu întreg punctajul acumulat în sezonul regular.

Rezumatul partidei Petrolul – SKA Rostov, scor 5-1

Foto și video: Petrolul 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/solutie-de-avarie-gasita-de-petrolul-in-cazul-lui-sory-diarra-atacantul-trimis-sa-se-antreneze-cu-alta-echipa-pentru-urmatoarele-doua-saptamani-19218228

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-petrolul-a-remizat-si-in-al-doilea-amical-cu-unirea-slobozia-sebastian-moroz-plecat-de-la-astra-surpriza-lui-nae-constantin-in-acest-test-in-care-n-a-putut-conta-pe-o-multime-de-jucatori-19217867

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-video-petrolul-si-astra-au-remizat-intr-un-amical-jucat-la-campina-liderul-ligii-a-2-a-a-fost-condus-dar-a-revenit-prin-takayuki-seto-19217108

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-cere-ajutorul-suporterilor-mircea-dridea-in-fruntea-celor-care-au-lansat-o-actiune-de-a-dona-pentru-ca-echipa-ploiesteana-sa-si-indeplineasca-obiectivele-suporterii-nu-pot-sa-fie-19217684

 

Andrei PASCU 06 Feb. 2022, 15:01 Liga 2
Pe aceeași temă