Vasile Miriuță a oferit explicația eșecului Chindiei la Hunedoara și în campionat: ”Accidentarea lui ne-a dezechilibrat, iar cei care au venit de pe bancă nu au adus plusul la care m-am așteptat”

Călin MNERIE 22 Oct. 2023, 22:18 Liga 2

În etapa cu numărul 10 din Liga 2, Chindia Târgoviște a condus la Hunedoara, prin golul lui Vlad Prejmerean, din minutul 16, dar și-a pierdut total busola în repriza secundă și Corvinul a revenit și s-a impus cu scorul de 2-1 prin reușitele semnate Marius Lupu (62) și Marius Coman (90).

Vasile Miriuță, după eșecul din campionat cu Corvinul: ”Un meci pe care nu trebuia să-l pierdem astăzi”

La final, Vasile Miriuță a considerat că ieșirea de pe teren a căpitanului Vlad Prejmerean, produsă în minutul 57 și înlocuit cu Matteo Fedele, a fost decisivă pentru desfășurarea ostilităților și implicit pentru rezultatul final. Corvinul avea să înscrie apoi de două ori.

”Eu zic că am făcut o partidă bună, mai ales în prima repriză, când am și condus. Din păcate, accidentarea lui Prejmerean ne-a dezechilibrat puțin, pentru că e cel mai bun jucător al nostru. Cei care au intrat de pe bancă nu au adus plusul la care m-am așteptat, am luat goluri din două centrări, a fost un meci pe care nu trebuia să-l pierdem astăzi”, a spus antrenorul grupării dâmbovițene.

Chindia, în eșecul din campionat cu Corvinul: Railean – Gîț, Fl. Plămadă, Marc, Anișorac – Prejmerean (cpt.)(Fedele 57′), Matiș – Andr. Șerban (Max. Cojocaru 46′), Boțogan (Alb. Călin 46′, Rz. Tache 90′), Golofca (Oct. Ursu 80′) – Rob. Moldoveanu. Rezerve neutilizate: Ius. Popescu – I. Albu, Bogaciuc, Ad. Ioniță.

Antrenorul Chindiei, nervos pe margine: ”Asta nu înseamnă că trebuia să luăm gol…”

Acesta a și fost avertizat la un moment dat pe marginea terenului, protestând deseori, inclusiv la faza ce a precedat golul de 1-1 al Corvinului.

”Probabil că oi fi zis ceva, dar asta nu înseamnă că trebuia să luăm gol pe acea pasă lungă, căci le-am zis că joacă așa. Nu am fost atenți, centrare și în 6 metri nu a fost nimeni de la noi, adică am pierdut marcajul acolo și așa s-a scris istoria”, a comentat Miriuță.

”Mai sunt cinci jocuri până în decembrie, pe care trebuie să le câștigăm, indiferent de situația de la club”

Fără cele două puncte pierdute la Comisia de Disciplină și Etică a FRF în ”cazul Căbuz”, Chindia rămâne la cota 11, pe locul 12, la cinci lungimi de undă de poziția a 6-a, ultima care duce în play-off-ul de promovare la finalul sezonului regular.

Vasile Miriuță merge pe gheață subțire la cârma târgoviștenilor, mai ales că a venit la solicitarea fostului președinte, Andrei Cordoș, plecat de două săptămâni și jumătate.

”Erau trei puncte mari puse în joc azi, aveam nevoie de ele ca să venim sus. Asta e, mai sunt cinci jocuri până în decembrie, pe care trebuie să le câștigăm, indiferent de situația de la club, legată de depunctări și altele. Liga 2 e foarte echilibrată, dar nouă nu ne rămâne acum decât să legăm victoriile”, a fost concluzia ”principalului” celor de la Chindia.

După ultimul fluier al arbitrului Valentin Porumbel, Vasile Miriuță a discutat preț de 20 de minute cu cei zece suporteri ai Chindiei deplasați la Hunedoara. Evident, aceștia sunt nemulțumiți de parcursul echipei favorite, iar antrenorul a oferit explicații sprijinit de gardul ce desparte terenul de sectorul rezervat galeriilor oaspeților pe arena ”Michael Klein”.

Declarații Marius Coman, Florin Maxim și Vasile Miriuță după Corvinul – Chindia 2-1:

https://www.youtube.com/watch?v=V3BoQBhazfc

 

Foto: Călin Corpaciu / Corvinul Hunedoara
Video: Corvinul Hunedoara 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-maxim-concluzii-dupa-corvinul-chindia-2-1-in-liga-2-19289551

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dupa-cupa-romaniei-corvinul-a-invins-chindia-si-in-liga-2-19289354

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-chindia-si-viitorul-pandurii-cs-mioveni-in-etapa-10-a-ligii-2-19289301

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-10-liga-2-19289095

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-reactie-a-chindiei-dupa-ce-echipa-a-fost-depunctata-19288929

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-depunctata-de-frf-19288910

Călin MNERIE 22 Oct. 2023, 22:18 Liga 2
Pe aceeași temă